Seminar „Energiile de Toamna 2014” la IASI 13 Septembrie

inima

Sambata, 13 Septembrie 2014, voi sustine un seminar la Iasi, incepand cu orele 10.Tema seminarului este „Energiile de Toamna”.Seminarul se va desfasura pe durata a trei ore, dupa care urmeaza sedinte individuale de terapie.Voi face terapii in Iasi pe 13 si 14 Septembrie.

Taxa de participare pentru seminar si terapii este de tip Donatie.

Inscrierile si programarile se fac la adresa de mail gaucand@yahoo.com sau la numarul de telefon 0736144639.

Va astept cu drag!!!

Dan Gaucan

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Seminar „Energiile de Toamna 2014” la IASI 13 Septembrie”

 1. Te rog daca consideri, anunturile care le postez la comentarii, sa le pui ca si articole. Multumesc.

  În perioada 12-16 septembrie, Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Înalte Studii Tibetane “Rabten Choeling” din Elveţia, se va afla pentru a patra oară în România, la invitația Asociației Rabten Compassionate Wisdom în colaborare cu Editura Herald și Centrul „Seeds for Happiness”.
  Seria de evenimente începe vineri seară, 12 septembrie, ora 18:30 cu o conferință publică la Casa de Cultură a Studenților din București și continuă cu un weekend de prelegeri la Centrul „Seeds for Happiness”, în zilele de 13-14 septembrie.
  Cu această ocazie, avem onoarea de a vă invita în ziua de vineri, 12 septembrie, între orele 18:30 – 20:30, la conferința publică cu tema „Compasiunea: temeiul unei fericiri autentice” la Casa de Cultură a Studenților București, sala mare, etaj 2 din Calea Plevnei 61, sect.1.
  Dacă am încerca să definim buddhismul printr-un singur cuvânt, una dintre variante ar fi, cu siguranță: compasiune. Compasiunea buddhistă nu este doar un simplu sentiment de iubire și o preocupare față de persoanele suferinde, ci este o determinare activ susținută și pusă în practică pentru a face tot posibilul în alinarea durerii persoanelor aflate în suferință.
  Pe durata acestei extraordinare întâlniri, Gonsar Rinpoche ne va împărtăși din cunoașterea sa profundă, ajutându-ne să ne familiarizăm și să descoperim potențialul infinit al compasiunii, izvorul unei fericirii autentice în viața noastră. Astfel, prin exemplul său personal, precum și prin învățăturile sale, vom avea oportunitatea rară să luăm contact cu o minte împlinită, ce poartă pecetea unei forțe și a unei clarități luminoase.
  În continuarea conferinței, va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri. Cele mai interesante întrebări vor fi premiate cu câte o carte Buddhismul și viața ce poartă autograful autorului Gonsar Tulku Rinpoche. Editura Herald, va fi prezentă la eveniment cu un stand de carte dedicat tematicii unde veți putea consulta cele mai noi apariții editoriale din domeniu.
  Evenimentul este dedicat publicului larg şi este menit să vină în întâmpinarea omului modern ce caută să își dezvolte propria minte într-un spirit de compasiune și înțelepciune.
  Vă mulțumim şi vă așteptăm cu interes!
  Vă reamintim că în următoarele două zile din week-end (13-14 septembrie), Maestrul Gonsar Rinpoche va continua să susțină la Centrul Seeds for Happiness din București prelegeri cu tematica „Cele trei Aspecte Principale ale Căii către Iluminare.”
  Cele trei principii ale căii spre Iluminare din Calea Mahayana, numită și Calea unui Bodhisattva, sunt: Renunțarea, Bodhicitta și Înțelepciunea ultimă sau Mintea Iluminării. Renunțarea este dorința de eliberare, Bodhicitta este mintea care aspiră sa atingă iluminarea deplină pentru beneficiul tuturor ființelor, iar Înțelepciunea ultimă este cheia pentru înțelegerea directă a realității așa cum este.
  ________________________________________
  Informații despre costuri și înscriere:
  Conferința publică de vineri 12 septembrie, ora 18:30, este cu INTRAREA LIBERĂ!
  Cine dorește însă să contribuie, sugerăm o donație de 20 RON. Înscrierea prealabilă este opțională, însă utilă pentru buna organizare!
  Pe durata învățăturilor din weekend (13-14 Septembrie), taxa de participare este de 180 RON/2 zile sau 100 RON/zi. Persoanele care momentan, nu dispun de fonduri necesare taxei de participare (studenți, persoane fără un loc de muncă, șamd) și doresc să participe sunt rugați să contacteze organizatorii.
  Costurile sunt destinate exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice şi organizatorice prilejuite de venirea Maestrului și a delegației sale în România.
  Pentru mai multe detalii și înscrieri contactați-ne la adresa: info@rabten.ro
  ________________________________________
  Gonsar Tulku Rinpoche (n. 1949, în Tibet) a fost timp de 33 de ani discipolul lui Geshe Rabten Rinpoche, cel care, la îndemnul actualului Dalai Lama, a devenit principalul fondator al unei tradiții pure şi complete a Dharmei în Europa. El este unul dintre principalii fondatori ai Centrului de Înalte Studii Tibetane „Rabten Choeling” din Elveţia. Gonsar Rinpoche a studiat îndelung învăţătura lui Buddha şi transmite cunoaşterea sa mai departe, atât ascultătorilor occidentali, cât şi celor tibetani, studenţilor laici şi călugărilor. Dânsul oferă cu regularitate învăţături direct în limbile franceză, engleză, germană și tibetană.
  Născut în 1949 la Shigatse, într-o familie cu descendențe regale, la vârsta de 6 ani se înscrie la Mănăstirea Sera din Lhasa, Tibet, unde evoluează sub îndrumarea Venerabilului Geshe Rabten Rinpoche. Gonsar Tulku Rinpoche a primit învațătura direct de la Dalai Lama și de la alți maeștri consacrați. Citește biografia pe larg aici.

