MERCUR IN SAGETATOR – 28 NOIEMBRIE – 16 DECEMBRIE 2014

“OPTIMISTUL SPUNE CA TRAIM IN CEA MAI BUNA LUME POSIBILA, IAR PESIMISTUL SE TEME CA ASA ESTE”

fotografia zilei
Mercur in Astrologie reprezinta in primul rand gandirea si comunicarea. Intrand in zodia de foc a Sagetatorului, alaturi de Soare si Venus, Mercur ne va face mai deschisi, mai directi si aprigi in exprimare, dar si mai optimisti.

De cum paseste in Sagetator, Mercur este provocat de planeta Neptun. In intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie se recomanda prudenta in comunicare si in calatorii. Acest aspect predispune la confuzie la nivel mental, inclinatia de a visa cu ochii deschisi, melancolie, tristete, neatentie, pierderi din neglijenta, risc de inselaciune, minciuna.

In intervalul 5 -7 decembrie, Mercur va primi raze benefice de la planeta genialitatii, Uranus.
Mai mult, in aceste zile ne vom afla si sub influenta Lunii Pline din Gemeni, cu un moment maxim chiar de Sf Nicolae, pe 6 decembrie. (voi reveni cu un articol detaliat despre acest eveniment astral)
Aspectul pozitiv dintre Mercur si Uranus poate aduce vesti bune, neasteptate.

Tot in aceste zile s-ar putea sa ne vina si idei foarte bune pe care ar fi bine sa le notam undeva.
De ce spun asta? Orice idee care ne vine in minte si ma refer la ideile frumoase, indraznete care ne pot schimba viata in mai bine, nu sunt deloc intamplatoare. De fapt noi primim informatii dintr-un viitor posibil !
Cu alte cuvinte daca o idee importanta ti-a venit in minte, aceea idee se poate transforma in realitate!
Ideea prinde viata si devine realitate, daca noi ii acordam atentia cuvenita. Cum facem asta? Ne gandim din ce in ce mai mult la ideea respectiva, ne focalizam energia in acea directie, apoi cautam solutii si pas cu pas, prin actiune obtinem si rezultatele dorite.

Dupa parerea mea orice idee energizata continuu prin ganduri, cuvinte, emotii, credinta si actiune se poate materializa (transforma in realitate!) De fapt chiar asa functioneaza Universul iar fizica cuantica sustine treaba asta.

Deci atunci cand aveti idei bune care va entuziasmeaza, oricat de nebunesti vi s-ar parea sau imposibil de realizat, ar trebui sa stiti ca nu sunt doar niste simple idei, ele pot fi chiar VIITORUL vostru.
Important este sa le dati viata prin CREDINTA!!!

Daca predecesorii nostri nu ar fi avut credinta in ideile lor geniale azi omenirea nu s-ar fi putut bucura de lumina, caldura, radio, televiziune, telefonie, internet, calatorii cu masina sau avionul, etc.
In acele vremuri toate aceste inventii si multe altele, firesti pentru noi, erau considerate imposibile, adevarate miracole!!!

Energia lui Mercur in Sagetator ne incurajeaza cu urmatoarea afirmatie:
Cine crede in miracole, are parte de ele”!

Succes!!!

Sursa: Astrolog Laura Hagiu

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s