TRANSFORMAREA METAMORFICA

romania

Suntem aici, observand si sustinand procesul pe care multi l-au etichetat drept evolutie. Recunoastem ca voi sunteti aici personal, in forma fizica, pentru a sustine si ajuta acest proces. Daca cititi cuvintele noastre, sunteti constienti de asta. Aceste noutati nu sunt noi pentru voi, ceea ce oferim in aceasta transmisiune voi stiti deja, noi doar va reamintim cu blandete si in acelasi timp va confirmam cine sunteti.

In orice caz, va reamintim ca, odata ce v-ati asumat forma fizica in aceasta dimensiune si realitate, sunteti influentati de vibratiile si energiile acestui plan dens al existentei.

Ca fiinte multidimensionale, voi sunteti capabili sa simtiti energia vibrationala oferita in toate formele sale numeroase. Multi coboara sau se potrivesc nivelului de inconstienta generat de colectiv. Multi indivizi traiesc, experimenteaza aceasta realitate densa si nu se extind niciodata spre trezirea lor divina.

Amintiti-va, mai inainte de toate, ca sunteti o fiinta de energie care se intampla sa aiba un corp. E nevoie de un curaj si de o concentrare incredibile, pentru a ramane treji si constienti, in timp ce inotati in acest camp imens de energie si vibratii. Primul impuls este acela de a va potrivi cu vibratiile care sunt oferite, mai ales atunci cand ele acceseaza sau declanseaza o anumita credinta sau invatatura pe care ati primit-o.

De exemplu, daca parintii vostri s-au temut de reusita lor financiara, s-ar putea sa va fi transmis aceste temeri prin cuvinte si actiuni, ca si prin vibratiile generate de sentimentele lor de ingrijorare. Copii fiind, ati preluat aceste vibratii puternice, aceste preocupari si ingrijorari, ca fiind parte din viata. Puteti aplica acest principiu oricarei actiuni, oricarui gand sau credinte limitative pe care le purtati.

Amintiti-va ca energiile similare se atrag una pe cealalta. Totul este o vibratie a energiei care curge, interactioneaza si reactioneaza, fuzioneaza si se micsoreaza. Acest camp de vibratii este asemenea unui ocean de energie. Toate vibratiile emotionale se varsa in acest ocean, unele sunt toxice, altele sunt pure si clare si altele sunt datorate fortelor magnetice si dinamice ale galaxiei si ale universului mai mare.

Este bine cunoscut ca aceste forte energetice, magnetice, dinamice va bombardeaza in mod constant Pamantul si il scalda cu particule incarcate din Soare si din Calea voastra Lactee. Aceste particule incarcate au vibratii care se exprima prin explozii solare, unde gamma, unde de plasma sau prin fluxul geomagnetic.

Aceste daruri galactice influenteaza evolutia constiintei omenirii. Aceste influente magnetice au un impact emotional si fizic asupra corpului vostru uman. Voi, ca indivizi, veti raspunde diferit, in functie de o multitudine de factori legati de dinamica voastra personala. Exista insa schimbari pe care le impartasiti in comun. S-ar putea sa simtiti oboseala, schimbari de dispozitie, anxietate, depresie puternica sau dureri in corp, care se plimba prin forma voastra fizica, dintr-un loc in altul, fara o cauza clara. S-ar putea sa simtiti si confuzie, agitatie, neliniste si sa aveti probleme cu somnul.

Corpul vostru fizic raspunde acestor forte geomagnetice si electromagnetice. Glanda pineala, care este conexiunea si antena voastra cosmica, este sensibila la aceste energii magnetice. Glanda pineala este o glanda endocrina, asemenea glandei pituitare, glandei tiroide, glandelor suprarenale si pancreasului. Aceste glande regleaza si secreta hormonii care va reglementeaza functiile corpului. Glanda pineala secreta melatonina, care regleaza tiparele de somn si ritmul circadian, secretand in acelasi timp hormoni pentru cresterea voastra fizica si spirituala si pentru dezvoltarea voastra intr-un cetatean galactic.

Fiecare aspect al corpului vostru fizic trece printr-o schimbare dinamica, o transformare metamorfica. Acest lucru se intampla in interiorul fiecarei celule a corpului vostru. Particulele solare si galactice si vibratiile va modifica codurile corpului, activand gene aflate in adormire chiar in ADN-ul vostru, determinand astfel schimbari chimice ale structurii voastre insasi. Voi simtiti personal aceasta accelerare.

Meridianele energetice sunt un alt aspect al schimbarii ce are loc in corpul vostru. Ele se extind pentru a putea purta vibratii de o frecventa mai inalta, ceea ce seamana, in mare masura, cu o recablare. Cu timpul, veti deveni constienti de aparitia mai multor portaluri si chakre. Aceasta actualizare va conecteaza mai bine la sinele vostru multidimensional, oferind posibilitatea integrarii tuturor darurilor si abilitatilor voastre. Unele dintre schimbarile interioare vor fi usor de integrat, in timp ce altele vor fi mai problematice. Amintiti-va sa cereti ajutor divin, amintiti-va sa vizualizati cum vine spre voi aceasta accelerare, cu usurinta si cu multa gratie. Folositi-va energia pentru a curata vechile tipare si emotii.

