Eclipsa de Soare – In ochiul furtunii (29 aprilie 2014)

triunghi]

Furtuna – Crucea cosmica pe semne cardinale

Este liniste. Doar o boare de aer la inceput. Si apoi, din senin, ceva se schimba. O frunza e dusa de curent. Praf care incepe sa se ridice. Ramurile copacilor se misca in ritmul vantului. Lumina scade. Oamenii grabesc pasul, pentru a ajunge mai repede acolo unde isi doresc.
Vantul creste in intensitate. Frunzele si praful sunt ridicate in aer si prinse in adevarate vartejuri. Copacii se indoaie. Aerul devine irespirabil. Oamenii abia se mai pot tine pe picioare. Cauta adapost pentru a nu fi luati pe sus.
E data alarma generala. Toata lumea e panicata. Oare ma va afecta si pe mine? Oare furtuna va lovi si casa mea? Trebuie sa ma ascund intr-o cladire sau sa ma sui in masina si sa ma duc intr-o regiune mai sigura?
Si apoi se dezlantuie furtuna…
Regiunea, casele, oamenii si vietile lor vor suferi mari schimbari, vor fi pusi in fata unor decizii, vor tine piept fortelor naturii.

Ochiul furtunii – Eclipsa de Soare in Taur

In mjlocul furtunii exista un loc magic. Explicabil din punct de vedere stiintific prin circulatia curentilor de aer. Magic pentru cei care se nimeresc acolo, pentru ca nu simt efectele distructive ale naturii scapate de sub control. Pe cata nebunie e in jur, pe atat de liniste e in acel punct. Ce fenomen extraordinar: un calm perfect creat de vuietul din jur! Cei ce nimeresc exact in ochiul furtunii sunt norocosi: sunt la adapost. Si pot urmari pe viu un fenomen meteorologic deosebit. Vor trai si vor povesti toata viata de acum inainte aceasta experienta prin care au trecut.

Din punct de vedere astrologic, Eclipsa de Soare in contextul crucii cosmice pe semne cardinale din 29 aprilie 2014 se aseamana cu metafora ochiului furtunii.

Furtuna este crucea cosmica pe semne cardinale care isi face simtite efectele de mai bine de o luna incoace.

Asa cum o furtuna afecteaza o anumita regiune, un anumit teritoriu, tot asa si aceste tranzite astrologice au afectat anumite persoane, si anume cei cu o amprenta in astrograma personala pe semne cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn. Mai concret, centrul furtunii are ca si corespondenta gradele astrologice 8 – 18 ale acestor zodii (miezul furtunii fiind gradul 13). Cei afectati au simtit cu siguranta efectele in aceasta luna. In functie de planetele natale si de casele tranzitate, presiunea s-a pus la nivel mental, decizional, afectiv, emotional, etc. S-a tot discutat si putem observa deja ce ne-a adus aceasta perioada in viata noastra, cum ne-a “luat pe sus” furtuna.

Eclipsa de Soare e ochiul furtunii.

E parte din furtuna, din aceasta perioada, dar e altceva, e de alta factura decat crucea cosmica pe semne cardinale. Din punct de vedere astrologic e greu de integrat si de corelat notiunea de Eclipsa de Soare in contextul crucii cosmice pe semne cardinale. Uitandu-ne la metafora “ochiul furtunii”, lucrurile capata sens. E momentul de calm intr-o nebunie generala.

Ce este o Eclipsa de Soare?
Soarele si Luna se intalnesc (conjunctie, Luna Noua), iar Luna se interpune perfect intre Pamant si Soare, astfel incat ii acopera acestuia din urma stralucirea, ii “blocheaza razele”.

Eclipsa de Soare din 29 aprilie 2014 are loc la gradul 8 Taur, semn de pamant, fix. Sunt aduse in prim plan valorile si resursele personale, este accentuat simtul securitatii.

Alaturi de Soare si Luna este Mercur, la gradul 12 Taur, in sextil cu Jupiter in Rac si in trigon cu Pluto in Capricorn. Este momentul sa constientizam care dintre aceste valori de mai sus sunt importante pentru noi, pe ce punem pret in viata noastra, de ce avem nevoie in mod concret pentru a ne gasi linistea.

Observam ca mult comentata cruce cosmica pe semne cardinale reliefeaza axele Berbec-Balanta si Rac-Capricorn, deci acolo e furtuna. Axa Berbec –Balanta ramane pe tensiune, desi punctul de maxim este deocamdata depasit.

