Este nevoie de cheia voastră de Lumină – Arhanghelul Metatron și cea de-a 33-a Dimensiune ~

heartportal

Din punct de vedere istoric, universul a revărsat asupra copiilor săi lumina zeilor, prin intermediul unor formațiuni speciale de pe cer, a unor formațiuni speciale ale portalurilor de lumină, apărute pe cer, și pe care omenirea a fost în măsură să le descifreze. Prin aceste portaluri, universul și-a revărsat iubirea și energiile luminoase, pentru a intra în sfera existenței lor și a-I scălda în iubitoarele energii de înălțare și în energiile transformatoare. Istoric, așa s-a întâmplat. Până la un moment dat, când un subansamblu al mecanismului a fost pus în funcțiune, un nou tip de tehnologie, dacă vreți, a fost codificată în genomul uman.

Și astfel, revărsarea Luminii care este programată a se petrece la o anumită dată din realitatea voastră prezentă, nu va veni din afară, ci din esența interioară a omenirii. Pentru că, într-adevăr a sosit timpul să puneți în funcțiune părțile interioare ale mecanismelor folosite de sinele vostru creator.

Pentru că a sosit timpul ca voi toți să vă amintiți divinitatea a ceea ce sunteți și să priviți profund în voi, pentru a extrage particulele de Lumină ale lui Dumnezeu, particulele Dumnezeu ale Luminii, pe care voi le numiți cheia de contact. Pentru că, prin aprinderea codului inimii voastre, prin aprinderea mecanismelor interne din propriul vostru vehicul, ascunse profund în straturile ADN-ului vostru, veți putea extrage apoi Lumina, particula de Lumină și, împreună, să o eliberați apoi în atmosfera planetară, a planetei voastre.

Pentru că voi, cei care ați traversat numeroase universe, într-adevăr v-ați întors să ajutați omenirea și toată conștiința de pe Gaia să treacă într-o nouă realitate.

Și așa și prin urmare, a venit din nou timpul să introduceți cheile de contact în propriile voastre vehicule și să extrageți Lumina și iubirea care abundă în inima voastră. Care este abundentă în vehiculul vostru de timp. A sosit vremea să puneți în practică ceea ce ați învățat și să aplicați aceste cunoștințe și, încă o dată, la unison, să eliberați puternicul limbaj al iubirii, puternicele codexuri ale Luminii, puternicele imprinturi ale înțelegerii. Pentru că, împreună ca UNUL veți sta, pentru că împreună, la unison, veți cânta frumosul cântec al eliberării, Luminii, iubirii necondiționate, imemoriale, infinite.

Preaiubiți copii AI Luminii, adunați-vă împreună pentru a aprinde codurile inimii din propriile voastre vehicule și trimiteți lumina în atmosfera planetei voastre, pentru a o înălța din nou. Pentru că sosirea datei de lună plină marchează începutul timpului timpurilor. Pentru că energiile care vor if generate din interiorul propriei voastre esențe, vor încolți și se vor reflecta prin amplificarea dată de energiile lunii voastre pline, în TOATE ființele care sălășluiesc pe Gaia, ajutându-Le să-și găsească calea înapoi către casă, la Lumina, la înțelegerea sinelui, la unitate.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere pentru acum.

Notă personală: Ceea ce ei NE cer este să medităm pe perioada lunii pline, prin a merge adânc în interior și a ”activa” iubirea noastră necondiționată, pentru noi înșine, pentru omenire și întregul univers. Prin setarea intenției de a materializa ceea ce dorim să apară, ca urmare a lunii pline.

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/ link catre articolul original

Traducere Monica Poka
Póka Monica Luminița: pokamonica@gmail.com

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

5 gânduri despre „Este nevoie de cheia voastră de Lumină – Arhanghelul Metatron și cea de-a 33-a Dimensiune ~”

  1. Cand o sa va treziti din amagirea asta New Age oameni buni? Cand? Cand o sa vina antihristul sa va puna pecetea? Cand o sa cada pucioasa din cer? Cand o sa arda totul si o sa se faca totul praf? Toate spiritele astea sunt inselatoare, sunt demoni, sunt ingeri cazuti! De-ati citi macar o singura data cele 4 evanghelii din Noul Testament ati vedea acolo adevarul si poate v-ati trezi! Nu va lasati inselati! Lucifer e foarte amagitor! Nu degeaba e tatal minciunilor. Nu va pierdeti sufletele oameni buni!

  2. Iata ce spune Arsenie Boca: „În vremea noastră circulă multe cărţi care cuprind comunicări de dincolo. Aceste comunicări, mai ales cele care se dau pe sine a fi din partea sfinţilor sau chiar ale Mântuitorului însuşi, fără voie ne conduc la comparaţia lor cu Sfintele Evanghelii. La o atare confruntare se dau de gol. Puse pe două coloane, aceste splendide platitudini şi mărunţişuri, cu o pagină din Evanghelii, sublimul şi ridicolul sunt şi mai evidente. Calitatea literară, fondul, înălţimea gândirii, totul dau de gol un fals neruşinat şi nemaipomenit de îndrăzneţ, pe care nu cred să-l poată face sufletele celor mutaţi de la noi, ci numai tatăl minciunii şi hristoşii mincinoşi (Matei 24, 5).”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s