Vibratiile geomagnetice si electromagnetice oferite de fortele cosmice interfereaza, in acelasi timp, si cu campul magnetic al Pamantului vostru. Acest lucru declanseaza multe dintre schimbarile dinamice la care sunteti acum martori. Omenirea si Pamantul trec la o vibratie mai rapida, pulsatorie, a dimensiunilor superioare.

Aceasta informatie apare sub multe forme si pe multe cai. Toata lumea este supusa acestor schimbari in constiinta. Ea se intampla fie ca sunteti constienti de asta si o primiti cu bucurie, fie ca nu. Omenirea se afla intr-un proces de alchimie cosmica, ce va transforma corpul fizic de la matricea si prototipul bazat pe carbon, la o matrice si un organism cristalin precis, desavarsit si elegant.

Multi pot gasi aceasta schimbare ca fiind dificila din punct de vedere fizic si s-ar putea sa vedeti asta la ceilalti. Voi, ca oameni, aveti un camp morfogenetic care va inconjoara si pe care noi il numim semnatura voastra energetica. Prin cresterea si dezvoltarea voastra personala, ca si prin incercarile si provocarile de pe calea voastra, ati creat un tip de armura energetica sau blocaj. Aceasta armura energetica are tendinta de a bloca ceea ce se ofera. Daca circuitele voastre personale sunt inchise din cauza vreunei frici, va fi mult mai dificil pentru corp sa accepte aceste actualizari ale sistemului.

Aveti in voi tot ceea ce e necesar pentru actualizare, face parte din cine sunteti voi ca fiinte multidimensionale. Sunteti aici pentru a ancora aceasta trecere de la baza de carbon la cea cristalina. Aveti cheile necesare pentru a desface orice aspect limitativ, din codurile voastre genetice. Exista un ADN adormit, care asteapta sa fie activat.

Sarcina voastra este sa fiti neinduratori cu voi insiva si cu credintele voastre limitative. Fiti luptatori neadormiti, constienti de modul de interactiune cu limitarile matricei colective. Este cu adevarat o retea lipicioasa de energie, credinte, povesti si emotii nepotrivite. Eliberati-va din aceasta retea cat de des va este necesar in fiecare zi, mai ales atunci cand stirile sau alte povesti impartasite va aduc vreo forma de constrangere.

Permiteti-i constiintei voastre sa isi revendice puterea personala de a se ridica deasupra acestei povesti sau a acestor evenimente, stiind ca voi puteti fi forta care schimba aceasta realitate. De fiecare data cand faceti asta, ajutati la ancorarea a si mai multa lumina in campul colectiv si va deschideti spre a fi receptivi la binecuvantarile si darurile magnetice ce va sunt oferite – atat voua, cat si intregii omeniri. Amintiti-va ca sunteti alchimistii si, in acelasi timp, portalul schimbarilor ce vor urma.

Permiteti-va sa va asumati aceasta responsabilitate, cu mare bucurie si onoare. Lucrarea si serviciul vostru sunt o parte valoroasa a tuturor lucrurilor aflate in desfasurare. De fiecare data cand schimbati o credinta limitatoare sau cand transformati o veche frica sau limitare personala, fiecare celula din corpul vostru este constienta si raspunde. Incepeti sa va conectati cu glanda pineala, cu ADN-ul, cu celulele corpului vostru; exista o constiinta adevarata, in toate aspectele.

Imaginati-va primind cu bucurie aceste schimbari subtile, imaginati-va aducand mai multa lumina-energie constienta in propriul vostru circuit sangvin, in organele voastre, in toate locurile in care pastrati tensiune, durere sau disfunctii fizice. Stabiliti un parteneriat constient cu corpul vostru. Constiinta voastra multidimensionala, impreuna cu constiinta propriului corp, vor primi cu bucurie minunatele schimbari metamorfice ce vor avea loc. Primiti darul energetic al exploziilor solare, al razelor gamma, al razelor de plasma sau al fluxului geomagnetic.

Observati cum raspundeti la aceste schimbari galactice. Toate sunt conectate, asa ca, pe masura ce va extindeti si va transformati, voi le oferiti acest portal de trezire, celorlalti. Extraordinara transformare cristalina devine o parte a semnaturii voastre energetice, care poate declansa trezirea in cei cu care interactionati zilnic.

Va recunoastem pentru adevarata voastra maretie. Sunt vremuri tulburatoare si voi sunteti aici in forma fizica, treji si constienti, in avantpostul tuturor lucrurilor ce vor fi revelate. Amintiti-va ca, in timp ce va indepliniti misiunea de aici, aveti sprijinul taramurilor celeste. Chemati-ne pe noi si toate fiintele divine de iubire si Lumina, sa va ajutam si sa va asistam in ceea ce se desfasoara. Sunteti iubiti si apreciati fara limite.

©2014 Peggy Black All Right Reserved. http://www.morningmessages.com

Sursa: editura foryou

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „TRANSFORMAREA METAMORFICA”

  1. da stim ca adn este cheia transformarilor noastre in structura crstalina a noului om dar in acelasi timp iubirea divina si impamintarea cu mamamnoastra care ne sustine in aceste timpuri mutumim tuturor fiintelor de lumina care siau dat mina cu acesta omenire pentru a ne ajuta multumim tuturor fiintelor din toate universurile dela care primim ajutor si iubire namaste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s