Intrarea in coridorul Adevarului

24 noiembrie 2014

imaginea zilei

Ca rasa, rasa umana a intrat acum in faza de tranzitie care o poarta dinspre ceea ce a fost numit „ascensiune” catre EVOLUTIE. Acest proces a fost impiedicat in alte linii temporale dimensionale din cauza limitarii semnaturii energetice a Planetei Pamant, adica spatiul dimensional in care se afla Planeta Pamant tinea pe loc de asemenea si rasa umana. Planeta Pamanat este acum in Universul lui 3, care este un spatiu dimensional expansionat si care permite atat planetei cat si rasei umane sa intre in EVOLUTIE. Sa ne amintim intotdeauna ca planeta este si ea o energie vie, care respira.
Ultimele zile „liniare” s-ar putea sa va fi adus multora dintre voi lacrimi, si de jale, si de frustrare, de vreme ce inca o data s-ar parea ca s-au ivit „situatii” cu care credeati ca ati rezolvat-o. Crearea in tipare a comportamentului uman este aceea pe care a fost creat vechiul construct pamantesc 3D. Imediat ce te-ai nascut in forma umana pe aceasta planeta ai fost plasat intr-o varietate de tipare pe care SUFLETUL tau le-a amplificat si ancorat IN campul tau energetic.
Am declarat de multe ori ca SUFLETUL uman nu este ADEVARUL, el este un construct care este acum impins in afara de catre vehiculul (corpul) vostru uman si de catre ENERGIA care TU esti in ADEVAR / DE FAPT.
Sunt intrebata de multe ori cum sa eliberezi sufletul uman si raspunsul meu este mereu ca trebuie sa iluminezi tiparele inainte sa poti elibera constructul. Tiparele sunt CREATE si AMPLIFICATE de frecventele pe care le rulezi prin semnatura ta energetica. Pentru cei dintre voi care incearca sa se alinieze cu „scopul SUFLETULUI” vostru, s-ar putea sa fiti uimiti sa aflati ca acest „scop al SUFLETULUI” ar putea fi sa experimentati „durere, saracie, jale” etc.
Unicul scop al plasarii unui SUFLET in vehiculul uman a fost sa va permita sa experimentati planeta pamant si sa aveti „experienta vietii umane”. In cadrul vechiului construct pamantesc 3D, asata a insemnat suferinta. De ce ai vrea sa experimentezi „suferinta” ca scop al SUFLETULUI?
Pentru ca ati fost INVATATI in repetate randuri ca, pentru a fi in forma umana pe pamant trebuie sa „induri”, sa „suferi”, ca sa capeti „forta”.
Asta nu este ADEVAR si nu mai este suportat de frecventele Noului Pamant – de aceea ultimele zile pe multi dintre voi v-au impins pana la limita.
Voi nu ati venit in aceasta linie temporala dimensionala ca sa va tineti agatati de SUFLETUL vostru, ci ati venit sa-l eliberati, astfel incat ENERGIA care VOI SUNTETI de FAPT (in ADEVAR) sa poata avea acces DIRECT la vehiculul uman. SUFLETUL se afla intre ENERGIA care VOI SUNTETI de FAPT si vehiculul vostru uman la un nivel celular. Sta nevazut si „gestioneaza” de unul singur experienta voastra umana.
Cati dintre voi ati incercat sa accesati coduri ale frecventelor inalt dimensionale si ati simtit discrepanta adanc in fiinta voastra intre plexul vostru solar (in engl. „SOULar plexus”) si SPATIUL INIMII? DOAR inima stie ADEVARUL pentru ca inima este conexiunea cu SURSA, dar pentru a ancora frecventele NOULUI PAMANT e nevoie sa dati drumul si sa eliberati sablonul care v-a fost DAT la incarnarea in forma umana pe aceasta planeta.
Pe masura ce „intariti” conexiunea SUFLETULUI, experienta vietii umane devine una a haosului, deoarece SUFLETUL uman nu a fost niciodata proiectat sa fie integrat pe deplin intr-o singura viata.
Pentru cei dintre voi care acum experimentati adancirea si intarirea tiparelor pe care incercati sa le eliberati, eliberarea deplina a SUFLETULUI este singura cale de a iesi din aceasta matriţă.
“LOVE is the answer, no matter the question”.
„IUBIREA este raspunsul la orice intrebare.”

(traducere dupa articolul http://truthcodes.wordpress.com/2014/11/24/entering-into-the-corridor-of-truth/)

Sursa: http://arhetipal.blogspot.ro/2014/11/intrarea-in-coridorul-adevarului.html?spref=fb

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s