Comunicarea Constantă cu SINELE – IlliaEm

Mesaj de la IlliaEm prin Suzanne Lie

drum

Eu sunt IlliaEm, Elohim de pe Arcturus.
Ca și Elohim sunt un ”susținător al formei”. Am venit să vă ofer un mare dar. Cu toate acestea, permiteți-mi ca prima dată să vă vorbesc despre ”Forța Creației”.

Elohimii sunt Sinele Mai Înalte ale Devașilor, care la rândul lor sunt Sinele Mai Înalte ale Elementalilor. Sarcina Elohimilor, precum și a tuturor membrilor Regatului Devic, este să ajute Ființele în deținerea unei forme/corp, permițându-le să se încarneze într-o realitate manifestă, în care ei aleg să dețină o formă.

Voi și Gaia aveți mulți Elementali în corpul vostru fizic. Acești Elementali sunt ”supravegheați” de către Devașii lor, care sunt Grupul Elementalilor pentru elementul lor. Acești Elementali și Devași ajută toate Ființele 3D în crearea și deținerea formei lor 3D.

Deoarece Gaia, și toți locuitorii ei, trec prin procesul de ascensiune, întreaga viață de pe Gaia crește în mod progresiv în vibrație. Cu fiecare mică schimbare în vibrație, forma voastră se modifică puțin. Din această cauză, Elementalii, Devașii și Elohimii sunt acum extrem de ocupați.

De fapt, corpul vostru uman și corpul planetar al lui Gaia își modifică structura, începând cu ADN-ul. Prin urmare, eu, IlliaEm, sunt aici pentru a vă asista pe voi, persoane și planetă, în transformarea voastră. Vedeți voi, pe măsură ce vă schimbați frecvența de rezonanță a corpului vostru, voi schimbați și realitățile.

Prin urmare, noi, membrii Regatului Devic, nu numai că vă asistăm pe voi în deținerea formei vehiculului vostru pământesc, dar îi acordăm asistență și lui Gaia în deținerea formei de către toate formele din și de pe planeta Ei aflată în continuă schimbare.

Această schimbare de forme și realități este ca o cățărare pe o stâncă abruptă de munte. Mai întâi ajungeți atât de sus cât puteți pentru a vă bate pitonul în stâncă. Apoi vă atașați legătura de siguranță la piton astfel încât să fiți legați de ceva solid în timp ce vă cățărați în sus pe stâncă. Apoi, când vă simțiți pregătiți, vă trageți în sus până la piton. Cel mai bine este să stați acolo o vreme, pentru a vă asigura că sunteți stabili, înainte să repetați procesul, din nou și din nou.

Această ”cățărare” este exact ceea ce faceți voi acum. Mai întâi vă ridicați în vibrație până la o frecvență mai înaltă a Sinelui vostru Multidimensional. Apoi vă atașați atenția, pitonul, la acel SINE. Când vă simțiți pregătiți, vă folosiți intenția, legătura de siguranță, pentru a vă trage în sus rezonanța în vibrație până când aceasta se potrivește SINELUI de care voi v-ați atașat.

Așa cum imaginea lumii pe care alpinistul o vede se schimbă de fiecare dată când ajunge la un piton aflat mai sus, realitatea voastră se schimbă de fiecare dată când voi intrați într-o frecvență mai înaltă a SINELUI vostru. Pentru că corpul vostru a crescut în rezonanță, voi sunteți în stare ca în mod conștient să percepeți o realitate de o frecvență mai înaltă. Realitatea a fost întotdeauna acolo, dar înainte a fost dincolo de capacitatea voastră de a o percepe. Odată ce sunteți capabili să deveniți conștienți de o realitate, voi puteți să și fiți ÎN acea realitate.

Cu toate acestea, pentru a putea rămâne conștienți în acea vibrație mai înaltă, trebuie să vă mențineți corpul, și/sau conștiința, la acea frecvență. Cu alte cuvinte, voi trebuie să ”susțineți forma” noului vostru corp, așa cum alpinistul trebuie să-și ”păstreze poziția” pe o parte mai înaltă a muntelui.

Treptat voi vă schimbați forma de la un corp și o realitate trei dimensională la una patru dimensională, la una cinci dimensională. Voi vă schimbați ”forma” de la una bazată pe carbon, 3D, la una eterică, 4D, la Corpul de Lumină, 5D. Prin urmare, această tranziție va face ca de multe ori să vă simțiți obosiți. Transformarea voastră este la fel cu cea a unui ”șarpe” care a crescut din vechea piele pe care, din această cauză, trebuie să o lepede.

Încet dar sigur, vechea voastră ”piele” este lepădată astfel încât ”noul vostru model”, Corpul de Lumină, să poată fi dezvăluit. ”Voi” nu veți ”muri”. De fapt, pentru ochii voștri fizici nici nu veți părea a fi de Lumină, deoarece învelișul vostru exterior va menține aceiași vibrație ca și planeta, în așa fel încât voi și Gaia să puteți ascensiona ÎMPREUNĂ.

