Incepe Invierea…

invierea

Lauren, 31 martie 2014
Salutare, familie TWYH (Think with Your Heart)!
Tocmai am primit de sus un mesaj minunat, pe care am vrut sa-l impartasesc imediat cu voi, deoarece de-a lungul anilor am invatat ca orice mesaj conceput „de sus” are o importanta deosebita.
Am aflat si am fost rugata sa impartasesc cu voi toti ca exista o infuzie solara apropiata, care se pare ca va anunta inceputul procesului de inviere.
Presupun ca pleiadienii se refera la apropiatele ejectii de masa coronala, de la recenta si unica eruptie solara de intensitate X, ce a provocat intreruperea transmisiilor radio si a creat „o unda in campul magnetic al Pamantului”. Ei spun ca nu e un lucru de care sa ne alarmam sau sa ne simtim nelinistiti, ci doar sa ne acordam cu el, deoarece ne furnizeaza codurile de restructurare fizica, necesare realizarii noastre biologice.
Mai mult ca orice, Consiliul vrea sa stim ca aceasta infuzie de lumina marcheaza inceputul procesului de reinnoire si ca incheierea „integrarii codificarii” va fi semnalata de un alt eveniment solar… am sentimentul ca ei se refera la eclipsa solara de la sfarsitul lui aprilile, al carei sfarsit ei il numesc un proces de reinnoire intensiva, de 6 saptamani.
Ei mai adauga ca apare sentimentul unui „moment de eliberare biologica” de tiparul 3D, pe care il numesc expiratia corpului fizic. Ea mi-a fost descrisa ca un fel de expiratie celulara, ce va aduce cu ea un sentiment linistitor de golire. Ei spun ca aceasta faza de golire va fi urmata de alta infuzie de lumina (poate ca la eclipsa solara?) si mi se spune ca va fi de parca corpul fizic ne e scaldat in lumina solara:
… atunci cand se intampla asta, veti incepe sa observati o radianta in corpul vostru fizic, o vitalitate ce va fi in special evidenta in pigmentarea pielii, caci culoarea de la suprafata pielii ar putea da impresia ca e un pic prinsa de Soare…
Aceasta e radianta Soarelui vostru interior. Fiecare celula va parea sa aiba scanteierea ei si sa straluceasca, semnaland sa coopereze cu lumea fizica din jurul vostru. Va parea ca si cum corpul vostru fizic isi doreste mult sau, mai curand, ‘magnetizeaza’ experienta vietii fizice… fiind insetat sa bea nectarul sclipitor adamantin si dorind sa fie unit cu toata IUBIREA ce abunda din belsug.
Spunem asta cu un sentiment de mandrie, caci aceasta infuzie este intoarcerea lui Christos. In voi si in jurul vostru, veti incepe sa reflectati lumina, efervescenta stralucirii sfinte a lui Dumnezeu. Va rugam sa ne spuneti despre asta. – Consiliul Suprem Pleiadian
(NOTA: La inceputul saptamanii trecute, mi s-a spus ca Luna Noua de ieri ne conduce in adancul procesului de inviere si ca vor fi 6 saptamani intense de „reinnoire”, in care corpul va incepe apoi sa simta „avantajul” schimbarii. Desi inca integram aceste energii lunare in special, vom continua sa fim storsi si curatati, pentru a ne pregati pentru aceasta apropiata infuzie de ceea ce Consiliul a numit „noua lumina pentru templul nou”… inteleg ca asta inseamna templul corpului nostru.)
Ei imi mai spun ca e posibil sa incepem sa observam schimbari in felul in care ne miscam in corpul nostru, ca la inceput se poate chiar sa ni se para sau sa simtim ca suntem dezbinati… ca si cum am fi deconectati sau (in mod ironic) dezîntrupati intr-un fel… ca si cum am pluti deasupra Pamantului pe care mergem. Acest lucru e normal de anticipat si el, deoarece aceste energii ne aduc la noi inaltimi fizice, asa ca e posibil sa incepem efectiv sa ne simtim mai inalti.
Ultimul lucru pe care-l aflu… si imi cer scuze pentru lipsa de claritate, dar sunt epuizata, iar conexiunea mea telepatica e incordata… dar ei au mentionat ceva despre felul in care aceasta energie ascendenta are legatura cu spirala dubla a ADN-ului si cu codul lui Christos (13), cuprins in spirala structurii noastre genetice umane si stelare. Ei spun ca vom ajunge sa ne cunoastem in mod profund, ADN-ul stravechi… ca pe o parte din trecutul, prezentul si viitorul nostru si ca, datorita acestui lucru, vom ajunge sa ne amintim multe, in urmatoarele cateva luni, despre adevarata noastra natura, despre unicitatea si mostenirea sufletului nostru.
Am dorit, in mod categoric, sa va transmit aceste informatii, dar, din pacate, sunt prea epuizata ca sa fac toate corelatiile, asa ca va rog sa nu ezitati sa va impartasiti propriile interpretari/viziuni/experiente etc.
Fiti foarte profund in pace, caci ati castigat-o prin munca. Voi sunteti sorii vestiti ai lui Dumnezeu si locul vostru din rai va asteapta acum pe Pamant. – CSP

Sursa: editura foryou

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Incepe Invierea…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s