Conjuncția Venus-Luna Neagră (Lilith) în Leu, 28 august 2014

la_forza

Conjuncția la grad perfect în zodia Leului, între Venus și Luna Neagră (Lilith), se formează pe 28 august 2014, dar tot sfârșitul verii va fi marcat de efectele ei.

Venus este planeta care definește modul în care tindem să relaționăm, simțul estetic, banii și micile oportunități, în general. Luna Neagră sau Lilith reprezintă niște resorturi mai ascunse ce influențează relațiile, în special cele cu banii și cele sexuale. Ascunse pot fi de ochii lumii, sub forma secretelor, dar, uneori, și de proprii noștri ochi; în fapt, neconștientizate, neînțelese deplin. Ei bine, ele se întâlnesc acum în Leu – zodie ce iubește aventura, distracția, jocurile de noroc, spectacolul și spectaculozitatea, publicitatea, copiii și relațiile amoroase – într-un context și așa destul de fierbinte. Mai mult, ambele predispun la dorința de a fi vedeta în relații. Dar ce ne facem când apar două vedete într-o relație?! Jupiter este și el în Leu, iar conjuncția Marte-Saturn din Scorpion face o cuadratură strânsă lui Lilith și Venus. Activă, pe 28 august 2014, este și opoziția Soare-Neptun pe axa Fecioară-Pești, care anunță iluzii și deziluzii, oscilări între datorie și escapadă, între morală și lipsa limitelor, între ordine și haos. Conjuncția analizată primește și susținere pentru curaj și îndrăzneală de la Uranus, aflat în Berbec.

Așadar, un context astral care îmi permite să fac cateva previziuni astrologice pentru conjuncția Venus-Luna Neagră (Lilith) în Leu, ce se formează în 28 august 2014:

Secrete legate de copii, de relații amoroase libere, pot ieși la iveală. Însă nu oricum, ci cu mare tam-tam, deodată, cu multă publicitate în jurul poveștilor. Și se va dovedi că relațiile respective există de mulți ani.

Pasiuni nebune. Sau așa vor fi catalogate relații între parteneri ce formează cupluri deloc conformiste. Aspectul este mai favorabil pentru cei liberi de angajamente parteneriale, însă poate constitui o mare și periculoasă ispită pentru ceilalți.

Aspectul de violență, pe care l-am mai detaliat în articolul Cuadratura Lună Neagră (Lilith) în Leu – Saturn în Scorpion, august 2014, persistă. Dincolo de ororile pe care le aflăm zilnic la știrile din zonele de război, pot ieși la iveală situații delicate legate de violența asupra copiilor, dar și în relații de iubire.

Bani mulți, averi vor fi aduse în discuție și poate elemente de manipulare, șantaj, secrete, alte manevre ascunse (până acum!).

Una peste alta, este un moment important pentru trăirea cu curaj, sinceritate și onoare – căci așa cere Leul – relațiile de iubire, indiferent de forma lor concretă. Morala și formula “se cuvine” nu își mai găsesc susținerea. Dacă vorbim de bani, recomandarea este să permitem talentelor proprii, speciale să se manifeste. Iar dacă vorbim de simțul estetic, vă spun că se poartă colorat, sclipitor, impunător – în înfățișare, în discurs, în orice creații.
Sursa: http://www.iulia-trandafir.ro/2014/08/conjunctia-venus-luna-neagra-lilith-in-leu-28-august-2014/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s