Jupiter in Leu (16 iulie 2014- 8 august 2015). Ceri mult, primesti mult

piramida

Pe 16 iulie, cea mai mare planeta a sistemului nostru solar, Jupiter, lasa in urma senzitivul si emotivul Rac, si intra in pasionalul si maiestuosul Leu, unde va sta pana pe 8 august 2015.

Este o schimbare majora de energie, pe care o vom simti cu totii daca acordam atentie. Mai cu seama ca prin plecarea din Rac a lui Jupiter, este eliberat unul din bratele crucii cardinale care ne-a dat batai de cap atata timp, deci un sentiment de usurare e posibil sa avem cu totii.

Jupiter parcurge un semn zodiacal in aproximativ un an, prin urmare a mai fost in Leu in anii 2002-2003, incheind un ciclu de viata si initiind altul. Suntem acum la un moment de bilant, si unul de nou inceput, deopotriva.

Cuvantul cheie al lui Jupiter este „expansiune”. El creste, dilata, expandeaza. De aceea, e bine sa privim atent la viata noastra din ultimii 12 ani, la ce am invatat, ce am impartasit, ce am creat. Sa ne intrebam ce nu mai dorim sa luam cu noi in calatoria noastra.

Jupiter pare sa fie mai fericit in Leu, semn de foc ca si cel pe care il guverneaza (Sagetatorul). Jupiter inseamna expansiune a constiintei, entuziasm, jovialitate, vastitate, oportunitati, incredere, crestere, filozofie, intelepciune si justete, optimism, idealism, aspiratii, adevar si generozitate. In Leu, intalneste dorinta de exprimare plenara de sine, bucuria de a fi, jocul, creativitatea, nobletea, impetuozitatea, individualitatea, maretia, stralucirea.

Jupiter in Leu este o oportunitate sa invatam sa stralucim prin cine suntem, sa ne asumam unicitatea si darurile, sa ne exprimam cu incredere si putere, sa ne bucuram de viata, sa privim lucrurile cu mai multa seninatate, sa ne urmam calea, sa cautam in sacul cu experientele traite in ultimii 12 ani si sa folosim tot ce am primit si ne este util acum, sa ne afirmam, sa daruim cu generozitate.

Sigur ca Jupiter in Leu este responsabil si cu exagerarea, extravagantele, iluzionarea, preamarirea, lacomia, grandomania fara nicio baza solida, acolo unde omul nu-si pastreaza o bruma de smerenie si nu-si face lucrarea de sine cu prezenta si constienta. Jupiter inseamna placere. Umbra lui Jupiter este excesul, lacomia, adica lipsa placerii.

Pentru cei angajati intr-o calatorie constienta a Sinelui, intelegand sa foloseasca energiile subtile cu echilibru si maiestrie, Jupiter in Leu ajuta la a deschide un taram de posibilitati noi, aduce o perspectiva mai inalta asupra vietii astfel incat sa putem vedea imaginea de ansamblu, construieste scena pentru manifestare si stralucire autentica.

Acum e momentul ca talentele sa se transforme in surse de venit, de pilda. Sau unui proiect la care am visat mult timo, sa-i vina momentul pentru a fi initiat si dezvoltat. De asemenea, e momentul pentru a experimenta iubirea, a o trai plenar, a fi mai prezenti la ea, a o primi in viata noastra. Putem incepe relatii noi sau conducem relatiile vechi la un nou nivel de iubire. Interactiunile cu copiii sunt benefice, iar activitatile care li se adreseaza au mari sanse de succes.

E important de stiut, insa, ca Jupiter intra in scena si este activat doar cand gandim mare si cerem mult. El nu are niciun amestec in actiunile marunte, conventionale, in proiectele mici, in alegerile care vizeaza mai degraba supravietuirea decat viata traita plenar. Altfel spus, Jupiter iti da mult, cand ceri mult. Si da, iti da si ce nu ai nevoie, iar treaba ta e sa alegi.

Pe de alta parte, ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti. Daca ai imagini conventionale despre succes, daca te raportezi la ideile altora despre succes si abundenta, daca urmezi caile batatorite, atunci e posibil chiar asta sa primesti, dar sa nu fie exact ce ti se potriveste sau iti doresti cu adevarat. De aceea, acum accentul este pus, in egala masura, pe autenticitate, pe cine suntem si ce ne dorim noi, pe propria cale, creata prin alegerile inimii si depasirea limitelor.

