APEL-30 Mai 2014

haarp

Astazi ma simt foarte ciudat.Nu este o stare a mea, ci o stare impusa si indusa din exterior.

Fac apel catre toate spiritele intrupate in aceasta tara(si nu numai) sa luam atitudine.Faceti fiecare cum simtiti si ce simtiti, numai sa rostiti cu voce tare „Lasati Romania in pace!!!Romania nu este laboratorul nimanui!!!”

Vremea de afara este Indusa, nu este una de la Mama Natura.

Nu intamplator astazi am dat despre urmatorul articol: http://www.caplimpede.ro/scenariu-socant-romania-este-atacata-de-rusia-cu-arme-meteo/

Impreuna Reusim sa tinem la distanta Totul!!!

Va multumesc!!!

Dan Gaucan

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

30 de gânduri despre „APEL-30 Mai 2014”

 1. Multumesc. Ciudat, si eu am aceeasi stare de neliniste interioara….????
  Dumnezeu sa-i ocroteasca pe romani si Romania.

  Doamne ajuta!

 2. Confirm si eu ca am o stare de neliniste interioara, ma simt si trist si furios si simt ca este indusa din exterior. Din cate am inteles, sunt si niste energii in aer care schimba lucruri.

 3. … mai mult este atacata de imperialismul american…este gandul care mi-a venit in timp ce citeam cele de mai sus…
  Doamne ajuta !

 4. De ce credeti ca vizita Ignatenko tara noastra? sa-mi spuneti daca mai credeti in bune intentii…
  Iar manipularea asta este de multa vreme,nu doar acum…
  Tot ce este gand de Iubire si Armonie,vine de la Sinele Divin…cu cat ne mentinem centrati in Inima,cu atat e mai bine…ghizii nostri spirituali ne ajuta la centrare,multumiti tot timpul pentru binecuvantarile care se revarsa asupra a tot ce este viu pe Mama Geea,asupra Daciei noastre…
  Sa fim Iubire,asta e tot ce conteaza.
  Binecuvantari cu Lumina,tuturor.

 5. Da. Subscriu că este o furtună manifestată în plan meteo indusă din alte surse neprietenoase. Mama Geea însă va primi ajutorul de sus de la Tatăl Ceresc și de la noi cei treziți întru lumina Divină. Să nu uităm că suntem interconectați Tatăl, Fiul , Sf. Duh, Mama Geea, noi oamenii și toate vietățile de aici.
  Mâine pe la prânz se va termina cu asta. Nu cum spun meteorologii că abia Duminică. La Brașov o să fie deschise cerurile întru lumina Divină mâine după ora 12. O să vedeți.
  Noi suntem cocreatori aici pe suprafața Mamei Geea și nu numai. Suntem aleșii lui Dumnezeu să manifestăm Dumnezeirea Lui dacă ne-a dat și chipul și asemănarea. Amin!

 6. Cuvintele ființe vii
  poezie
  Poezie de gând
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  de Ștefănescu Romeo-Nicolae + ASiIiVro
  2010-01-19

  Zece peceți are înțelepciunea
  între inimă și minte
  stă în pace să se odihnească
  doar zece tăceri să ai
  de aur
  să nu le dai
  pe-o vorbă aruncată
  chiar de-ar fi
  și-o simplă șoaptă
  abia atunci
  când mintea ta e cristalină
  și coboară lângă inimă
  să rostești cuvinte purtătoare
  de lumină și iubire vie
  atunci inima ta va deveni
  o perlă aurie
  străluciri în armonii divine
  daruri albe în urmă
  vor lăsa cuvintele rostite
  peste toate inimile
  ce vor să fie mângâiate
  cu iubire
  cuvintele-ți vor devenii
  ființe vii când sunt rostite
  între înțelepciune și iubire
  așa vei ști că ai primit
  pacea iubirii
  când vei vedea la orizont
  răsăritul unic al luminii inimii
  ce-ți va fi
  calea spre sălașul liniștit
  al nemuririi
  acolo cuvintele tale toate
  au devenit
  cuvinte ființe vii
  imaculate

