Portalul pleiadian – Transmisiile de toamnă (2)

mana

A fost o surpriză plăcută pentru mine să mă ”reîntâlnesc” cu Oryen la această comunicare. Recunosc că mă simt mai în largul meu atunci când mesajele sunt transmise prin el, datorită faptului că fluxul câmpului energetic este mai flexibil și pot avea un dialog. Simțindu-mă mult mai liber în mișcare atunci când sunt conectat cu el, i-am și adresat câteva întrebări legate de dinamica subtilă a momentului actual.
Remer Ra: În primul rând, bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit! Cu mare bucurie revin de fiecare dată!
Remer Ra: Chiar simțeam nevoia să primesc unele răspunsuri cu privire la energia din această toamnă. Simt o amplificare a energiei, dar o simt că se manifestă cumva în valuri. Parcă suntem supuși unor energii care acționează sinusoidal și acest lucru deranjează multe persoane, chiar pornite de ceva vreme pe calea evoluției spirituale Ce poți să-mi spui despre acest fenomen?
Oryen: Observăm aceeași tendință de a privi în exterior! În primul rând, ar trebui să fiți mult mai atenți la ceea ce se întâmplă în mintea și sufletul vostru. Dinamica energetică planetară este ușor schimbată încă din timpul verii iar acum, odată cu echinocțiul de toamnă, s-a trecut pe o nouă frecvență, mai înaltă. Senzația de sinusoidă energetică este dată de interferența dintre propriile voastre cicluri interne și cele ale Geei. De câteva luni, Geea și-a amplificat atât procesul de regenerare și înnoire cât și conexiunile energetice cu toate celelalte planete ale sistemului solar. Senzația de val energetic sinusoidal este dată de conexiunea cu câmpurile energetice ale celorlalte planete. Există un oarecare șoc inițial după care lucrurile se stabilizează.
Remer Ra: Asta înseamnă că tendința acestor sinusoide este de atenuare? Am simțit și eu un ”vârf” acum trei săptămâni. L-am asociat cu explozia solară de atunci.
Oryen: Da, a fost un punct de maxim acum trei săptămâni! Explozia solară a venit în sprijinul vostru. Cantitatea de plasmă ”informată” trimisă de solarieni a mai atenuat șocul primei sinusoide.
Remer Ra: Este adevărat că fiecare explozie solară, acolo unde există interferență cu Geea, are un rol anume?
Oryen: Este adevărat. Toate așa-zisele explozii solare sunt de fapt infuzii de energie și informație transmise de solarieni. Ele au rolul de infuzare și reglare a câmpurilor energetice planetare și morfogenetice.
Remer Ra: Ce ar trebui să facem noi pentru a beneficia cât mai mult de aceste infuzii?
Oryen: În primul rând, trebuie să aveți în vedere faptul că în câmpul morfogenetic uman s-au conturat, destul de clar, două mari dinamici energetice. Primul este cel al schimbării benefice, al luminii, armoniei și iubirii universale, iar al doilea este al dualității și conflictului, dominat de egoul personal și de grup. Prin urmare, fiți foarte atenți la gândurile și emoțiile voastre, pentru că multe dintre ele nu sunt ale voastre. Interferențele pot fi destul de puternice în această toamnă, mai ales pentru cei care încă oscilează între vechea și noua paradigmă. Nu trebuie să vă conectați la aceste energii ci trebuie să faceți ordine în interiorul vostru! Ieșiți din lâncezeală și alegeți direcția în care veți merge! Pasivitatea înseamnă de fapt regresie, involuție. Nu există neutralitate în această tranziție. Ori mergeți înainte, ori înapoi!
Remer Ra: Care este cea mai bună abordare vizavi de interferențe? Este îndeajuns să exersăm rolul de ”observator” al gândurilor și sentimentelor noastre?
Oryen: Da, exersând rolul de fin observator, veți fi centrați pe ”aici și acum”! A fi observator înseamnă a fi conștient de cine ești, unde ești și încotro te îndrepți! În scurt timp, veți reuși să identificați gândurile, emoțiile și energiile altora; veți reuși să atingeți chiar pacea minții și a sufletului!
Remer Ra: Rămân influențele propriului ego iar acestea nu pot fi neglijate. Ne poate ajuta rețeaua și transmisiile ei?
Oryen: La fel ca și ghidul spiritual, rețeaua vă ajută dar nu poate decide în locul vostru. Nimeni nu poate decide în locul vostru! Alegeți ceea ce vreți să faceți! Asumați-vă responsabilitatea asupra propriei vieți și veți primi ajutor, atât din partea rețelei cât și din partea altora!
Remer Ra: Simt cumva că răspunsul tău are legătură cu transmisiile viitoare. Ce poți să-mi spui despre următoarele patru transmisii?
Oryen: Următoarele patru transmisii (7, 10, 14, 17 octombrie) vă ajută la împuternicire și vindecare! La prima transmisie (20:20 și 20:40) veți fi ajutați să alimentați și să vă dezvoltați sinele înalt, iar cea de-a doua transmisie (22:10 și 22:30) vă va ajuta la vindecarea sau ameliorarea a două afecțiuni fizice.
În cadrul cele de-a doua transmisii, în primele zece minute (22:10 și 22:20), se va transmite un flux energetic auriu, pentru vindecarea subtilă a celor două afecțiuni, iar în următoarele zece minute (22.20 și 22:30) se va transmite un flux verde, pentru vindecarea energetică și fizică. Puteți lucra cu mai multe afecțiuni dacă acestea sunt relativ ușoare.
Remer Ra. Vă mulțumesc în numele tuturor!

Notă: Înainte cu zece minute de începerea primei transmisii, să aveți în vedere relaxarea totală, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis, semănând cumva cu un boboc de floare. Așadar, prin acest centru energetic vă conectați la rețeaua de sateliți și veți primi energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara. La potențialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta însemnând capacitatea de a lucra, la nivel conștient, cu zece mii de modulații ale energiei universale!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
Vă reamintesc că sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup care funcționează la parametri optimi, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc. De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc. Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc. În timpul transmisiilor de la 20:20 și 20:40 se va avea în vedere alimentarea acestui sine înalt. Veți aloca aproximativ șapte minute pentru fiecare corp în parte.
În timpul celei de-a doua transmisii (22:10 și 22:30) se vor avea în vedere două afecțiuni serioase, sau mai multe afecțiuni ușoare. Recomand ca înaintea acestei transmisii să alocați 5-10 minute pentru a ”sta de vorbă” cu propriul vostru corp fizic. Tot ce aveți de făcut este să-i transmiteți iubire, să-i cereți iertare pentru toate abuzurile la care l-ați supus și să-i mulțumiți pentru că este un minunat instrument pentru spiritul vostru! Din experiența mea (și nu numai), vă pot spune că vindecarea este mult mai rapidă atunci când se reface relația de prietenie cu propriul corp. Nu trebuie decât să-i spuneți din suflet cele trei cuvinte magice: iartă-mă, îți mulțumesc, te iubesc! Apoi, în timpul transmisiei, lăsați cele două fluxuri energetice să lucreze în zonele afectate.

Sursa: http://remerra.blogspot.ro/2014/10/portalul-pleiadian-transmisiile-de.html?spref=fb

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Portalul pleiadian – Transmisiile de toamnă (2)”

  1. „Cantitatea de plasmă ”informată” trimisă de solarieni a mai atenuat șocul primei sinusoide.”
    Cine sunt solarienii, cine este Oryen, unde locuiesc, ce lucreaza ei, au 8 cu 16 ori 12 cu 24?
    -Cred ca sunt intrebari normale, sa vedem raspunsurile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s