Insa Soarele, Luna si Mercur sunt in Taur si mediaza axa Rac-Capricorn. Deci Eclipsa e ochiul furtunii.
Avem linistea si calmul pe pamant: Eclipsa trigon Pluto in Capricorn.
Avem capacitatea de a intelege si de a aprecia la adevarata valoare acest moment: Mercur trigon Pluto in Capricorn, sextil Jupiter in Rac.
Avem momentul de magie sau atingerea divina: Eclisa sextil Neptun.

Ne este frica de Eclipsa? Da.
Este un sentiment normal. Ne este frica de un lucru pe care nu-l intelegem foarte bine, de ceva necunoscut. Soarele ramane fara lumina in miezul zilei. Suntem in mijlocul furtunii in definitiv.

Ar trebui sa ne fie frica de Eclipsa? Nu.
Odata ce intelegem fenomenul astronomic, stim ca lumina va reveni. Meteorologic, stim ca suntem norocosi ca desi suntem prinsi de furtuna, suntem in ochiul ei, protejati. Astrologic, e timpul sa realizam ca acum putem vedea clar lucrurile intr-o anumita directie, ca trebuie sa valorificam sansa pe care ne-o ofera viata acum.

La ce se refera aceasta sansa? Putem intelege si rezolva, media, in mod practic conflictul adus de opozitia Jupiter – Pluto de mai bine de un an in viata noastra. La nivel concret, individual, concluziile pot fi trase doar in functie de astrograma natala personala. Uitati-va in primul rand ce case si ce planete personale afecteaza aceasta opozitie in tranzit. Acolo e problema care trebuie rezolvata. Furtuna. Apoi vedeti exact in ce casa este si ce planeta natala afecteaza Eclipsa. Acolo e sansa de rezolvare. Ochiul Furtunii.

Fiti atenti la urmatorul lucru: asa cum o furtuna nu afecteaza decat o regiune, tot asa aceasta opozitie nu afecteaza decat pe cei direct vizati de acest tranzit. Mai mult, ochiul furtunii, efectele Eclipsei, sansa, se va vedea in mod concret la persoanele care au in astrograma natala o planeta personala la gradele 5 – 10 Taur. Doar aceste persoane sunt propriu-zis in ochiul furtunii, acesti oameni vor fi marcati in mod direct de efectele acestei eclipse. Pentru ceilalti e doar o sansa de a nuanta alte aspecte, de a intelege anumite lucruri despre viata lor, dar la un nivel mai general.

Cu totii trebuie sa ne dam seama acum ce e cu adevarat valoros in viata noastra, cei vizati in mod direct de Eclipsa insa pot crea ei insisi aceasta valoare!

Sursa: http://alinaastrology.blogspot.ro/2014/04/eclipsa-de-soare-in-ochiul-furtunii-29.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

12 gânduri despre „Eclipsa de Soare – In ochiul furtunii (29 aprilie 2014)”

  1. Măi Cătăline tu crezi că sunt singuri?
   Ia de vezi şi altii, dar asta numai la vorbitori de limba noastră, numai zic câţi or mai fi in toată lumea!

   1. -Pai eu sunt răutăcios, nu a spus Domnul Hristos că înainte de revenirea Sa pe pământ mulţi hristoşi mincinoşi vor apare?
    -Ori e aşa, sau cum?

   2. „Beleste” bine ochii inimii si nu o sa fii pacalit de nimeni… 🙂
    Si ai grija la „dogme”…ca s-ar putea sa apara pe langa tine si tu o sa-l consideri profet mincinos 🙂
    Asa s-a intamplat si acum 2000 de ani.

   3. -Ai dreptate ca se poate să fie pacăliţi chiar şi din cei aleşi.
    Am fost avertizaţi!
    -OM trăii şi OM vedea!

 1. Incarcatura energetica a acestui dans cosmic are un grad ridicat de periculozitate,dar ma bucur ca Romania nu face parte din acest joc astral,sper eu ca are o oarecare protectie
  divina:
  Grand Cross 2014 Fazele Lunii

  Noiembrie 2013 Solar Eclipse – Teama de haos se profilează, datoriile trebuie să fie plătite, răufăcătorii pedepsiti. Opus Dei, raționalism economic, xenofobie, teama de scandal, fundamentalism religios, naționalism și neofascism. Sacrificiu, greutăți și suferințe. Disciplina și dure decizii stricte, mare urgență pentru a prelua controlul in limitele stabilite si a reduce bugetele spre a menține ordinea socială. Minciuni și înșelăciune pentru a acoperi motivațiile reale, războiul spiritual. Tipărirea de bani este o măsură disperată care va eșua, Totul precum o spalare de creiere,persecuție instituționalizată și extrem de bine organizata..

  30 martie New Moon -. necesitatea periculoasa și exploziva, puternica pentru a sparge gratuit rutina cotidiana și tradiția impotriva autorității Vaticanului , acumulare de frustrare, furie și resentimente, agravarea crizelor actuale.

