22 August

doamna

22.08.2014
Bun gasit azi, cand se fac Ritualuri Care Pregatesc Ziua MisHaRAnkh, care incepe in seara asta – Ziua Puterii Lupilor, care este si Ziua Lui Volkoblak si Geea.

Ziua MisHaRAnkh este Ziua Lupului Sfant, la daci, pentru ca Dacii Sunt Nascuti Sub Semnul Lupului – Sub Semnul Mantuirii Dumnezeiesti, la fel cum Pestele Este Semnul Mantuirii Omenesti, A Partii De Om.
– – –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
-Lupul (Alb) = simbolul Mantuirii Dumnezeiesti.
-Pestele = simb.Mantuirii Partii Omenesti.
– – –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Zamolxe – ZeuMos (Marele Lup Alb Al Carpilor-Carpatilor), care, incepand de aseara, apare ca Marele Lup Alb, striga intruna, impreuna cu Zalmosu, Khandaon, Dhaunos, Misharana si Volkoblac:

„Eu Sunt Zamolxe!
HarAminTios HarRAminIrthai! LakHaTerAjAyon!
HarAminTios HarRAminirthai! LakHaTerAjAyAnkh!
HarAminTios HarRAminirthai! MisHaRAnkh!

HarTios Tintoninos Iusas.
Tiko Is Dakon Kand Sia Til Kogaion.
Ihmaton Hlioylo Pleiste Naktoilo.”
Adica:
” Mare E Zeul Intotdeauna Si Peste Tot.
Asa Spun Cand Privesc La Kogaion.
Toti Preotii Sa Cante: Sfant E Domnul Noptii, Domnul E Sfant.”
Amin.
– – –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-Astfel, Ei Striga Puterea Vietii Unita In Harul Iubirii Care Naste.

Zamolxe spune iar ca Ne Luam Puterea Vietii Din Zilele Si Din Puterea Ritualurilor Prin Care Trecem.

Is spunea ca Ieri A Fost Prima Din Cele 3 Zile Ale Mortii Lui Horus, Care Urmeaza Sa Invie Sambata Noaptea, cand se incheie si Ritualul Ochilor Lui Horus si intram in Ritualul Lui Geb, Care Tine 9 Zile.
– – –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-Paul:
-Geb = Tatal
-Nut = Mama Cerurilor Egiptene… ei sun Tatal si Mama Lui Is, Ra, Nephtis, Hathor… a tuturor Zeilor si Dumnezeilor Din Energiile Egiptene.
Sursa: Paul Filimon

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „22 August”

 1. Cea mai importantă schimbare de paradigmă în prezent în curs de dezvoltare în piața Uranus-Pluton este o trezire a constiintei unitatii. Rezultatul este o spiritualitate universala, fără restricții de dogme,religii ,doctrine si alte principii separatiste. O perspectiva mai cuprinzătoare care nu se bazează pe idei abstracte, ci pe tot mai mulți oameni care au o experiență directă a propriei lor naturi divine. Mai multe persoane vor realizarea intr-un chip atât de frumos a unui nou pământ pentru domesticirea ego-ului ca un pas indispensabil în atingerea armoniei globale.

  Constiinta unitatii este mai frecvent asociata cu Neptun si Pesti, care se pronunța pentru dizolvarea granițelor. Iar Uranus aduce salturi cuantice și descoperiri neașteptate in timp ce Pluto distruge ceea ce nu ne mai serveste, inclusiv identificarea falsului ego.

  Calendar 22-31 august 2014
  Punctul de Sphinx, 22-23 august – raportul de forțe, ale Renașterii

  Sfinxul egiptean jumătate leu / jumătate femeie . Sfinxul a fost construit în urmă cu 13000 ani în cazul în care punctul de Echinoctiu în precesie a trecut acest vârf Leu / Fecioara. Acum, ca punct al Echinoctiului de Primavara lasă Pestii,si intră în Era Vărsătorului; ca punct de toamnă Echinoctiu lasă Fecioara, si vom intra în epoca de Leu pe de altă parte. Deci, intrăm Varsator / Leu epoca propriu-zisă în funcție de astrolog Dane Rudhyar.Cu 22 august începe, de asemenea, cele 5 zile ale Anului Nou Egiptean când steaua strălucitoare Sirius( adica

  Lupul Ceresc cu puternice conotatii dacice)

  în creștere înainte de Soare semnalează o nouă Renaștere. În acest timp ghicitoarea Sfinxului este rezolvată – și magia sfinxului, echilibrul între Spirit și Natură, yin și yang, femeie și bărbat, va fi realizat.

