COMUNICĂRI SAMAGA

APARIŢIA FEDERAŢIEI GALACTICE

nave

Dragi suflete, fraţi şi surori iubiţi de pe Pământ, suntem SAMAGA şi dorim să vă informăm despre un aspect care în ultima vreme în multe părţi ale lumii voastre a generat o oarecare confuzie şi neîncredere legat de existenţa noastră şi în special al Federaţiei Galactice.
După cum știți foarte bine, în Univers nu există” TREBUIE”, dar este indicat ca să vă informăm despre marile evenimente care se întâmplă și / sau se vor întâmpla pentru că nu dorim să se înțeleagă greșit ceea ce unii” mesageri” spun. Este vorba despre evenimentele care ar indica” venirea” sau” apariția” noastră, a Federației Galactice a Luminii în fața voastră. Un lucru este important să specificăm aici și acum și anume că nici o informație transmisă prin” channeling” nu este 100% acurată. Dar am observat de asemenea că unii dintre mesagerii mai vechi au transmis, fără vreo intenție rea informație puțin distorsionată legat de Apariția Federației Galactice în fața omenirii.
Noi nu dorim ca informațiile noastre să vă creeze neliniște, deoarece și așa este destul de tulburător pentru mulți dintr voi procesul de ascensiune. Și nu dorim să vă creăm frustrări care să vă genereze o stare de delăsare și neîncredere.
Acum însă dorim să trecem direct la subiectul acestui articol. Vă rugăm să vă folosiți cel mai profund discernământ și analizați validitatea informațiilor primite. Vă rugăm de asemenea ca și informațiile primite prin intermediul acestui blog să le treceți prin inima voastră înainte de a crede ceea ce se transmite aici. Noi dorim ca voi să primiți cele mai importante și corecte transmisii pentru a vă ajuta în procesul de ascensiune. Însă o parte a informațiilor primite în ultimele luni de zile deja a generat o stare de neliniște și confuzie printre oameni. Acest lucru nu este de dorit deoarece îngreunează procesul de ascensiune în masă.
Această informație, după cum am precizat mai sus, este legat de apariția Federației Galactice în fața omenirii. Este de o importanță majoră să clarificăm un lucru. Federația Galactică a Luminii nu va veni vreodată. Ei sunt aici de eoni. Deci orice afirmație legată de venirea lor este fals sau greșit interpretată / decriptată.
Însă evenimentele legate de marile întâlniri sunt decriptate mai bine, doar că nu peste tot se specifică faptul că numai UNII DINTRE VOI VOR FI CAPABILI SĂ VADĂ FIZIC FEDERAȚIA. De ce? Simplu. Deoarece numai cei cu vibrația 5D vor avea oportunitatea de ai vedea și cu ochii fizici navele Federației. În rest nimeni. Acest fapt știm că nu este plăcut pentru voi, dar nici pentru noi. Deoarece și noi dorim ca tot mai mulți să vă ridicați vibrațiile până la 5D, dar suntem conștienți că nu vă putem forța și nici liber-arbitrul nu vă putem încălca. Deci facem o mică repetiție. Evenimentele legate de apariția Federației în fața omenirii sunt valide. Dar numai cei cu vibrația foarte înaltă de 5D vor putea avea contact fizic și vizibil. Acele persoane care vor avea contact fizic cu Federația, deja au avut contact cu familiile lor stelare. În primul rând ar fi indicat să cereți familiilor voastre stelare să vă contacteze prin vis cât de des puteți. Acest lucru contribuie la ridicarea vibrației necesare pentru a vedea familia stelară cu ochii fizici. Iar dacă acest lucru a avut loc, familia stelară va decide dacă sunteți pregătiţi pentru o întâlnire mai numeroasă cu cei din Federație. Și asta datorită faptului că familia stelară vă cunoaște cel mai bine și prin intermediul lor puteți primi acordul și încrederea Federației. În cele ce urmează o să vă listăm niște indicatoare pentru cei care doresc să-și ridice vibrația pentru a fi pregătit pentru întâlnirea cu familia stelară și implicit de ce nu cu Federaţia:
· Radiați iubirea necondiționată 24 / 24 ore, 7 / 7 zile pentru oricine și orice
· Aprofundați-vă în interiorul vostru, aflați cine sunteți cu adevărat și ce scop aveți pe Pământ sau ce lecții aveți de învățat
· Cereți Prim Creatorului să vă ajute să vă conectați în vis cu familia stelară și să vă amintiți de vis. Apoi indicațiile primite de la Prim Creator repetați-le seară de seară până aflați cine sunt membri familiei voastre stelare și ce rol aveți în familia respectivă
· După contactele repetate prin vis veți fi capabili să vedeți primele semne vizibile cu ochii fizici din partea familiei voastre stelare. Aceste semne vor fi precizate de către fiecare familie în parte pentru fiecare dintre voi. Pot fi asemănări între semne dar noi nu generalizăm. Urmăriţi semnele precizate de familiile voastre până când veți fi suficient de pregătiți din punct de vedere spiritual, mental și emoțional pentru un contact fizic cu unul sau mai mulți dintre membri familiei voastre stelare. Contactul și modul acestuia va fi specificat tot de către familia voastră în funcţie de evoluția și credința voastră.

Noi SAMAGA sperăm să vă ajute aceste îndrumări în procesul de ascensiune și conectare cu familiile voastre și Federația Galactică a Luminii. Dar după cum am spus și mai sus treceți prin filtrul inimii toate informațiile transmise, deoarece pot apărea eventuale distorsiuni în mesaje pentru care nu este nimeni de vină, deoarece mesagerii fac totul cum pot ca să vă furnizeze transmisii cât mai valide și bogate în informații utile pentru voi. Dar nu se poate preciza o dată exactă a evenimentelor care se vor petrece deoarece totul este într-o permanentă schimbare. Nu uitați schimbarea este singura constantă în Univers. Vă rugăm de asemenea să nu aveți niciun fel de așteptare legat de orice eveniment care se întâmplă sau se va întâmpla.
SAMAGA vă salută. Lumina infinită a iubirii să fie cu voi.

Sursa: http://mesajeceleste.blogspot.ro/2014/05/comunicari-samaga-aparitia-federatiei-galactice.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „COMUNICĂRI SAMAGA”

  1. Mulțumesc celor ce ne așează în față informațiile care ne direcționează oarecum chemările. Mulți deja simt noua prezență.
    Să ne simțim acasă .

    Romeo – Nicolae Ș. + ASiIiVro

  2. Am avut deseori vise cu fiinte umane care lucrau pe corpul meu fizic, nu m-am speriat niciodata dar pot zice ca era dureros cateodata, si niciodata nu au terminat ce aveau de facut. Asta nu inseamna ca am avut contact cu vreo familie stelara sau altceva dar as dori mult mai mult decat atat.

  3. Care este diferenta intre Federatia Galactica si Federatia Galatica a Luminii, pentru ca tot vad in articole nu numai pe acest site cand asa cand asa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s