Eclipsa de Luna- Octombrie 2014

maini impreuna

Uite că se aproprie curând minunata eclipsă de lună din Balanță. Deja internetul e plin de interpretări destul de amănunțite. Singurele lucruri pe care vreau să le spun sunt că această eclipsă:
1. va răsturna total modul de relaționare (și nu e vorba doar de relația de cuplu, familie sau individ cu individ), ci modul în care se relaționează la nivel colectiv în instituții, corporații și alți mastodonți de genul; mulți vor părăsi scena acestor balauri sociali; foarte mulți vor realiza că puterea lor este minimalizată în cadrul unor sisteme piramidale.
2. va amplifica procesul de individualizare, absolut necesar crearii de noi comunități, fiindcă doar cei individualizați deplin se pot dărui cu adevărat întru comuniune.
3. în lumina solstițiului de vară, ce a readus în forță energia feminină pe pământ, ierahiile sociale se vor schimba dramatic; cei blânzi, cei iubitori, cei cu respect față de viu și viață, cei inovatori întru iubire vor cunoaște salturi nebănuite; destinele pământului vor intra treptat începând cu această dată în mâinile lor, la alt nivel, unul cu mare putere de decizie socială.
4. vor începe să cadă foarte multe afaceri, sisteme sociale anacronice, ceea ce va crea nițel haos social, dar cu mare sens.
5. va fi amplificat procesul de grupare a familiilor de suflet ce vor pune bazele viitoarelor așezăminte umane sau vor începe să regândească radical viața orașelor.
6. va aduce în social noi moduri de expresie artistică ce vor distruge paternuri vechi.
7. va deschide un nou mod de a fi în cuplu; mult mai multă libertate, mult mai multă curgere și implicit mult mai multă iubire.
8. cei care au tras din răsputeri în vremuri mai dificile pentru liniștea, armonia și creșterea tuturor vor fi din plin răsplătiți, chiar dumnezeiește răsplătiți
9. va fi la nivel social până aici și de aici încolo și multă iubire și pace și armonie va curge peste noi toți, cum nu prea ne-a mai fost dat să trăim.
Hallelujah
Sursa: fb Monica Mariana Ionescu

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

9 gânduri despre „Eclipsa de Luna- Octombrie 2014”

    1. Probabil ca aceste schimbari vor veni odata si-odata si chiar se vor petrece insa nu atat de curand cum credeti si afirmati ci peste vreo cateva secole 5-6-7 sau mai mult…..

  1. cred ca intr-atat de mult am extins cu totii starea asta de constienta cosmica incat pur si simplu am creat impreuna cu ajutor divin desigur un spatiu pur plin de pace,iubire ,lumina ajutand corelativ planeta noastra draga,frumoasa ,albastra si luminoasa prin cresterea nivelului vibrational …simt ca exista acest cadru cosmic …s-ar mai face un pas …sa fie cu ocazia acestei eclipse ?!… cu mare drag,respect si recunostinta… va multumesc !

  2. Multumim pentru transmiterea energiilor si schimbarilor ce vin si se vor instala pe planeta noastra de o feminitate albastra. Daca nu ar mai bombarda chakrele uter din Orientul Mijlociu precesele s-ar fi accelerat. Grupul Cobra Etheric Liberation Romania va saluta si va sharuieste deosebitele mesaje ale dvs pentru umanitate.. Namaste!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s