  19.01.2010 Romeo – Nicolae Ștefănescu + ASiIiVro
  Vol. Inimi luminoase

 7. Oamenii Îngeri
  poezie [ ]
  Poezie de gând
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  de Ștefănescu Romeo-Nicolae [ASiIiVro ]
  2010-07-28 | |

  Oamenii îngeri

  Suntem Lumini… trimise pe Pământ
  din infinit veniți pe-un tainic gând…

  Suntem punțile dintre atâtea lumi
  lăsați… să revărsăm lumini…

  Suntem aleși să locuim aici…din veșnicie
  să-i trezim pe oamenii cu frici mărunte…

  Suntem liberi să trăim ca oameni
  cu fericiri…iubiri…și îndoieli…

  Suntem mergătorii de drum înainte
  pentru oamenii ce vor să redevină
  ce au fost…
  de dinainte…

  Suntem și am fost lumini divine
  serafimii din cer…
  ne țineau drumurile
  toți heruvimii…
  cu luminile… din ochii lor
  ne luminau urmele…
  și atunci…
  ca și acum…
  și ieri…
  și mâine…

  Vrem să stăm aici…
  pentru omenire…
  dar cu inima la cer
  la Tine…
  Cel ce ne-ai trimis
  cu luminile Tale sfinte
  ca să avem din nou
  toți… ca și Unul
  și Unul ca toți…
  reunite…
  spiritele…
  sufletele…

  Să avem din nou
  pentru
  eternitate…
  SUS LA TINE DOAMNE…
  INIMILE –
  TOATE.

  28.07.2010 / ASiIiVro
  Vol. Speranțele Iubirii – 2010

 8. Lecturați oameni buni care vreți lumină Divină aceste poeme cu voce și veți vedea ce simțiți. Apoi oferiți gândul vostru și simțirea inimii voastre Mamei Geea.
  Să fie spre folosul nostru și al Mamei Geea. Amin!

 9. Cred că ar trebui să luați în considerare faptul că se formează noi tipare energetice la nivel planetar, ceea ce înseamnă că și *țesătura* câmpului electro-magnetic al planetei se schimbă. Această rearanjare determină și schimbări ale manifestărilor meteorologice, telurice, etc…într-un cuvânt determină relocarea/reașezarea matricelor energetice planetare. Plus că noile energii de tip feminin se amplifică și determină și recalibrarea energetică a organismelor tuturor viețuitoarelor, inclusiv a noastră! 🙂
  Cred că a lua în considerare numai manipulările făcute de către cabaliști nu este suficient pentru a explica desele *sincope* ale organismului nostru! 🙂
  Toate cele bune tuturor!

  1. Ati uitat de HAARP,”program” ce s-a dezvoltat uimitor si-n progresie geometrica in ultimul deceniu!Acest „program” si „aplicatiile” sale sunt foarte aproape-daca nu au ajuns deja- sa „controleze si sa determine fenomenele climatice(ploi si controlul repartitiei si intensitatii-duratei lor,ceata,seceta,grindina etc.) dar si actiunile geo-fizice punctuale,regionale si cred ca si globale(cutremure de mare si medie adancime cu magnitudini controlate,alunecari de teren si chiar si modificari de relief,valuri tsunami).Deasemeni si nu in ultimul rand,printre multiplele „aplicatii” ale uimitorului(in rau,bineinteles) program se afla si cele de influentare-manipulare si control al mintii umane.Nu cred ca e departe clipa in care ne vor citi,controla,dirija si manipula gandurile,sentimentele,visele,poftele,instinctele,dorintele,adica controlul total intr-o sclavie absoluta si perfecta…..Si totul se intampla „la vedere” in timp ce noi,credinciosi,sensibili si foarte bine intentionati ne amagim si ne iluzionam facand ample corelatii cu diferite „imagini” ale norilor de pe cer sau „caudate” reflexii sau refractii ale luminii soarelui sau a cetii……
   PS. Nu uitati ca HAARP este doar unul dintre multele „programe” care se dezvolta si se deruleaza in timp real,astazi,chiar daca cei mai multi dintre noi habar n-au de ele si le „sesizeaza” doar in mica masura „efectele” dar din lipsa de timp si spatiu nu-mi permit sa le prezint….

