Noile Bratari de Rudraksa si Cristale

Picture 002
Bratara Rudraksha si pietre semipretioase pentru echilibrarea chakrelor.
Chakrele sunt bulgari de energie ce sunt asezate in 7 puncte cheie care interactioneaza cu corpul fizic si formeaza legaturi cu aura corpului nostru. Starea fizica, psihica si mentala influenteaza functionarea tuturor chakrelor. Cristaloterapia ajuta intr-un mod eficient la echilibrarea activitatilor chakrelor, regland in acelasi timp si activitatea organelor nostre interne.
interior articol chakre

Prin purificarea primei chakre se poate ajunge la o starea de stabilitate fizica si psihica ce va duce la cresterea in fortele proprii.

Atunci cand chakra 2 a fost purificata sentimentul de teama sau de neliste va fi indepartat.

Purificarea chakrei 3 creaza starea de calm si liniste interioara ce conduce la un autocontrol din ce in ce mai mare.

Chakra 4 obtine echilibru intre energiile Yin si Yang si conduce la dezvoltarea sentimentului de iubire neconditionata catre toate fiintele.

Purificand chakra 5 indeparteaza starile de nemultumire fata de noi insine sau fata de alte subiecte.

Purificarea chakrei 6 conduce la un echilibru intre fizic si psihic si conduce la deschiderea celui de al 3-lea ochi.

Chakra crestelului realizeaza o legatura cu toate energiile subtile din Univers iar purificarea ei este o prima etapa spre drumul autocunoasterii si a autoperfectionarii.

Cristale pe care am ales sa le folosesc pentru realizarea acestei bratari sunt:

Granatul( pt chakra 1) ce aduce putere, forta si vigoare, energie, vindecare, afectiune, compasiune, caldura, pupularitate, prietenie, succes in afaceri si respect.

Carneolul( pt chakra 2) confera chef de viata si de actiune, incredere in sine, calm, echilibru mental, stare de buna dispozitie si bine.

Citrin( pt chakra 3). Scopul principal este de a aduce protectie, succes in afaceri, prosperitate, comunicare, studiu, protectie si sanatate.

Aventurin( pt.chakra 4) reduce fruca, depresia, anxietatea, emotivitatea, indecizia, oscilatia si este un puternic scut energetic.

Acvamarin(pt chakra 5) confera accesul spre divinitatesi Dumnezeu, bun pentru rugaciune si meditatie, inspira calm, relaxare, pace, energie, frumusete si capacitate de auto-cunoastere.

Sodalit(pt chakra 6) este o piatra a curajului si a comunicarii si confera o atitudine deschisa fata de cei din jur, claritate mentala si psihica, ordine, concentrare si detasare.

Ametist(pt chakra 7) este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, a blestemelor si impotriva tradarii si deceptiilor.

Pretul pentru bratara rudraksha cu 27 margele si cristale pentru purificarea celor 7 chakre -108 ron

Bratara rudraksha personalizata in fct de zodie si ascendent dar si din pct de vedere numerologic cu 9 margele si cristalele benefice -77 ron

Bratara rudraksha cu 27 margele -81 ron

Bratara rudraksha cu 9 margele si cristale pentru echilibrarea unei chakre- 45 ron

Bratara rudraksha cu 9 margele -36 ron

Fiecare bratara va ajunge la dvs. insotita de note explicative despre beneficiile margelelor rudraska si a cristalelor folosite iar pentru bratarile personalizate si despre semnificatia numerelor din viata dvs., a cifrei destinului, cifra numelui si interpretarea personalitatii in fct de data nasterii, a numarului numelui complet si a numarului numelui uzual.

Comenzile vor fi onorate in 2-3 zile in fct.de stocul disponibil, vor fi expediate prin Curier Rapid( cost transport 17 ron pentru comenzi < de 100 ron iar pentru o comanda mai > de 100 ron costurile de transport vor fi suportate de catre noi).

Comenzile se preiau telefonic: 0747330009 Simona, iar datele necesare( nume complet al beneficiarului, data nasterii, luna si anul dar si a orei nasterii daca aceasta se cunoaste) bratarilor vor fi trasmise prin sms la 0747330009 sau email gaucan.simona@yahoo.ro

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s