 2. Inca unul 🙂
  Buna seara,

  Am deosebita placere sa va invit alaturi de maestrul tibetan Khentrul Rinpoche ( incarnarea lui Bodhisattva Akasagarbha ) in perioada 20 sept – 2 oct 2014, intr-un program de Invataturi, Initieri, meditatii si conferinte. Khentrul Rinpoche este un maestru realizat ( Vajra Master of Kalachakra ). Este cunoscut in lume pentru inalta sa moralitate, realizarile sale spirituale, profunzimea meditatiei si compasiunea nemarginita. Detalii despre maestru gasiti la: http://rimebuddhism.com/about/spiritual-director/
  Programul este urmatorul:

  20 – 21 sept, Invataturi despre meditatie, practicile energetice si calea spirituala, discutii, intrebari si raspunsuri cu maestrul Khentrul Rinpoche, de la orele 10 00 la 17 00, cu pauza de masa de la 13 00 la 14 00

  22 – 25 sept, Invataturi despre meditatie si Iluminare, discutii, intrebari si raspunsuri cu maestrul Khentrul Rinpoche, de la orele 19 00 la 22 00

  26 – 28 sept, Invataturi si Initieri in Kalachakra – unul dintre cele mai profunde sisteme de evolutie spirituala din Tibet, cu maestrul Khentrul Rinpoche, de la orele 10 00 la 17 00, cu pauza de masa de la 13 00 la 14 00. Maestrul va oferi la sfarsitul Invataturilor si Initierilor transmisia in sistemul Kalachakra.

  Locatia va fi anuntata ulterior celor interesati si se va gasi si pe site-ul http://www.calatorii-initiatice.ro

  Conform traditiei buddhiste, Invataturile si Initierile nu au o taxa de participare. Toate evenimentele sunt organizate pe baza de donatii, dupa cum simte si poate fiecare participant.

  Persoanele care simt si doresc sa ajute in organizarea acestui eveniment deosebit sunt rugate sa ma contacteze la tel 0729032755.

  Pentru orice detalii si informatii va rog sa ma contactati pe email: calatorii.initiatice@gmail.com sau telefonic la 0729032755

  Va astept cu drag,

  Va doresc o seara placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s