   1. Acest program militar are deja 15 ani. Este deja aplicat la nivel planetar de către actualii conducători ai lumii. Așa zișii conducători. Ei sunt doar acceptați de Dumnezeu să facă ceea ce fac.
    Să nu ne pierdem credința în Dumnezeu și în noi ca fii ai Lui.
    Suntem lumini trimise pe pământ.
    Să nu uităm asta.
    Împreună vom schimba orice indiferent de forța răului.
    Puterea noastră este dată de sus și manifestată în noi.
    Să ne trezim ca să o manifestăm în sensul dorit de noi și înspre folosul nostru al tuturor și al binelui planetar.

 10. Ceva adevar este si in comentariile precedente.daca priviti in ansamblu veti observa ca acolo unde religia ortodoxa are o mai mare influenta ,acele zone au fost lovite.uitati va in zonele unde bisericile au devenit muzee.de ex. Cehia,etc.e liniste si pace.religia scade frecventa de vibratie.

  1. Oare cei care se duc la biserica cu inima deschisa si se roaga nu cresc frecventa de vibratie? cei in suferinta care nu-si pot permite cursuri scumpe unde sa gaseasca informatii si tehnici de ridicare a frecventei de vibratie , se roaga asa cum stiu ei si pot, cu tot sufletul. Nu mai criticati va rog religia , poate cunoasteti multe lacasuri de cult unde frecventa de vibratie este mult mai mare decat la anumite cursuri sau initieri facute pe bani multi…

  2. Unde sunt loviturile cele mai puternice cum spui în ortodoxie. Acolo de fapt este cea mai mare forță a binelui și de aceea sunt lovite.
   Oamenii sunt aleși de acolo ca să lupte și ca Dumnezeu să îi desăvârșească.

   Credință să cerem și o vom primi.
   Lumină să cerem și o vom primi.
   Putere să cerem și o vom avea.
   Iubire să cerem și Dumnezeu ne-o v-a lăsa.
   Amin!

 11. Joi, de Inaltare, am vorbit la telefon cu mai multe cunostinte iar seara am avut prieteni in vizita.Absolut toti au spus ca nu sunt in apele lor si ca la serviciu lumea a fost iritata, cu reactii inexplicabile. De asemenea, cu toti am vorbit si despre vreme.Seara, am spus la un moment dat :”Draga, de la rusi ni se trage…”. Fara sa am informatii si pe negandite chiar. Acum, dupa ce am citit articolul,am rememorat ziua de joi si am observat o legatura putin ciudata.

 12. Poate nu are legatura cu Romania, doar te-ai departat de vortexul de energie pe care esti de obicei, nu cred ca trebuie dramatizat deoarece in loc sa indrepti lucrurile mai rau le strici.

 13. Acum este vorba de reașezarea frecvențelor planetei cu frecvențele noastre. Rețeaua Schuman se repoziționează peste tot pământul. Să nu ne îngrijorăm și nouă dacă ne este frig ne acoperim trupul. Așa face și pământul se îmbracă cu noua lumină ca să fie protejat el și locuitorii lui.

  Amin!

 14. Buna seara! Foarte interesant articolul si la obiect=multumesc Dane! Starea ciudata pe care am avut-o, nu mi-am putut-o explica, amestecul confuz de ,,de toate””, imagini inexplicabile pe cer, in directia N, dupa ora 22pm=cercuri de lumini diferite, aparitia tornadei=a fost si la tv=,ploi pe anume areale[pe trotuare ploaie repezita, iar pe carosabil uscat], si multe altele,vederea incetosata[fara cauze anatomice],stare de greata, simturile ,,adormite””, etc…

 15. Buna ziua, Dan

  Cu recunostinta pentru ceea ce transmiti de fiecare data, vroiam sa stiu ce inseamna „restart-ul”, ce mi l-ai dat?! 🙂

