LUNA NOUA IN FECIOARA – 25 AUGUST 2014, ORA 17: 14, ORA ROMANIEI –“ Nu trebuie sa fim perfecti pentru a trai ci trebuie sa traim pentru a atinge perfectiunea…….. “

astro_2gw_454_luna_noua_in_fecioara_2014.26666.19206
Kabir spune:
“Cine esti si de unde vii?
Unde salasluieste Supremul Spirit
Cum isi desfasoara el jocul in toate fapturile?
Focul e in lemn; dar cine il trezeste dintr-o data?
Atunci se preface in scrum, si unde s-a dus puterea focului?
Adevaratul maestru invata ca materia n-are nici hotar nici nesfarsire.”

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de pamant al Fecioarei, aceste “inceputuri” trebuie sa fie practice, sanatoase, detaliate.
Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Fecioarei in harta natala a fiecaruia.
Fecioara este un semn karmic ce transforma sarcina de serviciu in obligatie, accentueaza puritatea, perfectiunea, analiza fiecarui detaliu, ordinea dar si tendinta de a gandi prea mult gasind nereguli peste tot chiar si acolo unde nu exista nimic. Luna Noua este un moment in care obiectivele personale trebuie sa fie in accord deplin cu acest semn al fecioarei, astfel, tot ce tine de sanatate, nutritie,organizare, detalii, inteligenta, servicii, sunt sustinute astral. Din cele mai vechi timpuri, Fecioara a fost in acord deplin cu simbolul Sfinxului, cel care lanseaza enigme cu talc. Apoi, acest semn a fost asociat cu imaginea Fecioarei cu snopii ei de grau sugerand maturitate, stapanire de sine, un oracol, o preoteasa. Aceasta Luna Noua in Fecioara ne spune prin aceste simboluri ca ne ajuta sa gasim raspunsul la o intrebare care pare fara raspuns. Urmeaza-ma si iti voi scrie raspunsul la intrebarile Sfinxului, ne spune aceasta Luna Noua in Fecioara.

fecioara

Aceasta Luna Noua activeaza casa VIII, o casa naturala a Scorpionului ce vorbeste despre transformare, regenerare, banii celuilalt, viata intima, dormitorul unei relatii, lumea misterelor. Aici, tot ce tine de secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse, viata intima, bani, putere, manipulare, ne transforma viata. Cu Luna Noua in Fecioara (pamant) intr-o casa naturala de apa, noile inceputuri pot conduce in timp la iazuri frumoase sau la pamanturi mlastinoase.
Aici, ego-ul nu are nici o forta iar Luna Noua devine un Maestru spiritual care ne ghideaza catre binele nostru superior. O veche zicala spirituala ne spune ca “ moartea nu este decat o schimbare a formei “ iar aceasta Luna Noua ne vorbeste despre noile posibilitati ca o regenerare a formei pe mai mult niveluri iar pretul platit pentru aceasta reinnoire este eliberarea, detasarea de tot ce este uzat in viata noastra.
Aici emotiile tulburi si navalnice intre oameni, gelozia, resentimentele, furia, teama conduc in mod inevitabil la un deznodamant zguduitor.

fecioara in casa VIII

O Luna Noua in Fecioara in casa VIII ne indeamna sa conjugam intr-un mod cat mai profund verbul “ a analiza” legat in primul rand de dorintele noastre. Analizeaza-ti dorintele sufletului ne spune aceasta Luna Noua, asculta-ti soaptele sufletului si te voi face sa intelegi ca nemurirea exista in tine. Sexul, moartea si transformarea sunt misterele lumii materiale iar aceasta Luna Noua ne poate invata ca nimic nu moare cu adevarat ci totul se transforma.

Guvernatorul Lunii Noi in Fecioara este Mercur in Fecioara aflat tot in casa VIII.Mercur in Fecioara este in exaltare , asta inseamna o energie puternica ce sporeste, amplifica abilitatile in gandire, comunicare, permite dezvoltarea unor opinii clare si perceperea vietii prin detalii din toate partile dar in acelasi timp ofera si capacitatea de ansamblare ordonata a acestor detalii. In semnul Fecioarei, Mercur ne invata sa etichetam totul, de la gesturi, lucruri, persoane la idei, experiente senzitive, iar aceasta eticheta trebuie sa contina “ util, confortabil, perfect”. Dragostea este o treaba foarte serioasa pentru Mercur in Fecioara, aici se pune accent pe respect, demnitate, relatii adevarate. Mercur in casa VIII ne ofera o putere intuitiva uimitoare, acuma intelegem ca in spatele oricarui eveniment, dorinta, este o motivatie a sufletului. Apare un interes deosebit pentru subiectele stiintifice, metafizice si oculte. Acuma, dispozitia mentala este ideala pentru cercetare, psihoterapie, psihiatrie, fel de fel de investigatii, secrete.
Mercur in Fecioara face un aspect benefic cu Marte in conjunctie cu Saturn in Scorpion, aceste aspect amplifica reflexia sub toate formele, comunicarea devine serioasa, exigenta, selectiva. Marte in conjunctie cu Saturn induce totusi destula frustrare. Pe de alta parte , acest aspect ne da o capacitate mare de a face eforturi sustinute, auto-disciplina, concentrare, capacitate de a gestiona detaliile unei lucrari. Marte de mana cu Saturn vorbeste despre valoarea efortului, despre modul cum trecem peste un obstacol. Rezultatul depinde in mare masura de modul cum ne controlam agresivitatea , doar asa poate aparea un salt spectaculos in cariera, valorificarea talentelor personale, valori in general. Cine vrea sa urce pe munte dintr-un singur pas va cunoaste esecul, cine are rabdare, cine urca pas cu pas, cunoaste succesul.