  Ziua Femeii Egalitatea, Aug 26 – Balanța Yin și Yang și să fie cu noi.

  Această a cincea zi a vechiului An Nou egiptean este celebrată in onorarea femei și yin ca fiind egală cu yang și bărbații. Ca acest echilibru sa fie atins, descoperim soluția la ghicitoarea Sfinxului și Cerul și Pământul sunt unite ca unul. După cum se ridica Bennu Phoenix ni se dă posibilitatea de a fi nou, echilibru și renaștere, se ridica spiritele noastre și se transforma.

  Balsamic Moon, 20-23 august – se pune o dorință!

  Aceasta este Luna Dorintei, un timp pentru a pune dorințele pe aer. De asemenea, numit vrăjitoare Moon, e timpul pentru a aduce în minte pe cei care au nevoie de vindecare. Senzația ce invocă vindecare, cu cat mai adânc ne simțim, cu atât mai adânc ne vom vindeca și Moon magia vine prin noul ciclu lunar. Luna se mișcă in valuri de emoție în timp ce trece mareea oceanului. Fluxul de ieșire ia departe ceea ce nu mai este nevoie, valul de intrare aduce ceea ce se însămânțează pentru nou. Umbre Moon, modele de viață vechi, se duc cu valul scădere. Tocmai am respirat , expirati si dati drumul. Ca umbre psihice se dizolva în mare astral, chi este eliberat pentru a realiza visele. A se vedea semiluna lunar în creștere înainte de Soare cu luminos Venus, zeita iubirii. Venus aduce binecuvântări de viață nouă, nou inspirație și noua dragoste. O dorință!

  Dark of the Moon New Moon / Rac, 24-26 august – Urmați lumina din

  Cu o zi înainte de Luna Noua până la Apus de soare a doua zi după ce este ideal pentru munca de energie și meditație la fel de clar pentru noul ciclu; Activitatea exterior este bine favorizata în zilele de după apariția noului semiluna lunar în seara zilei de august 26. umbre Lună da drumul ca ne-am conecta la lumină în interiorul și respira. În ziua de Luna Noua este un izvor cosmic care curge liber, așa cum ne-am încetini. New Moon este reuniunea lunară de Soare și Lună, atunci când un nou puls de lumină divină și direcție spirituală pătrunde în lumea noastră.

  Nostradamus numește New Moon „, a doua zi de Diana, un timp pentru odihnă tăcut.” Luna Noua este un portal de magie, o sursă de creații noi și o gaură neagră psihic mult precum gaura de iepure a lui Alice. Minuni așteaptă în urma noastră Iepurele Lunii . Luna Noua este un punct de acces, unde se pot citi înregistrările akashice ale evenimentelor din trecut. Acum putem ști ce a fost, ceea ce este, și cum să se realizeze cele mai bune încă pentru starea de a fi.

  Crescent New Moon, Aug 26-31 – A Time pentru a semăna

  E timpul sa să prezinte ceea ce dorim să fie realizat. Agricultorii pun semințe de plante, atunci când noul semiluna lunar apare, seminte ce vor deveni fertile pe fiecare nivel; noi începuturi sunt favorizate acum. Oricare ar fi visat și a inițiat în acest nou Summer of Love aduce binecuvântări pentru anii următori. Luna magia este cel mai puternic de la apus de soare la Luna apune atunci când Luna este în Casa a 7-a. Meditația isi deschide acum ușile, dorește să ia aripi, rugăciunile aduc binecuvântări pentru acest ciclu lunar și noua creație pentru a fi.
  Incep zilele de Renastere a spiritului ,sa le onoram si sa transmitem iubire catre toata Creatia!Dupa parerea mea perioada 6..08-14.09 este perioada cea mai sacra din punct
  de vedere al calendarului crestin,dar si privind miscarea stelei Sirius considerata Soarele
  nostru spiritual inca din antichitate cat si anumite ritualuri privind strangerea recoltelor si insamantarile pentru anul urmator,lucruri perpetuate de la dragii nostri strabuni.
  Binecuvantari si multa iubire si lumina !
  Bine ai revenit si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s