CALEA CERULUI-confirmari

fantasy

Dragi oameni,dragi fiinte ce strabateti cu pasi mari ultimile zile ale iluziei ,am venit aici sa va arat calea cerului,drumul spre casa.
Suntem toti facuti din energia Marelui Creator ,avem acelasi potential,aceiasi premisa de a reusi in jocul cu iluzia.
Nu a pornit cineva mai de sus ,cand a coborat in iluzie ca sa spuneti..”pai el a venit mai pregatit ca mine,de aceea e asa de evoluat”.Nu ,toti ati fost la acelasi nivel ,pentru ca toti ati ales uitarea,despartirea iluzorie de Creator si sa experimentati lipsa iubirii.
Nimeni nu  a ramas cu amintirea fiintei marete care a fost dincolo,toti au uitat in aceiasi masura,deci nu puteti spune”pai el si-a lasat mai mult,de aceea a ajuns mai departe ca noi”.
Cand ati ales aceasta experienta in dualitate ati stiut in ce va bagati,nu era nimeni in necunostinta de cauza si toti ati venit benevol aici ,cu nerabdare chiar.Deci nu puteti spune ca a fost cineva de v-a impins din urma cu forta,ca acesta e universul liberului arbitru si aceasta este alegerea libera a tuturor.
Ati venit in cunostiinta de cauza,desi stiati ca riscati sa nu mai iesiti din iluzie,cine stie cate milioane de ani.Exista suflete care nu au mai iesit din iluzie de la crearea lor,si inca mai orbecaie fara sa se mai trezeasca.
Nu sunteti aici cei mai nevolnici dintre voi,ci sunteti parti din cele mai evoluate constiinte ale Universului,deci foarte experti ca sa zic asa,in vietile in dualitate.
Uitati-ve acum la voi..din cele 7 miliarde care populeaza lumea ,cati s-au trezit,chiar cu tot ajutorul de la Marele Creator,chiar cu tot ajutorul de la famila stelara?
Cati dintre cei care cititi aici stiti ca perioda de gratie pentru ascensiune planetara are un termen in septembrie?
E cazul sa va uitati repede la ce mai e de indreptat in vietile voastre si sa nu dormiti pe o ureche ca va fi tot timpul din lume.
Inca o data va cer,va rog, sa va treziti!

NAMASTE!
L.Nada
Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/08/calea-cerului.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „CALEA CERULUI-confirmari”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s