22.04.2014 – Cutremur de proportii in profunzimea fiintei

harta-22-apr-014

Daca luna martie ne-a scos in cale doar situatii si persoane binecunoscute din trecut, luna aprilie este luna surprizelor in privinta a tot ce poate aparea nou in viata noastra, sperat sau nesperat, imaginat sau inimaginabil. Aprilie debuteaza cu o luna in crestere si o conjunctie Soare – Uranus in Berbec, in careu cu Jupiter din Rac si Pluto din Capricorn, umplandu-ne de energie capabila sa ne determine sa ne rupem de trecut si sa privim cu incredere spre viitor … Doar ca, trebuie sa privim adevarul, asa cum este el, drept in fata: viitorul este ancorat in trecut, iar trecutul poate fi sters usor in aceasta perioada, fara urme.

Este o perioada in care trebuie sa intelegem sa iertam si mai ales sa ne iertam pe noi insine. Nu intamplator beneficiem de atat de multa forta acum, inaintea Sfintelor Sarbatori Pascale, pe care le sarbatorim in fiecare an, dar parca niciodata nu au fost atat de necesare ca acum. De ce? Pentru ca ne-am obisnuit sa vorbim ca sa ne ascundem adevaratele ganduri, sa ne mintim ca traim si sa ne lasam mintiti de toti ceilalti, fara discernamant. A sosit momentul in care nu mai putem ramane in aceasta inertie. Suntem chemati sa ne recunoastem greselile si sa le corectam, de bunavoie, altminteri vom fi fortati la schimbari neprevazute. Un prieten se poate transforma in dusman, asa cum cerul si-a asezat astrele in aceasta perioada, dar intregul aranjament astral are menirea sa ne avertizeze asupra faptului ca dusmanul cel mai mare, salasluieste in noi insine. Odata ce vom reusi sa aflam acest lucru, vom fi nevoiti sa ne iertam si sa ne impacam cu propriile noastre angoase si himere, sa le dizolvam, ca sa putem merge liberi si nestingheriti mai departe.

Sunt multe aspecte tensionate in aceasta luna, dar momentul care mi-a atras atentia cel mai mult, este pe data de 22.04.2014 ora 20:04. Este momentul adevarului profund, in care cei ce au lucrat cu ei insisi si au inteles ca inceputul primaverii, secondat de tot cortegiul de sarbatori religioase, este menit sa ne indrume spre renasterea spirituala, vor fi pregatiti sa treaca prin acest moment astral. Acesta arata ca “punctul mort” al schimbatorului de viteze, in care va trebui sa decidem rapid ce viteza alegem. Cei nepregatiti, se vor intreba ce li se intampla, de ce li se intampla tocmai lor si care le-o fi vina?

Cutremurul fizic poate fi evitat doar prin intelegere si pregatirea de a-l mentine si gestiona la nivel spiritual. Daca fiecare dintre noi si toti impreuna nu vom reusi aceasta intelepciune, de a putea concilia raul pe care sa il transformam in bine, raspunzand in felul acesta pozitiv la invitatia si totodata provocarea astrelor in aceasta perioada, cutremurul va lua proportii si se va produce la mari adancimi, pentru a ne ajuta sa constientizam ca existenta este strans legata atat de necesitatile noastre cat si de ale celorlalti. Dreptul la viata trebuie meritat si nu putem savura zilele linistite, fara sa ne aducem aminte de noi, ca fiinta umana cu drepturi depline. Convingerile altora nu prea ne mai atrag. Avem nevoie de propriile convingeri, sanatoase. Pentru ca inteligenta sta la dispozitia vointei, este foarte important ce dorinte avem si mai ales, ce teluri ne propunem. Suntem nevoiti sa ne gasim masura corecta a manifestarii sinelui. O sa ni se para ca nimic nu se potriveste, ca totul se schimba brusc, nu vom mai accepta ca autoritate decat pe cei care au ceva special de oferit. Avalansa de “vedete” devenite cu acest statut doar prin popularizarea media va ramane fara “admiratori” deoarece acestia vor fi ocupati sa-si redescopere propriile evaluari si clasamente in ceea ce priveste persoanele care doresc sau nu sa faca parte din viata lor.

Daca nu am descoperit pana la acest moment credinta, vom fi nevoiti sa recunoastem forta si puterea ei, precum si toate atributele si virtutile ei: suferinta, vindecarea, iertarea, loialitatea, increderea, daruirea, iubirea.

Sursa: http://www.astrotext.ro/2014/04/22-04-2014-cutremur-de-proportii-in-profunzimea-fiintei/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „22.04.2014 – Cutremur de proportii in profunzimea fiintei”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s