Arcturienii – Faza Telekineziei – Pământul ancorat într-o altă dimensiune – ”Puterile voastre super umane” expuse

arcturianstelekinesis

Re-calibrarea codexurilor inimii a fost finalizată. O nouă realitate a fost într-adevăr instituită în prezenta încarnare a ființelor umane de pe Gaia. O nouă realitate s-a țesut singură în matricea pământului uman și o nouă fază a restructurării a început. Noua fază de înțelegere a energiilor subtile. O nouă fază a telekineziei a fost înrădăcinată în Gaia. Prin iluzia vălului uitării, codificările au fost într-adevăr infiltrate în structura realității ființării. Permițând în diferite grade ca ”super puterile umane” să iasă din adâncurile inimilor voastre. Pentru că cunoașterea lui ”a face” a fost întotdeauna prezentă în subconștientul vostru, în principiile subatomice ale vehiculelor voastre.

Permițând nou formatelor energii să vă scalde pe de-a-ntregul în eterna înțelegere a decretelor informaționale, veți fi în stare să înfloriți în adevăratele voastre identități, făcând față la tot ceea ce ar putea veni, și multe vor veni. Pentru că pe măsură ce nou descoperitele abilități vă sunt dezvăluite, pe măsură ce începeți să vă simțiți confortabil cu noua înțelegere a sinelui, multe se vor schimba și nu numai în propria voastră înțelegere și conștiință ci și în cea a întregii populații umane. Iar atunci când o astfel de schimbare are loc în vehiculul vostru și în vehiculele celor care sălășluiesc acolo împreună cu voi , veți descoperi mirajul unei realități a trecutului și o împământare a noilor principii prin care umanitatea va intra în următoarea fază a acestui experiment.

Și astfel înțelegerea modului în care funcționează vehiculul uman începe să apară imediat și pe deplin în realitățile voastre. Principiile științifice ale prezentelor voastre planuri pământești încep să prindă din urmă adevăratul potențial al vehiculelor voastre. Experimentările de a deține abilitățile inerte ale inimii sperie până în momentul în care vine timpul ca formula vieții să se defășoare în fața voastră.

Și astfel, prin rețelele structurale ale realității voastre prezente, voi ați fost capabili să atingeți ceea ce nu a fost posibil în nici o altă dimensiune, în nici un alt univers și în nici o altă linie temporală. Prin eforturile pe care voi le-ați făcut, prin eforturile cărora care le-ați permis să se manifeste în realitatea voastră, voi toți ați făcut într-adevăr posibilă construirea unui pod către o altă realitate. Nu numai că ați construit un pod, dar ați activat portalurile coridoarelor timpului, și ca atare, recalibrarea timpului a început cu toată forța.

Să se știe că niciodată nu va mai trebui să experimentați timpul așa cum ați făcut-o în trecut, pentru că timpul pe care voi îl experimentați va fi plin cu lacune fiindcă blocajele timpului vor dispărea din existența voastră în timp ce evenimentele istorice anterioare sunt purificate folosind propriile voastre energii și energiile portalurilor cosmice.

Timpul așa cum voi l-ați înțeles a fi va înceta să existe și, prin urmare, mulți dintre voi simt într-o anumită măsură goliciune, sentimentul goliciunii, abandonului, o senzație de pierdere. Pentru că de fapt așa și este, voi vă pierdeți actuala înțelegere a realității. Pentru că așa și este, voi ați intrat pe deplin și complet într-o altă dimensiune. Pentru că a fost ancorată o altă dimensiune a planetei Pământ și astfel, într-o altă dimensiune, timpul așa cum voi l-ați înțeles a fi, va curge diferit de acum. Ceasul vostru intern este resetat în scopul de a vă adapta vehiculul la o nouă structură a timpului. Prin urmare, pentru unii dintre voi zilele vor părea a fi mai scurte, iar pentru alții, mai lungi. Timpul își pierde valabilitatea, memoria începe să aibă dificultăți, experiențele prezintă lacune, și toate acestea fac parte în mod normal din tranziție, în acest moment transformarea corpului vostru este în curs de desfășurare.

