Voi deveniți jucători puternici și puri în acest joc pe care voi îl numiți VIAȚĂ~ Înaltul Consiliu Pleiadean

Mesaj primit prin Anna Merkaba

10341574_10152491933856210_8683776676537719139_n

În timp ce alaiul corpurilor cerești continuă să opereze pe cerurile voastre, influența radicală a energiilor acestora continuă să influențeze tot ceea ce sălășluiește pe Gaia. Datorită influenței puterilor menționate mult mai multe suflete au început să se trezească la adevăratele lor principii de identificare, care sunt particulele codificate din structura lor ADN. ADN-ul acestor persoane derulează într-un mod miraculos o coardă lungă de componente structurale interioare, și aduce cu putere ecoul de odinioară, precum și tonurile apelului de ascensiune ale zilei de mâine, legând aceste energii de momentul ACUM din timp. Legând lumile vizibile și invizibile și unindu-le cu foarte mare grijă.

Pentru că pe măsură ce trezirea continuă, voi începeți să experimentați lucruri pe care nu v-ați crezut în stare să le experimentați până acum. Pentru că în timp ce are loc verificarea noilor decrete informaționale care sunt instituite în principiile sub-atomice ale trunchiului vostru ADN, conștiința voastră începe să se expansioneze din ce în ce mai mult. Ceea ce vă duce la descoperirea a ceea ce sunteți de fapt aici să faceți. Vă conduce la descoperirea unor modalități inovatoare și creative de a vă îndeplini direcțiile pe care vi le-ați ales în mediul actual de pe Gaia.

Încet frica, panica, furia și alte astfel de modalități sunt disipate din psihicul vostru și sunt înlocuite de lumina sinelor voastre DUMNEZEEȘTI. Lumina Sinelui vostru CREATOR și Lumina a tot ceea ce există. Pentru că particulele SURSEI așa cum voi o înțelegeți a fi în propria voastră realitate activează rapid modalitățile creative în vehiculele voastre de timp și spațiu. Și din această cauză mulți dintre voi au început să se simtă ca și cum v-ați trezi dintr-un somn profund și pășiți într-o nouă realitate CREATOARE a existenței voastre.

Pentru că fiecare dintre voi va experimenta cum creativitatea își face loc în activitățile voastre de zi cu zi. Și chiar și treburile cele mai banale vor începe să apeleze la conștiința voastră iar voi veți descoperi frumusețea și minunăția din fiecare moment. Pentru că într-adevăr momentul ACUM din realitatea voastră de timp este încorporat în înțelegerea voastră a SINELUI și a realității în care sălășluiți. Pentru că voi sunteți propulsați în mod conștient către înțelegerea de a găsi împlinirea în fiecare moment al existenței voastre pământești.

Și în cele din urmă, într-adevăr a sosit momentul în care voi să vă puneți jobenele voastre CREATOARE și
să pășiți în aspectele voastre creatoare ale sinelui și să creați oportunitățile care ar trebui să vă conducă în direcția celor mai înalte aspirații ale voastre. Pentru că momentul este aproape, și este necesar ca voi să vă asumați un rol activ în schimbarea rutei și nu numai a propriilor voastre vieți de aici de pe pământ, ci a tuturor celor din jurul vostru. Pentru că într-adevăr voi deveniți jucători puri și puternici în acest joc pe care voi toți îl numiți VIAȚĂ.

În venerația a tot ceea ce voi sunteți, vă îndrumăm să vă dezlănțuiți forțele creatoare din adevărata voastră esență și vă spunem ”bine ați venit” în noua lume care ia naștere cu rapiditate în fața voastră. Pentru că puterile cerurilor au fost cu adevărat aduse în realitatea voastră prezentă și începând din acest moment voi ar trebui să experimentați schimbări uriașe în voi, care la rândul lor vor influența tot ceea ce se află în exterior.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.

Înaltul Consiliu Pleiadean

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Traducere Monica Poka

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/07/voi-deveniti-jucatori-puternici-si-puri.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Voi deveniți jucători puternici și puri în acest joc pe care voi îl numiți VIAȚĂ~ Înaltul Consiliu Pleiadean”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s