CEA MAI MARE NEVOIE A MOMENTULUI

August 15, 2014

om

http://www.eraofpeace.org

Fiecare dintre noi s-a pregatit pentru acest moment din viata. Acesta este momentul la care se refera, intr-un fel sau in altul, orice religie a lumii. Este cunoscut ca „timpul plangerii si al scrasnirii dintilor”. Va indoiti cumva de asta? Daca da, uitati-va la stiri si vedeti atrocitatile la care Fiintele Umane vor sa supuna alte Fiinte Umane. Aceste tipare comportamentale ingrozitoare si uimitoare sunt determinate de cel mai jos nivel al constiintei, asociat cu ego-ul omenesc bazat pe frica. Acest aspect josnic al personalitatii omenirii este ultimul vestigiu al caderii noastre din Constiinta Christica si el se lupta din rasputeri sa isi pastreze puterea pe care ne-a furat-o, atunci cand am cazut din Gratie, cu eoni in urma.

Acest aspect fragmentat si bazat pe frica, al constiintei noastre cazute, nu intelege ca i se da ocazia de a se Inalta in Lumina si ca este indrumat, prin iubire, catre un ordin superior al Fiintei. El cred ca este distrus si face tot ce poate pentru a crea haos in Lume, astfel incat Omenirea si Pamantul sa nu isi poata incheia Inaltarea, in frecventele celei de-a Cincea dimensiuni ale Noului Pamant. Acesta e un efort complet inutil! Dar acest lucru nu inseamna ca egourile cazute ale Omenirii nu pot exacerba negativitatea de pe vechiul Pamant, ce iese acum la suprafata, pentru a fi transmutata inapoi in Lumina, dand astfel nastere la mai multa durere si suferinta, decat ar fi necesare in acest proces de purificare.

Aici este locul in care intervenim eu si voi si milioane de alti oameni de pe Planeta, care se trezesc intelegand ca SUNTEM UNUL si ca nu exista separatie. Toate vietile noastre de antrenament – atat la nivel interior, cat si exterior al constiintei – nu au fost traite ca sa stam acum cu bratele incrucisate de chin si disperare, speriati si neajutorati de ceea ce vedem. Chiar din contra.

Antrenamentul nostru ne-a pregatit chiar pentru momentul acesta, astfel incat, in fata celor mai mari atrocitati si a durerii si suferintei de neimaginat, sa ne putem ridica deaupra haosului si sa ramanem concentrati pe Lumina. Pregatirea noastra intensa i-a dat fiecaruia putere, curaj, indemanare, capacitatea si dorinta de a pastra pentru Omenire, spatiul sacru al INTORCERII LA CONSTIINTA CHRISTICA.

Nu s-a intentionat sa pastram acest spatiu, doar pentru ca Lucratorii intru Lumina sa se intoarca la Constiinta Christica. Intentia Divina a vietilor noastre de antrenament a fost aceea de a pastra spatiul sacru, chiar si pentru cei mai distructivi si mai recalcitranti frati si surori ale noastre, din Familia Omenirii, pana cand se vor fi trezit destul pentru a se intoarce in Constiinta Christica, prin propriile eforturi.

Tineti minte ca suntem UNUL. Asta inseamna ca suntem TOTI interconectati si interdependenti. Ce il afecteaza pe unul, ne afecteaza pe TOTI. Suntem cu totii laolalta. Nu exista „noi” si „ei”. Daca oricare dintre noi se va intoarce la CONSTIINTA CHRISTICA si va incheia Inaltarea in Frecventele de Lumina, ale celei de-a cincea dimensiuni, asociate cu Noul Pamant, atunci fiecare barbat, femeie si copil de pe Pamant trebuie sa faca acelasi lucru. ORI TOTI, ORI NICIUNUL. Dar, din fericire, datorita miracolelor care au avut loc in ultimii ani, NICIUNUL nu mai constituie o optiune. Singura variabila este durata acestui proces – si cat de usor sau greu va fi el. Si asta, Inima Scumpa, tine de mine si de tine.

CEA MAI MARE NEVOIE A MOMENTULUI este ca tu si cu mine sa ne ajutam – pe noi si pe surorile si fratii nostri din Familia Omenirii – sa ne INTOARCEM LA CONSTIINTA CHRISTICA.

Acest lucru poate parea o incercare enorma, daca nu chiar imposibila – dar asta este o iluzie. Prezenta EU SUNT, a fiecarei persoane de pe Pamant, e pregatita si asteapta ocazia sa incheie intoarcerea Omenirii la Constiinta Christica, ceea ce reprezinta urmatoarea fateta critica a Planului Divin. Contrar aparentelor exterioare, REALIZAREA DUMNEZEIASCA, CU SUCCES, A INTOARCERII OMENIRII LA CONSTIINTA CHRISTICA ESTE FOARTE APROAPE.

Pentru a intelege intreaga amploare a ceea ce inseamna intoarcerea la Constiinta Christica – pentru fiecare dintre noi in parte si pentru noi toti impreuna – trebuie sa stim ca aceasta Constiinta Christica reprezinta o stare iluminata de constiinta, ce ne-a fost daruita de Tatal-Mama noastra Dumnezeu, atunci cand am respirat pentru prima data, pornind din nucleul Creatiei. Acest nivel de constiinta ne-a dat puterea sa avem capacitatea de a comunica cu usurinta cu Tatal-Mama noastra Dumnezeu, prezenta noastra EU SUNT si Fiintele de Lumina din taramurile Adevarului Iluminat, printr-o comunicare telepatica a inimii si mintii deschise. In acea stare de constiinta, am inteles Unimea Intregii Vieti. Am functionat in permanenta din spatiul centrat in inima, al Respectului pentru Viata, cu Intentia Divina de a co-crea binele suprem al tuturor, cu fiecare gand, sentiment, cuvant si actiune pe care le-am exprimat.

Dupa „caderea” noastra din Gratie, am coborat in niste frecvente atat de discordante ale separarii si dualitatii, incat ne-am pierdut Constiinta Christica si capacitatea de a comunica cu Taramurile Adevarului. Timp de eoni, ego-urile noastre omenesti ne-au manipulat sa credem ca planul fizic este tot ceea ce exista si ca noi suntem doar corpul nostru fizic. Acum insa, datorita activitatilor de Lumina fara precedent, care au avut loc in ultimele decenii, TOTUL S-A SCHIMBAT. Masele de oameni au atins o masa critica, ce ii permite Prezentei EU SUNT, a fiecarei persoane, sa isi acceseze corpurile mentale si emotionale, in moduri pe care nu le-am mai experimentat de la cadere. Aceasta Interventie Divina a deschis calea fiecarei persoane de pe Pamant, pentru a se INTOARCE LA CONSTIINTA CHRISTICA, cu mult mai usor.

Ca raspuns la aceasta minunata ocazie, Comapania Raiului/ Company of Heaven a revelat informatii de importanta vitala, care pot schimba viata si care vor aduce un nivel de intelegere dincolo de tot ceea ce a fost inteles pana acum, in legatura cu modul in care am pierdut Constiinta Christica si cu procesul prin care ne intoarcem ACUM, la ea. Acest Mesageri altruisti ai lui Dumnezeu ne-au aratat si procese incredibil de puternice, care sa ne ajute pe fiecare dintre noi, sa ne intoarcem le Constiinta Christica. Fiintele de Lumina ne-au demonstrat, in mod clar, si cum anume putem sa ne ajutam toti fratii si surorile din familia Omenirii, sa faca la fel.

Pentru a face disponibila tuturor, aceasta informatie vitala si procesele puternice care vor accelera intoarcerea Omenirii la Constiinta Christica, noi am produs un set de doua CD-uri sau doua MP3-uri pe care le puteti comanda pe site-ul nostru http://www.eraofpeace.org

Compania Raiului ne-a incurajat sa facem disponibila acum aceasta informatie extrem de importanta, pe CD-uri si sub forma de MP3, din urmatorul motiv. Ei au explicat ca este un mare avantaj ca oamenii din intreaga lume sa foloseasca aceleasi CD-uri sau MP3-uri, pentru a pune in practica uneltele date Omenirii. Atunci cand oamenii folosesc aceleasi CD-uri sau MP3 –uri, pentru a pune in practica vizualizari, meditatii, afirmatii si hotarari pe care ni le transmite Compania Cerurilor, se creează o forma gand, al carei impuls creste de la o zi la alta, deoarece invocatiile se fac in exact acelasi fel, de fiecare data cand sunt folosite Cd-urile si MP3-urile. De fiecare data cand cineva de pe Pamant asculta CD-urile sau MP3-urile si foloseste uneltele si procesele prezentate, forma gand se extinde exponential. In plus fata de acest fenomen, Compania Cerurilor a primit o Dispensa Cosmica, din partea Tatalui/Mamei Dumnezeu care le permite sa ne amplifice eforturile de o mie de mii de ori in fiecare zi, pe parcursul acestui Moment Cosmic fara precedent, de pe Pamant. Acest lucru va accelera eforturile Omenirii de INTOARCERE LA CONSTIINTA CHRISTICA, in mod miraculos.

Sursa: editura foryou

 

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „CEA MAI MARE NEVOIE A MOMENTULUI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s