Voi și Gaia sunteți încastrați în învelișul ”vechiului voi”. În interiorul învelișului, voi vă transformați în Corpul de Lumină. Veți păstra acest înveliș de protecție până este timpul să ”spargeți coaja” în sincronicitate cu Gaia și toți ceilalți membri ai Echipei Planetare de Ascensiune de la sol. Această spargere a cojii va începe în ”momentul” în care Matricea 3D va începe să se degradeze astfel încât punctele de coeziune să fie slăbite.

Jocul 3D va începe să se ”încheie” atunci când ”suficiente” iluzii ale separării și limitării sunt eliberate de către Lucrătorii în Lumină treziți. Ori de câte ori spuneți NU iluziei, NU limitării și NU convingerilor pe cale de dispariție care vă separă unul de celălalt, Matricea 3D slăbește.

Acest proces va fi lent la început, dar apoi viteza lui va crește în mod constant. Din păcate, datorită fricilor lor și îndoctrinărilor din trecut, mulți oameni, precum și alți membri ai regatului lui Gaia, mai trăiesc încă în realitatea ”bazată pe supraviețuire”. Din fericire, pe măsură ce fiecare jucător al Jocului se Trezește, prima lor sarcină este să-i trezească pe alții.

Progresul trezirii se va accelera rapid pe măsură ce fiecare dintre voi se trezește și, la rândul său, îi va trezi pe alții, care-i vor trezi pe alții, care-i vor trezi pe alții,…. Trezirea voastră este un proces de integrare a SUFLETULUI/SINELUI vostru în corpul vostru fizic. Integrarea SUFLETULUI/SINELUI vostru este foarte asemănătoare cu ”odihna lângă pitonul până la care tocmai ați urcat (ascensionat)”. Ascensiunea, ca și cățărarea pe stâncă, se face pas cu pas.

Eu, IlliaEm, vreau să vă felicit pentru călătoria pe care ați făcut-o până acum. V-ați integrat SUFLETUL/SINELE în Prima, a Doua, a Treia și a Patra Chakră. Vă rog, acordați-vă ”timp” pentru a vă adapta la aceste schimbări, precum și la fiecare nouă realitate.

Pe măsură ce chakrele voastre inferioare, una câte una dintre cele trei, sunt recalibrate, veți experimenta din ce în ce mai multă libertate față de traiul bazat pe ”modul de supraviețuire”. Această eliberare se simte ca o tranziție imensă în viața voastră.

Odată cu calibrarea celei de-a Patra Chakre, Chakra Inimii, sunt mult mai multe schimbări majore, atât în viața voastră cât și în corpul vostru, deoarece voi integrați Iubirea Necondiționată a SUFLETULUI/SINELUI vostru. Acest fundament al Iubirii Necondiționate vă dă curajul să vă treziți propria Forță a Creației care a fost blocată în Chakra Gâtului.

În timpul integrării Chakrei Gâtului, conștiința voastră se va expansiona pentru a cuprinde cea de-a cincea dimensiune, iar undele creierului vostru se vor schimba de la Beta la Alfa, la Theta. Undele Conștiinței Beta vor deveni din ce în ce mai plictisitoare, iar voi veți tânji după Forța Creației în viața voastră de zi cu zi.

În acest punct vă veți simți ca și cum ați fi ”desincronizați” cu membrii realității voastre anterioare care nu și-au trezit încă Forța Creației și încă mai cred că trebuie ”să lucreze din greu pentru a obține ceea ce își doresc”.

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, corpul vostru acceptă mai multă prana în chakrele voastre, chakrele voastre se vor roti mai repede datorită nivelului crescut de prana, și nivele mai profunde ale întunericului sunt eliberate din forma voastră fizică. Pe măsură ce întunericul stătut este eliberat, secretele realităților voastre alternative ”vieți trecute” sunt experimentate, adeseori într-un mod foarte viu. Până când aceste realități nu sunt vindecate și eliberate, viața poate fi destul de provocatoare.

În timpul acestei curățări amintiți-vă că voi v-ați ”creat” propriul vostru tunel de lumină prin Corpul vostru Astral Inferior. Vreau să vă reamintesc că, pe măsură ce vă curățați propriul vostru Corp Astral Inferior, voi curățați și Corpul Astral Inferior al lui Gaia. În acest Corp Astral Inferior sunt blocate vechea voastră durere și frica. Odată ce acesta este curățat, în conștiința voastră și în Conștiința Colectivă a lui Gaia va putea intra mai multă Lumină.

”Coaja” voastră fizică devine mai subțire și mult mai maleabilă pe măsură ce aura voastră patru dimensională este curățată de vechile disonanțe. Este adevărat că ați curățat deja mare parte din ”întunericul” vostru, dar pe măsură ce urcați mai SUS în conștiință, în același timp coborâți și mai profund în JOS în sinele vostru inconștient. Totodată, datorită modificării ADN-ului vostru, voi curățați acum amintiri genetice vechi care v-au fost mai înainte inaccesibile.

Datorită marelui vostru progres, voi tranziționați acum din cea de-a patra în cea de-a cincea dimensiune, ceea ce este un ”salt” mai mare decât tranziția de la a treia la a patra dimensiune. Schimbarea în conștiință de la cea de-a treia dimensiune la cea de-a patra este cu mult mai familiară decât schimbarea de la cea de-a patra la cea de-a cincea dimensiune, deoarece a treia și a patra dimensiune au fost întrețesute în toate încarnările voastre pământești.

De fapt, Lemuria și Atlantida au fost mai mult patru dimensionale decât trei. Apoi, după căderea Atlantidei, portalul către Regatul patru dimensional al Spiritelor Naturii, a fost deschis puțin timp. În plus, voi vizitați cea de-a patra dimensiune în fiecare noapte în timpul somnului și ați trecut prin ea de fiecare dată când ați ”murit”.

Pe de altă parte, voi doar ați experimentat cea de-a cincea dimensiune în timpul vieților voastre foarte spirituale în care voi de fapt ați ”ascensionat” în momentul ”morții” voastre. În ”ascensiunea” voastră în aceste vieți, ați fost capabili ca în mod conștient să treceți dincolo în iubitoarea acceptare a ”Ghizilor voștri Spirituali”. Cu toate acestea, vehiculul vostru pământesc a fost de obicei abandonat și a fost creat unul nou pentru ”următoarea” voastră încarnare.

Pe de altă parte, pe perioada acestei Ascensiuni Planetare, mulți dintre voi vor păstra un vehicul pământesc pentru a putea vizita ”vechiul Pământ”, astfel încât să-i puteți ajuta mai ușor pe cei care ascensionează. Asta va fi mai mult ca și cum ați păstra o mașină la birou ca să aveți un mijloc de transport în timp ce sunteți la muncă.

De fapt, mulți dintre voi aveți o realitate în care vă puteți simți liberi să fiți SINELE vostru și o realitate în care trebuie să ”păstrați aparențele” de a fi DOAR trei dimensionali. Voi faceți acest lucru pentru a vă putea îndeplini Misiunea în ”liniște”. Odată ce v-ați integrat pe deplin Chakra Gâtului, veți descoperi că este mult mai dificil să păstrați fațada și mult mai ușor să ”ieșiți” în lume ca SINELE vostru.

Provocarea este că este destul de dificil să trăiți o viață plină de succes și fericită pe pământ și transformarea voastră crează experiența de a trăi simultan mai multe vieți. Din fericire, odată cu integrarea Chakrei Gâtului voi sunteți în Comunicare Constantă cu Sinele vostru Multidimensional care este destul de familiarizat cu trăitul simultan în realități multiple. Această Comunicare Constantă vă va ghida, la fel cum, tot mai mult, voi îi veți ghida pe alții.

Odată cu integrarea Chakrei Gâtului, emoțiile umane din cea de-a Doua Chakră se vor transforma în emoții de octavele mai înalte ale Chakrei Gâtului. Integrarea Chakrei Inimii v-a permis să simțiți Iubirea Necondiționată și Compasiunea pentru voi înșivă, ceea ce v-a oferit o fundație solidă pentru ridicarea emoțiilor voastre la următoarea octavă.

Constanta Comunicare cu SINELE vostru vă va oferi în mod continuu un antidot pentru emoțiile toxice ale celei de-a treia dimensiuni. Când vă veți simți furioși, SINELE vostru vă va reaminti că voi puteți alege să ÎNȚELEGEȚI. Când veți deveni triști, SINELE vostru vă va ajuta să ELIBERAȚI ceea ce este ”finalizat” în Flux. Și când veți experimenta frica, SINELE vostru vă va încălzi în IUBIRE Necondiționată pentru a vă da puterea de a îndeplini Inițierea pe care VOI ați creat-o.

Pentru că auziți în mod continuu ”Vocea SINELUI vostru” și vedeți prin ”Ochii Sufletului”, amintirile de Acasă vă distrag în mod constant de la ceea ce ”ar trebui” să faceți și vă încurajează ca, mai degrabă, să faceți ceea ce ”vreți” să faceți.

În cele din urmă, va deveni mai ușor pentru voi să vă amintiți că voi nu mai ”vreți” să vă angajați în dramele Jocului 3D. Din moment ce acum puteți vedea prin multele iluzii, voi sunteți mult mai în măsură să Acceptați în mod Necondiționat și să Iertați în mod Necondiționat comportamentul și acțiunile celor care sunt încă blocați în Matricea 3D.

Vă rog să vă acordați câteva momente pentru a integra mesajul meu. Mă voi întoarce în scurt timp pentru a vă conduce în Meditația Chakrei Gâtului.

Întotdeauna,

IliaEm

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/09/comunicarea-constanta-cu-sinele-illiaem.html?spref=fb

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Comunicarea Constantă cu SINELE – IlliaEm”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s