Pitesti- 1 Iunie

seminar pitesti
Duminica 1 Iunie 2014 va invit sa descoperim impreuna modul in care in aceasta perioada a anului energiile sunt din ce in ce mai mari, adica in valuri din ce in ce mai dense, de frecventa din ce in ce mai ridicata, lucru care ne influenteaza destinul, modul in care percepem viata si alegerile pe care le luam in fiecare zi sau in momentele importante, intr-un mod care de cele mai multe ori ramane inconstient sau este lipsit de sens pentru logica superficiala.

Valurile de energie de acest fel ne pot oferi uneori multe simtiri mai presus de dorintele noastre curente. Astfel de energii de frecventa foarte mare ne sunt date spre binele nostru, spre constientizarea propriilor noastre neputinte si indreptarea lor in constienta. O constienta activa – mai multa sau mai putina – dupa cum poate fiecare.

Asadar in fiecare an este o situatie speciala, mereu in crestere, dar si noi suntem din ce in ce mai puternici. Anul care trece ne intareste si anul care vine este pregatit deja. Iar la fiecare miez de vara si miez de iarna, chiar si acolo unde avem de-a face cu acea aproape liniaritate, la ecuator, punctul culminant al energiilor este din sectorul energiilor anului urmator, care va avea intotdeauna energii crescute fata de cel in curs.

Taxa de participare la seminarii si la terapii este de tip Donatie.

Inscrierile si programarile, se fac la adresa de mail gaucand@yahoo.com

Va doresc sanatate, bucurie, liniste sufleteasca, sa fim cu totii partasi frumosi la tot ceea ce ne ofera cerurile si pamanturile deopotriva!!
Cu drag,
Dan Gaucan si Sorina Mihalcea

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s