  Cu drag

 16. Nu am apucat sa scriu mai devreme fara legatura cu articolul asta ca zilele trecute am visat ceva interesant(pentru mine nu foarte important am alte treburi acum). Am visat ca ningea de fapt cam grindina si binenteles ca-mi era frig (poate si din cauza ca dorm cu geamul deschis).Insa continuarea visului este interesanta apropo de afirmatiile de mai sus. EU NU CRED CA NAVELE EXTRATERESTRE STAU CU OCHII PE NOI,CRED CA IN TIMP AU VENIT NISTE ENTITATI SA NE INFLUENTEZE EVOLUTIA (VALABIL PENTRU TOATE PLANETA),POSIBIL SA MAI FIE PE ICI PE COLO PE PAMINT DIVERSE ENTITATI SI COEXISTA UNIVERSURI PARALELE SI INTIMPLARI SI ENERGII NEOBISNUITE…INSA IMAGINEA NAVELEOR EXTARTERESTRE DEASUPRA PAMINTULUI NU E IN CONVINGERILE MELE NICI IN SUBCONSTIENT…NU SE POTRIVESTE CU MODUL MEU DE A MEDITA. Deci am visat ca priveam gheata de pe autostrada si cerul era innorat, dintr-o data s-a deschis ,norii s-au dat la o parte si am avzut nave cu botul ascutit fata in fata unele cu celalte(nu erau ‘farfurii ‘ cum ne place sa le inchipuim) si am gindit :NAVELE ASTEA EXTRATERESTRE NE-AU ADUS FURTUNA SI GHEATA. Punct.
  Sau poate tocmai am vazut astazi imaginea pe Romania TV cu atutostrada cu zapada pe margini. Posibil sa fi vazut ceea ce avea sa urmeze, insa navele ciorchine nu sint din nici-un cotlon al mintii mele, stiu ca n-o sa le vad eu in viitor si nici nu ma poate nimeni convinge ca ar sta asa ca proastele in stoluri pe cerul nostru.
  ..asa ca mai incet cu rusii si americanii…PAMINTUL ASTA ARE PLANURI PE CARE NICI BILDERBERGII NICI PRESEDINTII NICI VATICANUL..NIMENI NU LE VA INFLUENTA..poate pe la Athos ,Carpatii, firul ierbii, pe linga piramidele lumii ,pe linga alti oameni care nu umbla cu bani sau cu masini ascunsi in locuri neumblate…depinde ce vor acestea…SI CERUL

  1. Nu stiu ce „PLANURI are Pamantul asta ” dar stiu ca de peste 13.000 de ani TOTUL pe-acest Pamant se desfasoara intocmai dupa cum doresc si planuiesc „Bilderbergii”,Vaticanul ,Iudeo-masoneria si,mai ales „EI”,cei din spatele lor…..Duminica 1 iunie tocmai s-a incheiat reuniunea Grupului Bilderberg desfasurata la Copenhaga (60 de ani de la infiintarea Grupului) si nu ne ramane decat sa asteptam infaptuirea hotararilor care s-au adoptat acolo(amintiti-va de anii sub Ceausescu)….Si nu putem sa influentam cu nimic darmite sa schimbam noi ceva,asa ca mai usor cu Athos,Carpatii,firul ierbii si alte povesti nemuritoare…Cititi pe blogul „Clinica Extraterestra” articolul de ieri,2 iunie si veti afla cum cei din Cer „asteapta si privesc cu tristete la vietile terne pe care le ducem”……

 17. Recunosc ca mai fac niste spirale in minte catre cer pentru ca universul sa priveasca mai bine spre pamint, sa se formeze o cale spre pamint pentru adevaratii strabuni, si sa devina totul echidistant si clar pentru toti oamenii de pe pamint, Numai asa va inceta dominatia unor grupuri de oameni si interese care urmaresc aservirea si denaturarea a tot ce e viu pe pamint (si zacamintele de metale si dunele de nisip si ochiurile de apa si acelea au viata lor).
  http://www.mediasinfo.ro/ninge-pe-transalpina-luna-iunie/2014/06/02/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s