E bine de stiut…(confirmari)

cobra

IS:IS Activarea Portalului Part. 1(Cobra)

Este timpul sa actionam, iar! Este timpul sa luam destinul lumii in mainile noastre! De aceea ne vom intalni in grupuri mari sau mici, ca indivizi sau cupluri, in perioada Marii Cruci Cardinale din 20/21 aprilie 2014. Multi dintre noi se vor reuni si vor ancora energiile Zeitei Vortex si vor crea astfel un canal clar si armonios al manifestarii pentru eliberarea finala a planetei.

Vizualizarea noastra va sprijini planul de eliberare planetar, astfel incat sa se manifeste cat mai curand posibil si mai non-violent. Putem face asta! Este nevoie sa se mediatizeze acest articol. Avem nevoie de cat mai multe persoane, pentru a atinge masa critica de oameni. Va rugam sa postati mesajul pe site-uri web si pe blog-uri. Daca cunoasteti o sursa media, puteti trimite acest mesaj, lor. Puteti
crea un clip video despre acest subiect si sa-l postati pe Youtube.

Studii stiintifice au confirmat efectele pozitive ale meditatiei in masa asupra societatii umane, astfel incat ceea ce facem noi are intr-adevar influenta:
http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html

IS:IS portalul de activare se va intampla exact in momentul geocentric a Marii Cruci Cardinale a configuratiei astrologice din 20 aprilie 2014. (sau 21 aprilie, in functie de fusul orar) In momentul activarii, Luna in tranzitie va fi in conjunctie cu Pluto, activand astfel configuratia Marii Cruci. Marea Cruce va fi formata din Pluto, Uranus, Jupiter si Marte, toate cele 4 planete facand o cuadratura. Aceasta va crea o tensiune enorma si o compresie spre suprafata planetei, dar asa cum trecem prin activare, acea presiune va spori foarte mult si va imputernici scanteia liberului nostru arbitru si va elibera potentialul nostru creativ. Prin urmare momentul activarii nu este doar un moment de tensiune extrema dar este si un moment al unui enorm potential, in acelasi timp:

ISPortal

 

In momentul activarii portalului, Marele Attractor va trimite un puls de energie spre grupul nostru local de galaxii, pentru prima data in istoria cunoscuta. Marele Attractor, pozitionat la 14* Sagetator, va face aspect puternic cu toate cele 4 planete principale ale Crucii Cardinale la momentul activarii.

Marele Attractor este o supermasiva anomalie gravitationala care modeleaza structura spatiu-timp continuu, in sectorul Universului nostru:
http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Attractor

Attractor

Pulsul energiei din Marele Attractor, va creste foarte mult legatura noastra cu Sursa:
http://www.philipsedgwick.com/Galactic/GreatAttractor.htm

sursa

Pulsul energiei va trimite valuri de Lumina prin grupul nostru local de galaxii si va afecta in special sectorul Galaxiei noastre, inclusiv planeta Pamant. La un nivel cuantic, toate particulele subatomice din acest sector al Galaxiei, vor trece printr-o gaura de vierme hiperdimensionala si structura de fluctuatii cosmice din jurul acestor particule vor deveni mult mai aliniate cu Sursa, aceasta efectiv va scadea anomalia initiala. Din punct de vedere energetic, vom trece prin ochiul vortexului, prin zona de conversie/inversie a Conversiei Antarion:

IS.IS conversion

Aceasta activare va declansa schimbari mari in sectorul nostru de Galaxie. Aceasta va duce la unificarea ulterioara a tuturor liniilor temporale, aducandu-le in mai mare aliniere cu Unu.

Zeita Isis, lucreaza din sistemul stelar Sirius, care va fi in conjunctie cu Jupiter in momentul activarii si va ajuta in transmiterea acelor energii spre suprafata planetei noastre si le va cobora in frecventa astfel incat sa le putem primi si ancora in corpurile noastre.

Vom face cu totii aceasta activare in acelasi timp, exact in momentul Marii Cruci Cardinale, care va fi pe 21 aprilie la 2.31 in Cairo; perioada de vara a Europei Centrale. 1.31 BST in Londra, 8.31 pm EDT 20 aprilie in New York; 7.31 pm CDT in Chicago; 6.31 pm MDT in Denver si 5.31 pm PDT in L.A.

Puteti vedea timpul exact de activare, pentru mai multe locuri de pe planeta, aici:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=IS%3AIS+PORTAL+ACTIVATION+PART+1&iso=20140421T0230&p1=53

Instructiuni:
1. Daca treceti prin aceasta activare in grup, daca este posibil faceti Sacral Spiral Dance (aduceti-o pe aceasta planeta prin vizualizare numind-o Solara), chiar inainte de momentul activarii. Instructiile sunt aici:
http://www.nvisible.com/1111/SacredSpiral.html

Exact la momentul activarii, faceti Zeita Vortex. Instructiuni:
2. Ridicati mainile deasupra capului si rotiti-va corpul in sensul acelor de ceasornic
3. In timp ce faceti asta, cantati mantra iiii (pronuntand ee-ee) astfel incat aceasta sa vibreze in tot corpul si vizualizati-va corpul transformandu-se intr-un stralucitor stalp de Lumina, care imprastie milioane de stele colorate in culorile curcubeului.
4. Continuati sa cantati mantra si sa va rotiti. Dupa cateva minute, aduceti mainile pe langa corp si continuati sa va rotiti in sensul acelor de ceasornic.
5. In timp ce faceti asta, incepeti sa cantati mantra eeeaaa (eee pronuntat ca si in America nu ca in Venus) astfel incat acestea sa vibreze in corpul vostru si vizualizati un vortex de Lumina curcubeu, extinzandu-se din inima spre exterioriorul intregii planete. Apelati prezenta ghizilor vostrii spirituali, Maestrilor Ascensionati, celor din Pleiade, ingerilor, sufletelor gemene, sufletelor pereche, familiilor de suflet si altor fiinte de Lumina.
6. Continuati sa cantati mantra si sa va rotiti si stati in prezenta tuturor acelor fiinte de Lumina.

Aveti de asemenea instructiuni pentru Vortexul Zeitei in acest video de 5.21 minute:

Avand in vedere enormitatea acestei activari, vom face doar partea 1 a activarii portalului IS:IS in acest moment. Va urma partea a 2-a si poate chiar partea a 3-a va fi necesara, inainte sau dupa Eveniment.

Datorita volatilitatii potentiale a situatiei planetare in momentul activarii, nu vom organiza un eveniment de activare public in acest moment. Vom face aceasta activare din locatia caselor noastre, in intreaga lume.

Dupa deschiderea portalului IS:IS, vor exista evenimente si activari Fereastra de Oportunitate 2014:

aliniere

In 17 mai, vom activa portalul Aliniamentului Pleiadian. Acea activare va fi primul nostru pas spre Primul Contact. Vom implementa protocolul contactului Pleiadian; contact fizic cu Pleiadienii, in unele cazuri foarte recent. Vom avea propriul grup de activare in Stein Rhein, un important vortex Pleiadian in Elvetia, nu departe de locul unde Billy Meier a avut contactul cu Pleiadienii. Sunteti mai mult decat bineveniti sa va alaturati noua:
http://portal2012.org/Switzerland.html

Mai multe detalii despre portalul Aliniamentului Pleiadian, vor fi postate in urmatoarele saptamani.

Actualizari despre deschiderea portalului IS:IS:
http://2012portal.blogspot.com/

Traducere: Light Writer

http://mesagerulluimihail.blogspot.it/

Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/04/cobra.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „E bine de stiut…(confirmari)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s