venus in leu

Fata noastra draga Venus este in Leu in casa VII si provoaca conjunctia Marte -Saturn.
Venus in careu cu Marte este un aspect perturbator in special in relatii, dragoste, finante. Daca Venus este placerea, legatura invizibila intre doua persoane, valoarea unei dorinte, Marte este actiunea, te ridica de pe scaun si pleci la cumparaturi indeplinind astfel placerile venusiene.
Acuma, Venus vrea ceva iar Marte aduce altceva, nemultumirea isi face prezenta in relatii, cariera, familie. Cum pretentiile sunt foarte mari, ar trebui sa intelegem ca nu exista partenerul perfect, cariera si familia perfecte. Doar asa putem depasi cu bine acest aspect provocator, altfel, placerile noastre regale ne pot palmui destul de bine.
Saturn amplifica nemultumirea in relatii introducand acel sentiment de raceala, nepotrivire, frica. Acest patrat intre Saturn si Venus in Leu poate scoate la iveala tot ce este mai rau in cele doua semne. Pentru Venus in Leu conteaza doar ceea ce se vede iar din acest motiv devine nesigura si se plange ca nu este apreciata asa cum trebuie in timp ce Saturn in Scorpion vede in profunzime , el nu se multumeste cu coroana de pe cap ci se uita si dupa coroana din suflet, devenind astfel dominator si otravitor.
Aceasta influenta astrala este inchizitorul relatiilor, carierei, a ceea ce se vede in cariera, familie, valori, studii inalte, credinta, strainatate.
Cu Venus in aspect de careu cu Saturn, relatiile ( Venus) devin grele, adevarate pietre de moara( Saturn).
Ma iubeste , nu ma iubeste, Venus spune da in timp ce Saturn are puterea de a deveni o adevarata masina de respingere, spune nu iar acest “da-nu” lucreaza destul de profund acuma.
Atat Leul cat si Scorpionul sunt semne ce urasc vulnerabilitatea, slabiciunea, ele prospera prin putere dar trebuie sa invete ca puterea lor se sprijina de fapt si pe altii.

Tot Venus in Leu este intr-un aspect de trigon cu Uranus retrograd in Berbec ce activeaza Nodul Sud lunar in Berbec. Atat Uranus retrograd cat si Nodul Sud ne vorbesc despre trecut , rani nerezolvate, tragedii, esecuri care ne-au abatut intr-un mod neasteptat de la contractul sufletului nostru in aceasta viata. Uranus retrograd in Berbec, Nodul Sud in Berbec si Venus in Leu cer re-definirea termenilor necesari unei relatii de lunga durata, a unei casnicii, a unei asociatii, a unui partener. Cu Uranus in marsarier (retrograd), relatiile chiar si cele confortabile pot simti o presiune intensa de transformare. Uranus chiar in aspect benefic cu Venus, poate aduce o schimbare semnificativa a modului de a vedea o relatie iar tot ce nu sustine individualitatea noastra se destrama.
Schimbarile pot fi incitante cu toate ca renuntarea la ceva familiar creeaza un stress puternic. Uranus retrograd isi face simtita prezenta prin fel de fel de “coincidentele neasteptate” , deci atentie, indiciul este ca un balon , il prinzi sau nu il prinzi.

Neptun retrograd in Pesti provoaca aceasta lunatie in Fecioara si aduce destula vulnerabilitate, incertitudini si o profunda senzatie de plutire. Aceasta vulnerabilitate ne poate ajuta totusi sa punem degetul pe rana, pe punctele noastre slabe iar prin asta, sa intelegem ca perfectiunea aici pe pamant este o himera. Prin acceptarea propriilor slabiciuni, prin intelegerea lor, putem sa ne iertam si sa iertam tot ce in trecut ne-a vulnerabilizat, tradat.
Cu Luna Noua in casa VIII, vindecarea poate fi fizica, emotionala, mentala, spirituala, financiara. Ea are o mare putere de transformare si de intinerire. Este o Luna Noua profund creativa daca avem curajul sa infruntam problemele noastre , poate fi o maturizare a sufetului iar vocea lui Mercur in Fecioara ne ajuta sa gasim urmatorul indiciu important pentru viata noastra. Aceasta Luna Noua este un ochi astral vigilent ce ne ajuta sa descoperim ordinea de care are nevoie sufletul nostru. Nu trebuie sa fim perfecti pentru a trai ci trebuie sa traim pentru a atinge perfectiunea.
Adriana Tudosa
Sursa: http://adriana-astro.com/luna-noua-in-fecioara-25-august-2014-ora-17-14-ora-romaniei-nu-trebuie-sa-fim-perfecti-pentru-a-trai-ci-trebuie-sa-traim-pentru-a-atinge-perfectiunea/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s