Entuziasmul se va trezi in noi, odata cu intrarea lui Jupiter in Leu, si nu este deloc neglijabil ca intensitate. Entuziasmul va juca rol de busola, timp de un an de zile. Adica, nu va fi greu sa ne dam seama ce e potrivit pentru noi si sa alegem din sacul de oportunitati pe care Jupiter ni-l va pune la dispozitie. Daca avem entuziasm, atunci raspunsul este DA. Daca nu, spunem „pas”. Intrebarea pe care o putem folosi, in fata unei propuneri/oportunitati/schimbari, este: Am entuziasm si energie pentru a face asta?

Tot ce initiem in acest an e preferabil sa aiba la baza pasiunea, bucuria de a experimenta, entuziasmul, integritatea, autenticitatea.

Cu alte cuvinte, sa livram lumii exact ceea ce suntem. Si sa savuram placerea fiecarei experiente, ca si cand ne-am bucura de fiecare inghititura dintr-o prajitura. In felul acesta, simtim cu adevarat placerea si nu sarim peste ea direct la lacomie (o tava de prajituri).

Infuzia de energie a lui Jupiter in Leu va ajunge preponderent la semnele de foc si aer (Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator) dar si in cazul celorlalte semne se va face simtita in domeniile de viata asociate Leului in harta natala.

Pentru Berbec ( sau ascendent in Berbec)- Jupiter aduce crestere in ce priveste expresia de sine, iubirea, proiectele creative, copiii, bucuria de viata. Hobby-urile, placerile, distractia castiga teren in viata ta.

Pentru Taur (sau ascendent in Taur)- Jupiter in Leu poate aduce oportunitati de imbunatatire a spatiului de locuit, armonizarea relatiilor cu familia, cresterea confortului casnic si a sentimentului de securitate.

Gemeni (sau ascendent in Gemeni)- expansiune in zona studiilor, contactelor si relatiilor, comunicarii, deplasarilor. E timpul pentru transformarea tiparelor vechi de gandire si dizolvarea unor limite.

Rac (sau ascendent in Rac)- imbunatatirea si cresterea imaginii de sine, a afacerii, resurselor financiare si materiale. Iti poti folosi mult mai eficient talentele si aptitudinile, devii constient de potentialul tau.

Leu (sau ascendent in Leu)- Un an al cresterii in toate ariile vietii. Incepe un nou ciclu de viata. Ai un simt al sinelui mai clar, iti poti creste popularitatea si te exprimi cu elocventa in timp ce iti urmezi visele.

Fecioara (sau ascendent in Fecioara)- un an in care iti poti hrani sufletul. Tot ce faci acum pentru vindecarea si transformarea interioara iti reuseste mult mai usor. E timpul pentru o intelegere mai profunda a conexiunii tale cu tot ce este.

Balanta (sau ascendent in Balanta)- implinirea aspiratiilor, prin intalnirea oamenilor potriviti si crearea aliantelor benefice. Viata sociala este in continua expansiune si imbunatatire.

Scorpion (ascendent in Scorpion)- eforturile din zona carierei iti vor fi rasplatite in acest an, daca ramai atent la drumul tau si faci alegerile adecvate. E timpul sa primesti recunoasterea si beneficiile asteptate.

Sagetator (sau ascendent in Sagetator)- Jupiter in Leu dizolva granitele fizice si mentale, te deschide catre noi orizonturi ale cunoasterii si experientei, prin calatorii indepartate, dar si prin studiu, lectura, cercetare, observare. Multe convingeri se vor schimba.

Capricorn (sau ascendent in Capricorn)- Transformare personala. Beneficii, favoruri, acces la resursele altora, daruri providentiale. Relatiile intime castiga teren si cresc in intensitate.

Varsator (sau ascendent in Varsator)- Crestere a relatiilor, parteneriatelor, aliantelor. Contracte, oportunitati de afirmare, expunere sociala. Noi oameni intra in viata ta in acest an, probabil unii dintre ei vor fi din alte tari.

Pesti (ascendent in Pesti)- protectie in ce priveste sanatatea, dar atentie la excese (Jupiter poate aduce crestere in greutate). Accentul este pus pe munca, servicii, lucru in echipa. Recompensele vor veni si vor fi direct proportionale cu volumul de munca.

Jupiter in Leu fericit!

