Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (1)

suflete stralucitoare

Oryen: Bine vă regăsesc, frați pământeni!

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen. Au trecut aproape șapte săptămâni de la ultima transmisie. Am crezut că odată cu activarea rețelei de transmisii, vă veți retrage…

Oryen: Nu ne putem retrage! Avem o misiune de îndeplinit și nu vom da înapoi, indiferent de greutățile care apar în cale! Misiunea noastră este de a vă ajută să reveniți Acasă, la marea familie lyrană, din care facem și noi parte! Cele șapte săptămâni de aparentă pauză au fost chiar foarte intense! S-au făcut reglaje si conexiuni cu alte rețele, s-a lucrat pe continuumul spațiu-timp, s-a lucrat intens pentru grăbirea trezirii umanității.

Remer Ra: Când m-am conectat la rețea, am simțit o activitate destul de scăzută, în sensul că s-au făcut mult mai puține conectări decât atunci când exista un program dinainte stabilit. Este adevărat?

Oryen: Da, este adevărat, însă ne așteptam la acest lucru! Vom reveni cu transmisiile colective la începutul anului viitor.

Remer Ra: Asta e o veste bună! Se pare că încă nu suntem pregătiți pentru a fi lăsați ”singuri”. Dar a fost și o perioadă mai grea, de purificare intensă. Am observat acest lucru la foarte multe persoane. Ba mai mult, am avut o perioadă lungă fără bunul nostru Soare, ceea ce a facilitat și mai mult purificarea!

Oryen: Soarele și-a urmat tot timpul drumul. Geea a fost cea care v-a dat o mână de ajutor, ca să conștientizați soarele vostru interior. Nu știați că aveți un mic soare interior? Fiecare scânteie divină are micul lui soare și acesta este cel care coordonează toate câmpurile subtile, de la cel divin până la câmpul energetic primar.

Remer Ra: Ce poți să-mi spui despre noul an? Știu sigur că va continua purificarea dar simt că vor fi și noutăți. Cât privește purificarea, nu am crezut că la nivel social ea va fi atât de intensă. Nu credeam că societatea românească va găsi puterea și resursele de a se deparazita de corupți, mafioți, hoți, incompetenți, leneși, ignoranți!

Oryen: Purificarea va continua și în 2015, ba chiar mai intens decât până acum! Nu uitați că începând cu anul 2016 rolul vostru la trezirea umanității va fi deosebit de important.

Remer Ra: Știu că începând cu 2016 centrul energetic din această zonă, care este unul din centrii energetici de tip Anahata planetară, îl va înlocui pe cel anglo-irlandez, care este centrul Anahata dominant pentru umanitate în ultimele sute de ani. Asta înseamnă că omenirea va fi influențată de schimbările care au loc la noi. Dar mi s-a mai transmis că va fi o perioadă de tranziție de șapte ani, și abia din 2023 noi vom prelua rolul de înainte mergător în noua revoluție spirituală a umanității. Mai sunt 9 ani până atunci!

Oryen: Este adevărat dar procesul de purificare nu poate fi făcut atât de simplu și într-un timp scurt. Vorbim aici nu doar de schimbări de mentalitate, ci de o altă dinamică socială și de implementarea unor proiecte noi.

Remer Ra: Deci și în anul 2015 va domina purificarea?

Oryen: Va continua purificarea, atât la nivel personal cât și social, dar va domina schimbarea! Este anul triadei Trezire-Conștientizare-Creație!

Remer Ra: Mă bucur să observ o purificare și la nivel social. Aș spune că rezultatul surprinzător al alegerilor prezidențiale este un semn de trezire al conștientului colectiv românesc! Nu doar de trezire, dar și de conștientizare, pentru că a fost vorba și de o mobilizare extraordinară!

Oryen: A fost semnul pe care îl așteptam de ceva vreme!

Remer Ra: Îmi era teamă ca nu cumva acest rezultat să fie semnul dezolării generale, un semn că nu mai putem avea încredere în cei din neamul nostru. Ar fi fost un scenariu de coșmar pentru încrederea în propriile noastre forțe, în propriul viitor!

Oryen: A fost un semn de trezire, al doilea după cel de purificare față de elementele incompatibile cu un stat de drept. Vom continua să susținem aceste demersuri, și multe altele. Îi vom ajuta, și nu doar la nivel subtil, pe toți cei care se implică în transformările sociale din această perioadă!

Remer Ra: Ar fi minunat să știm că lucrurile evoluează, atât la nivel instituțional cât și de masă. Dar știu că mai sunt mulți pași de făcut… Cu o floare nu se face primăvară, dar este un început!

Oryen: Oricum ar fi, nu vă bazați pe exterior!

Remer Ra: Știu că adevărata schimbare vine din interior, dar exteriorul poate fi un factor important în toate aceste transformări interioare. Mediul ajută foarte mult, și este plăcut să știi că trăiești într-o societate bazată pe principii sănătoase, cu oameni curați, competenți, și care sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au!

