FLACARILE GEMENE

natures-embrace

Flacarile gemene, indiferent in ce dimensiune se afla cand experimenteaza anumite lectii, sunt conectate in permanenta de dragostea care le uneste.Intodeauna se sustin reciproc in fiecare provocare pe care si-o iau,in fata fiecarei dificultati pe care trebuie sa o treaca.

Nu sunt deconectate de la ganduri,sentimente,emotii,experiente.Nu exista secrete la nivel de simturi unul fata de celalalt.Tot ce detine unul,detine si celalalt.Nu puteti ascunde nimic de flacara,pentru ca este o parte din voi,nu sunteti doua parti ,sunteti doar una,ce simte unul va simti si celalalt indiferent ce spuneti voi ca va desparte.

Ganduri,sentimente,emotii,totul fuzioneza,totul este impartit la dublu pe parcursul noptii in sferele inalte ale existentei.Multora dintre voi va displace sa stiti ca impartiti totul,va este jena ,mai ales cand este vorba de momentele intime dintre voi si cei ce va sunt parteneri jos.

Legatura cu sufletul flacara nu este ca o relatie umana.Nu exista posesiuni,nu exista nimic din relatia umana,exista doar iubire pura si libertate.Cand flacarile isi impartasesc experientele unul altuia, nu exista critici sau gelozie.Nimic nu va rupe legatura dintre flacarile gemene,ea este pentru todeauna,ei vor fi permanent conectati la sentimentele celuilalt in orice moment.

Nicio alta fiinta nu va putea inlocui sufletul geaman flacara niciodata,el este TU,confidentul,iubitul,adoratorul,cel va protejeaza permanent,el este conexiunea cu inima,toate sentimentele de dragoste,adorarea pura.

Flacara este un ocean de iubire neexplorat,este pasiune,bucurie,conectare .In sferele inalte exista doar dragoste profunda care leaga doua suflete flacara pentru vesnicie.

Geraldine Mirian
Sursa: http://ingeridelumina.blogspot.ro/2014/08/flacarile-gemene.html?spref=fb

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „FLACARILE GEMENE”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s