Nicoleta Svârlefus

Sursa: http://www.astrocafe.ro/articole/analiza-0/articol-jupiter_in_leu_16_iulie_2014_8_august_2015_ceri_mult_primesti_mult-4460

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Jupiter in Leu (16 iulie 2014- 8 august 2015). Ceri mult, primesti mult”

 1. Arhanghelul Jophiel deserveste cea de-a Doua Raza, denumita Raza Galbena sau Raza Intelepciunii si Iluminarii.Aceasta este raza sub care
  lucreaza Jupiter in Leu in perioada 16 iulie 2014-11 august 2015.
  A doua raza este foarte puternica precum influenta Soarelui este pentru
  viata.Aceasta pozitie a lui Jupiter in Leu nu face decat sa fuzioneze mintea si vointa pentru exprimarea inteligenta si creativa a iubirii si intelepciunii.Asa dupa cum s-a scris in articolul pe care l-ati expus se extinde gradul de constientizare a prezentei spirituale din mediul inconjurator aducand
  curajul,bunatatea si intuitia in miezul problemelor.Dar Jupiter in Leu
  are si o parte negativa prin expansiunea unui sentiment de bucurie exagerata ce se reflecta in sinele inferior.Vreau sa mentionez ca acest
  aspect isi dubleaza puterea,forta prin intrarea Soarelui in Leu.

  „Funcţia Lui Jupiter la sfârşit de iulie şi în luna august este aceea de a începe noi proiecte, de a ne deschide noi oportunităţi, de a ne înălţa progresiv către tipul de realizare pe care ne-am propus-o în această viaţă.

  Putem recunoaşte, fiecare în parte, toate acestea atunci când Jupiter formează conjuncţia cu Soarele, în 18 august”.

  Citeste mai multe despre Previziuni astrologice – Jupiter în 2014 – Previziuni – Mirabilys Magazin pe pagina http://www.mirabilys-magazin.ro

  „În 25 septembrie, Jupiter este în trigon cu Uranus, ajutând la implementarea corectă a acţiunilor declanşate de descoperirile extraordinare sau de o depăşire a limitelor legate de cunoaştere; este un aspect excelent care ne va îndruma paşii în direcţia corectă.”

  Citeste mai multe despre Previziuni astrologice – Jupiter în 2014 – Previziuni – Mirabilys Magazin pe pagina http://www.mirabilys-magazin.ro

  In aceasta perioada energia de foc capata teren,putere si Romania fiind o tara

  de tip Varsator(Uranus) cred ca trebuie urmarita si aceasta planeta sacra care lucreaza cu energia celei de a saptea raze.Arhanghelul Zadkiel deserveste cea de-a Saptea Raza, numita si Raza Violet sau Raza Libertatii.

  Flacara violeta este esenta uneia dintre cele “ sapte raze “. Exact asa cum o raza de soare care trece printr-o prisma se refracta in cele sapte culori ale curcubeului, la fel si lumina spirituala se manifesta in sapte raze. Fiecare raza are o culoare, o frecventa si o calitate specifica a constiintei lui Dumnezeu. Raza violeta este cunoscuta ca a saptea raza. Cand o invocati in numele lui Dumnezeu, ea coboara ca o unda de energie spirituala si explodeaza in inima noastra intr-o flacara spirituala, ale carei calitati sunt compasiunea, iertarea, dreptatea, libertatea si transmutatia.
  Saint Germain este stiut ca Stapanul celei de-a Saptea Raze. De fiecare data cand ii adresam rugaciuni, el ne aduce multe daruri ale Spiritului – bucuria lui, diplomatia si creativitatea. Cu inovatiile sale in domeniul stiintei, literaturii, religiei, guvernarii, filosofiei, educatiei, vindecarii, alchimiei si altele, ne poate fi o sursa de inspiratie.
  Timp de aproape saptezeci de ani, Saint Germain ne-a pregatit pentru a intra in epoca Varsatorului, in care vor domni pacea, libertatea si iluminarea

  Sa nu uitam ca aceasta planeta de raza a saptea(2014-an 7) Uranus sporeste

  intuitia,accelereaza nevoia de a schimba ordinea stabilita,stimuleaza

  aspiratia si foloseste activ individul de a fi folositor grupului sau serviciului de grup utilizand cunoasterea in vederea dezvaluirii de Intelepciune si Lumina.
  Toata iubirea unui suflet luminos ca dvs. si numai aprecieri pentru ceea ce faceti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s