Lupul Sihastru

GracefulWhiteWolves_LG

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

5 gânduri despre „Lupul Sihastru”

  1. Mai scrie cineva ce simptome are azi???Eu de 2 saptamani am cel mai intensiv proces ce l-am avut vreodata:)))Am facut pe mine de frica,si-am fugit la doctor,dar toate analizele sant bune:),inclusiv MR -ul la cap!!!!Problema e ca de-abia stau in picioare,am ameteli si mi-e rau de nu mai pot,si ma dor toate(mai ales coloana toata).Cand ma ridic cateodata in picioare,am impresia ca-s de 5 metri,sau ca stau langa mine!!Poate cineva sa-mi explice mai bine despre aceste procese?Orice am probat,parca nu ajuta nimic cu adevarat,mi-e si frica dimineata sa ma dau jos din pat,nici sa mor n-am chef:)))Voi cum va ajutati singuri???De ce mi-e asa frica???De mine???:)))

  2. Buna ziua.
    Astazi la 12, 30 am intrat in meditatie, dupa un timp mi-am vazut de lucru prin casa, dar as vrea sa spun ca in jurul ore 14 AM AMETIT ATAT DE TARE INCAT TOTUL SE CLATINA, acelas lucru s-a petrecut dupa aproximativ 25 de minute. Nu m-am speriat, m-am sprijinit de ce am avut langa mine si usor mi-am revenit. Mai notez ceva, cand am intrat in meditatie am simtit ceva „FRUMOS”, parca am prins radacini, o caldura „dulce” mi-a invaluit trupul si am avut impresia ca devin un pom, PARCA AM DEVENIT UNA CU PAMANTUL. Ciudat este ca nu am mai simtit acest lucru niciodata.
    Cat despre starea de oboseala, de care spune Alina, la mine a devenit EXTENUARE, dar merg mai departe stiind ca NU ESTE NIMIC GRAV SI NICI INTAMPLATOR! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s