Două grupuri de luptători

storm-warriors

Se pare că pe Pământ, într-un anumit loc, au existat două grupuri de luptători. Fiecare grup știa de noile daruri ale lui Dumnezeu în noua eră și fiecare grup era format din războinici ai luminii. Ei și-au înțeles contractele și știau că există forțe întunecate în desfășurare, care ar dori să-i împiedice să-și îndeplinească scopurile lor personale. Așa că i-au cerut lui Dumnezeu darurile noii energii, și fiecare războinic și-a primit pachetul așa cum l-a solicitat.

Fiecare pachet dat luptătorilor era personal, dar fiecare conținea trei elemente: o sabie, un scut și câteva apărători corporale. Sabia a reprezentat adevărul și ea nu putea fi frântă niciodată. Adevărul este pur, și sabia era la fel, oferind o apărare perfectă împotriva înșelăciunilor celor întunecați.

Scutul reprezenta cunoașterea – cunoașterea slăbiciunilor inamicului, precum și cunoașterea de eoni din arhivele strămoșilor. Nici o energie nu putea penetra scutul, deoarece cunoașterea anula secretele și conspirațiile. Secretele și conspirațiile nu pot exista în lumina cunoașterii, pentru că ele depind de locul întunecat al ignoranței pentru a-și manifesta puterea.

Apărătoarea corporală reprezenta ”mantia Spiritului lui Dumnezeu”. Aceasta era înțelepciunea conștiinței spirituale care a dat oamenilor împuternicirea ca ”bucăți de Dumnezeu” ce sunt. Prin urmare, aceasta a reprezentat înțelepciunea lui Dumnezeu în toate cele – în special înțelepciunea de a folosi adevărul și de a susține cunoașterea în fața atacului.

Acum, după cum se pare, într-adevăr a avut loc un atac organizat de forțele întunecate. Ambele grupuri de războinici ai luminii au considerat că sunt pregătite și imediat s-au îndreptat către puternicele lor daruri pentru a-l îndepărta pe inamic. Când forțele întunecate s-au apropiat, primul grup și-a deschis pachetele și s-a uitat la conținutul lor cu neîncredere. Toate erau în bucăți! Exista un manual cu o notiță ”ESTE NECESARĂ O OARECARE ASAMBLARE”.

Nu ar fi putut să termine în timp util pentru a putea face față inamicului și, astfel, acest grup de luptători a fost repede depășit și a fost înfrânt căzând în mâinile celor ce doreau să-i controleze. Ei au ajuns să fie dezamăgiți și au crezut că Dumnezeu i-a păcălit dându-le o speranță falsă și un fals sentiment de siguranță. În mod ciudat, chiar și după ce au fost învinși, ei își mai aveau încă pachetele, dar credeau că instrumentele pe care le-au primit au fost inutile.

Celălalt grup și-a deschis pachetele cu mai mult timp înainte. Ei și-au asamblat instrumentele mai repede și au început să practice cu ele. Acesta a fost un lucru bun, pentru că ei au aflat că sabia este prea rapidă pentru a fi manevrată în mod corect. Au descoperit că scutul avea atât de multe opțiuni încât au trecut printr-o perioadă destul de dificilă în care să învețe cum să-l manevreze, și au aflat că apărătorile corporale sunt într-adevăr grele! Prin practică și meditație în cele din urmă au învățat cum să le echilibreze pe toate și astfel au fost pregătiți.

Și-au dat seama că nici un instrument nu funcționează de unul singur, ci numai atunci când toate trei sunt implicate. Apărătoarea corporală, lucrul cel mai apropiat de pielea lor, a fost cheia, pentru că într-un fel, le-a dat înțelepciunea de a controla sabia și scutul. Într-adevăr, scutul putea fi folosit în multe feluri în funcție de situația dată, iar sabia putea fi ușor controlată când scutul era folosit corespunzător. Când a început atacul, inamicul a aruncat o privire acestei forțe împuternicite și s-a retras. Bătălia a fost inexistentă și războinicii s-au bucurat de victoria lor. Nu a existat nici o confruntare și nimeni nu a avut de suferit.

POST-SCRIPTUMUL LUI LEE

Există unele persoane foarte spirituale care încă așteaptă ca Dumnezeu ”să facă ceva” pentru ele. Când au nevoie de vindecare, ele îi cer lui Dumnezeu să le-o dea, și speră, și speră, și speră. Atunci când doresc ca situația din jurul lor să se schimbe, ele îi cer lui Dumnezeu să o facă, și așteaptă, și așteaptă, și așteaptă.

Acest fapt vine în mod evident din modul în care lucrurile obișnuiau să se petreacă, iar vechile scripturi o și dovedesc. De fapt, povestea lui Moise exemplifică acest lucru. Dumnezeu a făcut totul, iar Moise și poporul său au fost instruiți să meargă acolo unde li s-a spus. De la urgii la despărțirea apelor, la cioplirea în piatră a legilor, totul a fost făcut de Dumnezeu. Chiar și atunci când israeliții au rătăcit în deșert, Dumnezeu i-a hrănit zilnic prin mâncarea căzută din cer.

