Deva- 26 Octombrie 2014

deva

Duminica, 26 Octombrie 2014, voi sustine un seminar la Deva, cu tema „Energiile de Toamna 2014„,Seminarul incepe la orele 11.Se va desfasura pe durata a 3 ore, dupa care voi face sedinte de terapii individuale.

Voi discuta despre energiile vindecatoare, care le avem in noi si in jurul nostru si cum sa le folosim pentru binele nostru suprem.Voi face cateva exercitii de impamantare a energiilor.

Voi coordona, la finalul seminarului, o meditatie de curatare, a orasului si a imprejurimilor.

Taxa de participare pentru seminar, este de tip Donatie.Taxa pentru terapiile individuale, este de asemenea de tip Donatie.

Inscrierile si programarile pentru terapii se fac la adresa de mail:  gaucand@yahoo.com

Va astept cu drag!!!

Dan Gaucan

Inscrierile se fac la adresa de mail gaucand@yahoo.com.

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Deva- 26 Octombrie 2014”

  1. NAMASTE DRAGA PRIETEN !!! Nu stiu ce putere omeneasca sau ce3 forta ,acum poate sa aduca poporul nostru intro unitate de simtire si gand de impacare cu fiecare in sine si cu toti vorbitorii de limba care -numai asta din fericire ne mai identifica pe noi ca entitate si identitate.Mult rau se face lucrand cu energiile de joasa frecventa,s-a ajuns pana acolo incat sa nu ne mai pese ce este cu noi constientizand continua degradare ,dar acceptand taciturni destrabalarea in care acum sant supusi tinerii fara pofta de a mai invata,oameni debusolati sau in cautarea unui loc de munca,dar si a celor care il au si lucreaza la patroni fara inima ,prost platiti pentru aprox.12 ore de munca iar in contractele incheiate ei figureaza doar cu 2 (DOUA) ore. Santem ca cei din India ,unde am vazut intrun documentar ,cum indienii veniti la oras ,pentru a munci sa-si ingrijeasca familia ,dormeau -e vorba aici de o fabrica de confectii- in afara putinelor ore de dupa program ,pe jos,necautandu-si o gazda ,ca nu cumva sa cheltuiasca putinii bani agonisiti lunar. Mereu erau amenintati ca daca nu-si realizeaza norma vor fi dati afara,la poarta fabricii,mereu gasindu-se altii capabili sa produca mai mult…….Sant astfel de multe fabrici in ROMANIA si personal cunosc cazuri de tineri care in marasmul unei munci cinstite sa plece de aici la Lugoj unde dupa ce au fost amanati cateva zile ,au fost apoi respinsi pe considerentul ca nu au inaltimea necesara ,iar cei care aveau (inaltimea necesara) nu cunosteau limba chineza…..

  2. Aceasta stare de fapt pe care a zugravit-o foarte corect si exact Dl. A.Gheorghe este doar inceputul…..Se poate spune fara teama de a gresii ca, fata de ce va urma in viitorul apropiat si mediu,inca e bine….Putintica rabdare,vorba marelui Caragiale….
    PS. Constantin Brancusi spunea,citez: ” Cand am plecat v-am lasat saraci si prosti, acum cand m-am intors, v-am gasit si mai saraci,si mai prosti”…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s