Oryen: Societatea este oglinda voastră! Aveți conducătorii pe care îi meritați! Trăiți în societatea pe care ați construit-o! Ați început să faceți primii pași – trezirea conștientului colectiv și mobilizarea împotriva corupției, a necinstei. Următorul pas ar fi să identificați oamenii competenți și apoi să-i susțineți, să-i mobilizați! Nu aveți nevoie de mijloacele mass-media clasice pentru a vă face auzită părerea. Acum aveți la dispoziție instrumente mult mai ieftine (cred ca se referea la rețelele sociale de pe rețeaua de internet) și care nu sunt controlate de către puternicii zilei!

Remer Ra: Mi-ai spus că se vor relua transmisiile colective. Poți să-mi dai mai multe amănunte?

Oryen: Spuneam că anul viitor va continua purificarea dar va începe și un nou proces. La acest proces vor participa toți cei care au trecut cu bine de purificare, adică aceia care au atins un oarecare grad de armonie pe relația trup-minte-suflet, precum și pe relația gând-cuvânt-faptă.

Remer Ra: Presupun că următorul proces este cel menționat la început: trezire – conștientizare – creație!

Oryen: Da, acesta este următorul proces! Trebuie să știți că rețeaua a fost calibrată pentru a susține șase câmpuri subtile, de diferite grade de vibrație. Primul câmp susține purificarea, fiind destinat să-i ajute pe cei care sunt încă în acest proces de purificare. Al doilea câmp susține trezirea, fiind destinat să-i ajute pe cei care încă mai caută în exterior! Al treilea câmp susține conștientizarea, rolul său fiind acela de a vă ajuta să conștientizați capacitățile, puterile, toate instrumentele de care dispuneți! Al patrulea câmp are rolul de a vă susține în procesul de creație, de transformare, atât la nivel personal cât și la nivel colectiv.

Remer Ra: Acesta e o veste bună! Este îmbucurător să știm că suntem ajutați.

Oryen: Cine va reuși să treacă de aceste patru câmpuri subtile, va putea accesa câmpul armonic și apoi la cel luminic!

Remer Ra: Deci rețeaua susține șase câmpuri subtile de înaltă frecvență, delimitate cumva în trepte de vibrație

Oryen: Exact! Mai trebuie spus că s-a făcut interconectarea cu toate celelalte rețele de transmisii planetare și, într-un timp relativ scurt, se vor realiza conexiuni chiar și cu alte planete.

Remer Ra: Asta e încă o veste bună! Revin la cele șase câmpuri; presupun că fiecare câmp are rolul său bine stabilit și că accesarea unui câmp de vibrație superioară se poate face doar dacă se trece de câmpul de vibrație mai joasă.

Oryen: Corect! Nu puteți accesa câmpul care susține conștientizarea dacă nu ați trecut de anumite trepte de purificare la nivel de trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă! Și nici nu este de dorit aceste lucru!

Remer Ra: Protocolul de accesare a rețelei rămâne cel stabilit la transmisia anterioară?

Oryen: Da. Este cel mai potrivit protocol! Veți primi mai multe amănunte în scurt timp. Începând cu prima parte a anului viitor, veți relua transmisiile colective iar temele vor avea în vedere triada trezire – conștientizare – creație!

Remer Ra: Abia aștept! Îți mulțumesc, Oryen!

Sursa: http://remerra.blogspot.ro/2014/12/portalul-pleiadian-2015-noile.html

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. E clar ; dacă s-a adus în discuție alegerea lui Iohannis și alegerea „ formidabilă ” pe care-au făcut-o românii , asta îmi arată cât de partinic poate fi „ Remer Ra ” și de aceea nu am încredere în el. Dacă asta e „ trezirea și conștientizarea ” maselor , atunci va fi vai de capul nostru și o spun fără a fi medium .
  În concluzie ,nu pot crede în acest channeling fiindcă este prea personal și induce lumea în eroare. Totul era frumos dacă nu se pomenea despre alegeri, atunci era o doză de adevăr și credibilitate , dar așa , nu este decât un fâs.

  Răspunde
  • Este parerea ta, draga Doina.Eu o respect pe a ta, dar am Alta 🙂
   Om trai si Om vedea cum va fi. 🙂

   Răspunde
   • sorin

     /  Decembrie 18, 2014

    Va fi mai rau.Punct.Pentru toti.Punct.Sau,ma rog,pentru aproape toti cu exceptia celor care sunt „racordati” la „Sistemul ” de jefuire a natiunii si tarii…Atat cat va mai fi intreaga,adica putin sau foarte putin timp….In rest,dupa ce strabunicii si stra-stra-bunicii vostrii au invatat turca,apoi austriaca,apoi ungureasca,apoi rusa,acum invatati engleza si germana…Si puteti uita limba romana ca nu-i bai……

 2. Valeria Zamfir

   /  Decembrie 19, 2014

  🙂 imi place ,,optimismul,, vostru si…simtul umorului, de asemeni 🙂 vedem NUMAI ceea ce suntem pregatiti sa vedem ! noi alegem ! eu am ales de multi ani sa ma racordez la ceea ce se spune in aceste transmisii si..pot spune cu tot curajul ca…paradisul il cream noi aici, ACUM ! noi alegem 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

Despre spiritualitate...

Existenta precede gandirea. Osho

%d blogeri au apreciat asta: