Luna Noua in zodia Taurului

barca

Pe data de 29 aprilie, vom avea conjunctie Soare-Luna in zodia Taurului, semn al valorilor, traditiilor, conservatorismului si a nevoii de stabilitate emotionala si materiala. Luna Noua este considerata un moment ideal pentru a incepe diferite demersuri, pentru a porni la drum, pentru a pune bazele unor relatii stabile, de suflet.
Soarele in Taur pune accent pe valorificarea potentialului fizic pentru a dobandi stabilitatea materiala, Luna in Taur scoate la suprafata nevoile sufletului. Acum, Soarele si Luna vor actiona impreună, in mod concentrat, rezultand o incarcatura energetica deosebita, ce poate fi folosita pentru indeplinirea scopurilor propuse.
Zodia Taurului cere maturitate, seriozitate, rabdare si peseverenta, nimic nu se obtine usor pe acest sector, ci doar prin eforturi deosebite, ce vor constitui baza sau temelia unor structuri solide, indestructibile. Fiind un semn karmic, dupa ce se vor asimila lectiile de viata legate de valorile sufletesti si cele materiale dobandite prin munca, efort, corectitudine si onestitate, se poate sadi si cladi, conform necesitatilor reale, interioare.
Luna Noua in Taur va deschide noi capitole de viata, in concordanta cu adevaratele valori ale vietii, punand capat la tot ceea ce blocheaza evolutia spirituala. Fiind o eclipsa inelara de Soare, in apropierea Nodului Sud, cu conotatii karmice, accentul se va pune pe sinceritatea cu care fiecare individ si-a inteles adevaratele nevoi sufletesti.

Sursa: Editura Enmar

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

Despre spiritualitate...

Existenta precede gandirea. Osho

%d blogeri au apreciat asta: