Pe scurt, despre cel mai important aspect al lunii septembrie…

fata

Uranus conjunctie Nodul Sud

Luna septembrie va fi marcata de conjunctia planetei Uranus cu Nodul Sud, aspect ce va avea un impact puternic asupra fiecarui individ. Planeta Uranus, in astrologie, reprezinta expansiunea de constiinta, care conduce spre schimbare, cunoastere sau iluminare. Acum, se afla in mers retrograd, favorizand reorientarea aspiratiilor pe baza viziunii de ansamblu, permite renasterea spirituala, autocunoasterea. Tot ceea ce este vechi, anacronic, va fi preschimbat, in scopul progresului si a libertatii de expresie. Aspectul nu aduce stabilitate, dar deschide poarta spre un canal divin prin care se aduc in manifestare idei noi, revolutionare, avangardiste.
Redescoperirea libertatii interioare este scopul acestei conjunctii. Zdruncinarea normelor sociale este o alta manifestare uraniana.
Uranus, este partea din noi progresista, inventiva si nesubordonata. Originalitatea, realizarea unor asocieri bazate pe deplina libertate si respectarea reciproca a personalitatii fiecaruia, este cheia intelegerii aduse de acest aspect.
Cunoasterea nu reprezinta iluminare, cunoasterea este o curiozitate a mintii, dar cunoasterea te poate conduce spre iluminare. Stai la poalele unui munte, te uiti la varful sau si iti doresti sa ajungi acolo. Iti folosesti energia fizica si mentala si incepi sa urci, calculand fiecare pas pe care-l faci pe drum pana in varf, acumuland experienta, putere, forta, datorita ambitiei de a ajunge in varf. Si ajungi acolo, admiri peisajul mirific, incantat de ceea ce ai reusit sa faci, dar incet, incet, vanturile incep sa bata, frigul sa te patrunda.
Cunoasterea este nevoia mintii.
Iluminarea este data de necunoscut, necunoscutul este acel portal al evolutiei care nu poate fi trecut prin cunoastere, ci doar prin credinta sau simtirea oferita de inima care se deschide si o data ce o inima a patruns in necunoscut, nu se va mai inchide niciodata, pentru ca ea stie, detine autocunoasterea. Iluminarea este nevoia inimii.
Am sa inchei cu o poveste frumoasa:

A PUNE SUFLET ÎN CEEA CE FACI

Era odata un tibetan care plecase de unul singur in cautarea unei manastiri. Pe drum l-a prins o ploaie cu fulgere si tunete.
Omul a găsit un han unde sa se adapostească abia dupa ce s-a lasat întunericul. A schimbat cateva vorbe cu stapanul locului, a mancat ceva si s-a dus la culcare. Dar nici nu s-a luminat bine de ziua si calatorul era gata de plecare.
Hangiul s-a uitat pe fereastra, a vazut cum toarna cu galeata si a spus: „Unde te duci, omule, pe vremea asta? E prapad, n-o să apuci să ajungi nici pana la următorul han, daramite acolo unde vrei tu!
Drumetul a deschis usa si i-a răspuns din prag: „Nu-ti face griji. Sufletul meu a ajuns demult acolo, asa ca picioarelor mele le este usor să-l urmeze.“
Sursa: editura Enmar

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Pe scurt, despre cel mai important aspect al lunii septembrie…”

  1. Pe scurt Nodurile lunare ne transmit următorul mesaj, valabil oricând dar mai ales în acest an:

    „Cea mai bună zi din viaţa ta este aceea în care decizi ca viaţa ta îţi aparţine ţie. Fără scuze şi pretexte. Fără cineva pe care să te poţi sprijini , baza sau pe care să-l poţi acuza. Darul este al tău – este o uimitoare călătorie – şi numai tu eşti responsabil pentru ceea ce trăieşti. Aceasta este ziua în care viaţa începe cu adevărat.”
    Bob Moawad

    Citeste mai multe despre Previziuni astrologice – Nourile Lunare în 2014 – Previziuni – Mirabilys Magazin pe pagina http://www.mirabilys-magazin.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s