14 Mai ora 22:15 moment de Luna Plina !

pestii

Pe parcursul celor 28 de zile cat face inconjurul Pamantului, Luna isi arata o singura fata pe care o putem admira in intreaga sa maretie atunci cand este Luna Plina.
Ajunsa la acest punct intelegem ca Luna si-a incheiat deja jumătate din calatoria ei in jurul Pamantului. In calendar Luna Plina este reprezentata printr-un cerc galben. Cand Pamantul se afla exact intre Soare si Luna, atunci suprafata Lunii este acoperita de umbra Pamantului si pe vreme frumoasa, in partea Pamantului in care este noapte, se poate observa acum o ’’eclipsa’’ de Luna prelungita. In orele de dinaintea momentului de Luna Plina, se face simtita asupra oamenilor, animalelor si plantelor o forta deosebita, in care schimbarea de directie a impulsului lunar de la crescator la descrescator este perceputa mai intens decat schimbarea de forte in cazul momentului de Luna Noua.
Plantele medicinale culese in aceasta zi au o actiune terapeutica mai pronuntata. Este o zi ideala pentru a tine post, deoarece organismul asimileaza mai multe grasimi decat de obicei, iar ranile sangereaza mai puternic acum datorita fluxului sanguin puternic,stimulat de energia Lunii. La fel ca si in cazul de Luna Noua, acum pot avea loc schimbari de vreme.
Deoarece Luna va fi la acel moment in Scorpion, cei mai sensibili sau dotati cu capacitati parapsihice pronuntate, pot avea vise premonitorii in zilele premargatoare acestui moment sau chiar in aceea zi – puteti sa va ”comandati” un astfel de vis presarand sare pe patul unde dormiti si gandindu-va la o situatie asupra careia doriti raspuns, astfel Constientul dvs poate crea o punte catre Supra Constient de unde poate obtine informatii utile. Cand Luna se afla sub influenta Scorpionului, Sagetatorului, Gemenilor, rugaciunile sincere adresate ierarhiei celeste (Sfantul Spirit) sunt foarte bine auzite.

Sursa: https://www.facebook.com/pages/Calendarul-Lunii/165090463640155

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „14 Mai ora 22:15 moment de Luna Plina !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s