  15 aprilie Eclipsa de Luna – Justiție prin putere, beligeranta și certăreata. Un protector, entitate aleasa, în sine, pentru a reveni pe pământ pentru o misiune clară.

  22 aprilie trimestrul luna de pe steaua fixă Altair – Indraznet, viteaz, ambițios, vinovat de vărsare de sânge, o descoperire ciudata sau veche, prietenii devin dușmani.
  Aspecte de Mare Cruce 2014
  Mare Cruce 2014

  Mare Cruce 2014

  Uranus pătrat Pluto – revolte sociale, economice și politice radicale. Criza datoriilor, schimbari meteorologice de control și de tensiune în creștere între națiuni și rase, rasism, homofobie, naționalism.

  Jupiter opus Pluto – unitate intensa de a cuceri, filozofii extreme, credinte drepte, dorinta puternica și influenta, nemiloasa și fanatica, pofta de putere, dușmani amenințati.

  Jupiter pătrat Uranus – schimbare bruscă în averi, nerăbdare, întreruperi, comportament ciudat, idei și scheme periculoase, lideri de cult.

  Pătrat Marte Pluto – lupte de putere și confruntări, acțiuni agresive, atacuri militare, amenințări, gelozie ascunsa, subversiva, nemiloasa, intimidare, inamici puternici.

  Marte in opozitie cu Uranus – resentimente, impulsivitate, întreruperi, rebeliune, periculozitate, atacuri surpriza, izbucnire de furie, exploziva.

  Pătrat Marte Jupiter – energie și inițiativă, asumarea de riscuri, asprime și lipsa de tact, acțiuni impulsive, erupții cutanate, curaj, adversitati, provocari, accidente, răniri, epuizare.
  Steaua fixă ​​de Mare Cruce aprilie 2014

  Pluto pe steaua fixă Nunki – Religie, afacerile externe, călătoriile pe distanțe lungi, nave și avioane.

  Uranus pe steaua fixă Alderamin – judecători, intamplari crude și grave, deces de conducători, împușcati în cap, agățati, decapitati, răstigniti sau trasi in teapa, asasinati.

  Jupiter pe steaua fixă Sirius – Pasiune și resentimente, renume, custode, tutore, călătorii.

  Marte pe steaua fixă Algorab – viclenie, lăcomie, răzbunare, egoism, minciuna, agresivitate, rebeliune, terorism, atacuri militare.

  Jupiter a fost pe Sirius, atunci când a murit tatăl Cleopatrei. Solar Eclipse in acea zi a fost pe Alderamin. Acesta a marcat sfarsitul liniei vechi a faraonilor, la sfârșitul lunii mai mare regat dinastic în istorie.

  T-pătrat de Jupiter, Uranus si Pluton durează toată luna aprilie, ajungand la 22 și 23 aprilie 2014. Orice neliniște și cauza anxietate data de Uranus va fi exacerbata și exagerata de Jupiter. Acesta va fi intensificata în mod dramatic din toate proporțiile de Pluto, ceea ce duce la un fel de criză.

  Rezultate Acțiunile rebele în ciuda standardelor și tradițiilor sociale, vor fi cea mai mare provocare, exploziva și cu potențial de pericol pentru un număr mare de persoane. Capacitatea de a face compromisuri este îngreunată de incapacitatea care se referă atât la dușmani cat și la aliați cu un caracter profund emotional.

  Pe 22 și 23 aprilie 2014, Marte se deplasează peste steaua fixă ​​Algorab completarea Cardinal Mare Cruce 2014. Sacrificiul și suferință.
  Grand Cross 2014 Țări

  Afganistanul are Vertex pe Algorab, Jupiter pe Sirius.
  China are Mercur și Neptun pe Algorab.
  Egiptul are Vertex pe Algorab.
  Franța are Soarele și Mercur pe Algorab, partea de avere pe Sirius.
  Grecia are Ascendent și Saturn de pe Sirius.
  Irakul are o parte de avere pe Sirius.
  Libia are Saturn pe Algorab, Uranus pe Sirius.
  Coreea de Nord are Neptun pe Algorab.
  Siria a ascendent pe Algorab, Paradisul de Mijloc pe Sirius.
  Ucraina are Uranus și Nodul Nord pe Nunki, Nodul Sud pe Sirius, MC pe Alderamin, IC pe Algorab
  Vaticanul are Uranus pe Alderamin
  Grand Cross 2014 Liderii

  Tony Abbott are MC pe Sirius.
  Papa Francis I are pe Sirius.
  Regina Elisabeta a II-a Pluto pe Sirius.
  Vladimir Putin are Sun pe Algorab.

  http://astrologyking.com/grand-cross/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s