Energiile de Vara-IASI 28 iUNIE 2014

IAS1_5_iasi_2012

Sambata 28 Iunie 2014, voi sustine un seminar la Iasi, cu tema „Energiile de Vara-2014„.Voi coordona si o meditatie de curatare, atat pentru cei prezenti in sala, cat si pentru intreaga Moldova.

Seminarul incepe la orele 11 si se va desfasura pe durata a 3 ore.Sambata si Duminica voi fi prezent in Iasi si voi face terapii individuale.

Taxa de participare la seminar este de tip Donatie.

Inscrierile se fac la adresa de mail:  gaucand@yahoo.com

Va astept cu drag!!!

Dan Gaucan

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Energiile de Vara-IASI 28 iUNIE 2014”

 1. Gaucan, decat sa le faci curatari superficiale celor din sala si Moldovei, n-ar fi mai bine sa-i inveti pe oameni cum sa se curete singuri? Curatarea porneste din inima, nu din exterior. Ati umplut grupurile spirituale de prostii cu vizualizari si protectii. Ati ciuruit egregorul de protectie al Romaniei. Cei mai multi dintre voi v-ati crescut puterea mintii. Cazul dementilor care „infaptuiesc minuni” gen: vindecari miraculoase (Desanca), curcubee si prisme deasupra capului( Lenuta Onofras si gasca ei de pacalici care pretind ca „croseteaza” o noua matrice a Romaniei. Stii tu semnele Timpurilor: „multi vor infaptui minuni in numele meu”. Prin channeling, ati deschis portalurile spre lumile inferioare, pe unde au patruns in lumea noastra demoni, entitati cu vibratie joasa. Nu aveam si-asa destui demoni presarati de romanasii ce injura la tot pasul de sfinti si Dumnezeu si de cei ce incalca legile divine?
  De cand este Desanca Fecioara Maria si fiul ei, Oliver, Noul Iisus? Se incearca crearea unui cer fals, alimentand egregori mincinosi? Din acel cer n-or sa va vina niciodata revelatii curate, ci doar nazareli din astralul murdar, murdarit inclusiv de voi. Voi chiar sunteti toti dusi cu pluta? Noi, cei ce ajutam copii ( protejatii adevaratei Fecioara Maria) si animale( protejatii Geei) am obosit reparand prostiile voastre, iar voi presarati mereu in mintile fraierilor curente new age? De cand ne rugam iar la zei? Exista un singur Dumnezeu Unu. Care va vede, ne vede pe toti. Mantuirea este personala, Romania nu este mai aleasa decat alte tari( mai ales ca este intr-un stadiu de barbarie fara egal). Voi nu sunteti alesi, pentru ca Dumnezeu nu are alesi. Fiecare dintre noi culegem ce-am semanat si ne cream viitorul cu faptele noastre, nu cu vorbe goale si „terapii” aiurite. Stiti ce faceti voi, cand faceti curatari? Trimiteti boala la alt organ, ori in destinul bolnavului si, cel mai rau, in destinul copiilor. De aceea se nasc copii din ce in ce mai bolnavi. Pentru ca „terapeutii” scoliti in cateva luni de reiki, ori ANATECOR nu s-au curatat pe ei insisi. Bolnavii nu-i pot vindeca pe ceilalti. Orbii ii conduc pe orbi spre prapastie. Am intalnit „doamne” care fac magie folosind simboluri reiki. De ce? Pentru ca-si permit. Cineva le-a mintit ca sunt alese…
  ADEVARUL ESTE PRETUTINDENI IN JURUL VOSTRU, ESTE CABALA VIE PE CARE N-O CITESC DECAT CEI CE TRAIESC IN ACUM. VOI PROIECTATI MEREU IN VIITOR REZOLVAREA PROBLEMELOR ACUTE ALE ROMANIEI. DE ACEEA NU SE DESCHID PORTALURILE, PENTRU CA UNIVERSUL PERCEPE ROMANIA CA PE UN VIRUS. CUM ALTFEL SA FIE O TARA IN CARE COPIII SUNT ABUZATI INCLUSIV SEXUAL, MAIDANEZII SUNT MASACRATI IN MASA, GRUPURILE „SPIRITUALE” FOLOSESC INCLUSIV MAGIA SEXUALA, IAR PRAMATIILOR LI S-A NAZARIT CA SUNT SFINTI SI SFINTE?
  Te-am rugat, la un moment dat, sa nu mai pui pe fb prostii, pentru ca asa se amesteca printre noi purtatorii de masti, cei ce sunt folositi de illuminati sa ne tina in intuneric. Daca, in loc de mantre AUM si alte bazaconii, cai false ce nu duc spre Dumnezeu, ai fi distribuit ca mine articole despre copii ce au nevoie de ajutor si animale ce trebuiesc adoptate, am fi ascensionat de mult timp…
  Ma rog…asta e. Sita este din ce in ce mai deasa, iar Armaghedonul este o sansa de a alege de ce parte „jucam”.
  Cei mai multi dintre voi ati fost pacaliti de nefilimii ce stiu sa-si creeze o aparenta luminoasa. Nu tot ce zboara este inger si nu toate persoanele ce fac channeling primesc mesaje din Pleiade, ori de la Arhanghelul Mihail.
  treceti la treaba in plan fizic. Nu mai vindecati oamenii, ci invatati-i sa „pescuiasca”.
  Nebunilor! Ati adormit in plin Armaghedon! Barbatii ar fi trebuit sa protejeze Romania, nu s-o puna pe tava dusmanilor sai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s