Aceasta a fost vechea energie, înainte de momentul în care nouă, ca oameni, ni s-a dat permisiunea de a purta o mai mare energie și abilitate. Când marele maestru evreu al iubirii, Isus, a umblat pe Pământ, el a fost un mesager care ne-a adus vestea că totul s-a schimbat. Vremea iubirii lui Dumnezeu a sosit peste noi. El a vorbit despre darurile spirituale și ni le-a arătat. El a oferit prelegeri minunate, a făcut mari minuni, i-a arătat unui pescar cum să meargă pe apă, și chiar a rostit cuvintele: ”Puteți fi la fel ca și mine!” Mesajul său a fost clar. Suntem ființe spirituale nou abilitate dacă așa alegem să fim, împuternicite de sursa de iubire însăși.

Ne trezim acum în aglomerarea mileniului și mai multe daruri ne sunt date pentru că, așa cum spunea Kryon, le-am câștigat în această eră a iubirii. Cu toate acestea, chiar și acum, mai sunt din cei care cred că vechile căi în care așteaptă ca Dumnezeu să facă totul mai sunt valabile, dar ele nu mai sunt. În această nouă energie ni se cere să ne co-creăm realitatea. Co-creația cere două entități (de aici partea ”co”). Este nevoie de cooperarea dintre Dumnezeu ca sursă și acea parte umană a lui Dumnezeu numită ”Sinele Înalt”.

Este absolut necesar să învățăm noi metode de lucru spirituale în noua energie a planetei noastre. ”Osânda și întristarea” predicțiilor lui Nostradamus va veni și va pleca, și mulți își vor da seama că Kryon a avut dreptate. Suntem într-o nouă paradigmă pentru planeta Pământ, și așa cum am naviga în trecut când totul se presupunea că se sfârșește, începem să înțelegem mai bine modul în care putem contribui spiritual la întreaga schemă și să găsim modalități concepute să lucreze cu Dumnezeu pentru a face din această planetă un loc măreț. Cei care nu vor face acest lucru vor fi foarte dezamăgiți și nu vor înțelege ce s-a întâmplat.

Învățați mai multe despre aceste daruri. Deschideți pachetul și folosiți-l! Înțelegeți cum adevărul, cunoașterea și înțelepciunea lucrează împreună pentru a oferi o mare putere în această nouă eră!

http://www.kryon.com

Traducere Monica Poka

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/05/doua-grupuri-de-luptatori.html?spref=fb

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

9 gânduri despre „Două grupuri de luptători”

 1. Pai nu au fost fortele intunecate anihilate sau trecute de partea buna?
  Acum se sustine ca nici vorba de asa ceva!
  Zapaciti omul cu atatea neadevaruri!
  Ori cand s-a mintit atunci cand au trecut de partea binelui ori cand?

 2. .Acum am inteles, nu e bine sa arati cu degetul, ca nu-i frumos!
  Cel mai tare striga hotii…
  Am luat pauza de 12 minute/ora!

 3. Frumos spus si clar. Dzeu nu ne mai da nimic asa cum obisnuia sa faca, dar totusi ne da de stire prin altii, care si acesta este un dar,cam greu acest dar, ne cam pune in dificultate pentru ca inca nu-l intelegem.Dar va fi bine pana la urma, este sansa noastra cea mare.

 4. Dumnezeu nu a fost nicicand altul decat este el acum. Cine a scris articolul il considera pe Dumnezeu, schimbator si cu toane, daca el a facut cele spuse in vechiul testament enumerate in articol, atunci trebuie ca el a facut si masacrele, adica 7 popoare exterminate pentru a avea evreii pamant? (si nu numai acestea) Interpretarile oamenilor sunt una (emise de ego) iar legile universului sunt clare si neschimbatoare. Cauza efect – karma functioneaza de cand exista lumea. Sa il inzestrezi pe Dumnezeu cu trasaturi egotice este o eroare de constienta, Dumnezeu pune la dispozitie toata gama de manifestare duala dar si non-duala, noi alegem (constient sau inconstient) sau mai degraba configuram (deasemenea constient sau inconstient) matricea lumii.

 5. Totul se da si s-a dat dintotdeauna, noi am ales „jucariile” conform cu inconstienta noastra, sa nu uitam ca dintotdeauna au venit „avatari” perfect constienti care ne-au spus „ce” si „cum”……Dumnezeu nu se schimba. Noi devenim mai constienti….sau inconstienti…dupa caz. Krishna, Gautama Budha, Iisus, Zaratustra, Enoh, Rama, Babaji, Zamolxe si multi altii au avut acelas mesaj…..dar noi l-am interpretat in fel si chip. Cine e schimbator Dumnezeu sau noi? Si totusi exista si in noi neschimbatorul….stim cine este El….problema ca nu stim cine suntem noi 🙂 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s