Eveniment Brasov 13-14 Decembrie 2014(voi participa si eu)

03-Afis-A0

Devine deja o traditie ca pe final de an, Armonia Brassovia impreuna cu Asociatia CESAN sa va invite la o noua intalnire a celor interesati de o alternativa sustenabila si o viata care merita cu adevarat sa fie traita. A treia editie a Festivalului Comunitatilor Autosustenabile de la Brasov va avea loc in perioada 13-14 decembrie 2014, in aceeasi locatie ca si anul trecut, anume sala Lux Divina.

Am invatat din experienta anterioara si vom continua sa extindem conceptul festivalului. Anii trecuti ne-am axat pe diverse prezentari si exemple ale comunitatilor din Romania si Europa, lansari de asociatii, standuri cu hrana naturala sau alte domenii legate de tema comunitatilor si sustenabilitatii. Vom realiza acum un program mai flexibil, care sa ne permita sa ne bucuram mai mult impreuna, cu ocazia acestui prilej de intalnire.

In primul an munca organizarii a fost dusa mai mult de CESAN prin Marian si Andreea, la care a contribuit si subsemnatul, iar in al doilea an Armonia Brassovia si asociatia SEAP au ajutat la desfasurarea evenimentului. De data aceasta, comunitatea a crescut, ne bazam tot mai tare pe cele peste 50 de familii care au ajuns sa formeze Armonia Brassovia si le multumim pentru implicarea in organizarea evenimentului.

Intrarea este libera, la fel ca si anul trecut, costurile fiind acoperite prin donatiile celor prezenti, in vederea acoperirii cheltuielilor de organizare. In sistemul de “economie a cadoului”, fiecare lasa cat il lasa sufletul si buzunarul. Am facut rezervarea salii Lux Divina si am inceput sa trimitem invitatii catre cei interesati de participarea ca prezentatori sau expozanti. In urma confirmarilor vom incepe sa creionam si programul celor doua zile.

Programul aproximativ este intre 9 si 21 in cele doua zile de festival. Vom actualiza acest text pe masura definitivarii orarului. Tematica va fi aproximativ aceeasi ca si cea din anii trecuti. Prima zi este majoritar dedicata comunitatilor si initiativelor sustenabile, din tara si din afara. A doua zi vom vorbi despre constructii naturale, energie libera, hrana si terapii naturale, sanatate fizica si mai ales sufleteasca.

Celor care vin din afara Brasovului si doresc cazare sau masa, le putem oferi la costuri minime si aceste variante. Pentru detalii si rezervari, rugam trimiteti mail pe adresa de mai jos.

mailfestival

Va asteptam cu drag ! Sa ne vedem vesnic tineri si bucurosi !

Ziua 1 – Sambata 13 decembrie 2014

09.00 – Sosire organizatori

10.00 – Sosire invitati

10.30 – Prezentari introductive

12.00 – Ateliere diverse

14.00 – Pauza de masa

15.00 – Prezentari comunitati din Romania

16.30 – Prezentari comunitati internationale

18.00 – Conceptul de comunitate sustenabila

19.30 – Moment artistic

20.00 – Party time

22.00 – Inchiderea primei zile

Ziua 2 – Duminica 14 decembrie 2014

10.00 – Seminte si permacultura

11.30 – Scoala si Educatie

12.30 – Sate dacice

14.00 – Pauza de pranz

15.00 – Energie libera

16.30 – Sanatate si spiritualitate

18.00 – Concluziile evenimentului

19.00 – Inchiderea festivalului

In functie de modul de organizare si eventuale schimbari de ultim moment, orarul poate suferi mici modificari.

Locatia este Lux Divina in Brasov: http://luxdivina.ro/ro/contact-lux-divina.html
Cine doreste cazare sau masa poate trimite mail la : http://armoniabrassovia.ro/festivalul-comunitatilor-autosustenabile-2014/
Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Eveniment Brasov 13-14 Decembrie 2014(voi participa si eu)”

  1. succes și multe felicitări, mă bucur pentru ce se dezvoltă, să creșteți frumos, și sper să învățăm toți din exemplul pe care îl dați, și mulțumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s