Energiile subtile care au fost alături de voi tot timpul se dezvăluie acum de la sine și se lasă a fi cunoscute chiar cu mai multă putere. Își permit să se materializeze în vecinătatea voastră, în viziunea voastră, nu numai prin cel de-al treilea ochi al vostru, ele prind contur și iau formă și astfel nu ar trebui să fiți surprinși că începeți să vedeți obiecte care par a se manifesta din nimic și apoi aparent dispar, flash-uri luminoase, sfere energetice, umbre. Unii dintre voi experimentează semnale audio venind din afară, unii dintre voi aud ecouri, unii dintre voi aud voci și informații care vă sunt spuse direct în receptorii voștri auditivi, nu prin cel de-al treilea ochi al vostru, nu prin glanda voastră pineală ci prin urechile voastre umane fizice, în timp ce vibrațiile voastre cresc încă și mai mult, în timp ce simțurile voastre vibratorii sunt activate permițând astfel ca acest decret informațional să curgă prin căile voastre de comunicare obișnuite, pentru că voi într-adevăr ați intrat într-o dimensiune nouă!

Și astfel comunicarea se schimbă în lumea voastră, comunicarea va lua o nouă formă, așa cum a și făcut-o deja pe parcursul anilor, viitorul de care Pământul vostru se apropie este de natură să permită noi codexuri pentru a permite noilor tehnologii să fie stimulate cu repeziciune în existență. Noile tehnologii vor permite ca diverse dispozitive computerizat generate să interacționeze cu lumea voastră, tehnologii care vor lua locul canalelor pe care le vedeți acum în fața voastră pentru că prin tehnologie oamenii voștri de știință vor fi capabili să se conecteze direct la Akasha, direct la Sursă și să primească și extragă informația pe care o caută în formațiuni holografice. Voi toți veți avea și aveți deja acces la Akasha, voi toți aveți o legătură directă cu Cărțile Vieții ale propriei voastre Creații. Voi toți aveți deja o legătură și o înțelegere a unor astfel de decrete informaționale. Totuși tehnologia despre care vă vorbim vă va ușura utilizarea unor astfel de informații.

Rețelele care au fuzionat cu Noul Pământ și portalurile care au fost activate de către mulți dintre voi sunt activate într-adevăr în ambele polarități, în timp ce polaritățile cunoscute ale lumii voastre devin inexistente, în timp ce distanța dintre voi înșivă devine inexistentă, pe măsură ce voi începeți să simțiți energiile, prezența diferitelor ființe, precum și a celor care știți că trăiesc într-o realitate fizică care nu se află în mod curent aproape de voi. Veți fi capabili să înțelegeți, veți fi capabili să simțiți și să le simțiți prezența în timp ce se află lângă voi, pentru că într-adevăr sunt!

Și astfel, o nouă matrice, matricea unei noi realități este născută prin intermediul vehiculelor voastre de timp și spațiu, prin pshihicul vostru și prin liniile ley ale propriilor voastre corpuri, și așa noi vă cerem să permiteți ca pur și simplu lucrurile să se petreacă așa cum ele sunt. Să vă deschideți și să primiți cu bucurie această nouă setare a realității în viața voastră, pentru că această schimbare vă va aduce din ce în ce mai aproape de adevărata înțelegere a ființei voastre.

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/ link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/08/arcturienii-faza-telekineziei-pamantul.html

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Arcturienii – Faza Telekineziei – Pământul ancorat într-o altă dimensiune – ”Puterile voastre super umane” expuse”

  1. Intr-o dimineata ,acum 3-4 zile,am auzit ca prin vis o voce feminina- guturala: VINE GUNGUNA. Pot numai sa-mi inchipui o femeie tinara africana dupa vocea auzita, poate moarta demult.
    M-am trezit si m-am amuzat de modul in care mesajul fusese transmis in ‘limba romana’. Ce o fi ‘gunguna’ asta nu stiu. Bau Baul nostru prezent…Nu ma gindesc neaparat ca e EBOLA- ar fi prea usor de descifrat ..mai astept semne si oricum nu ma grabesc niciunde pe pamintul asta. Poate vin vechii zei ai pamintului.
    Iar daca e trecem milioane dintre noi ‘ poarta’ in mod violent razboinic sau nefericit al bolii, aceasta va fi o alta intimplare si se va dovedi intr-un final binevenita pentru cei plecati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s