Vibratia anului 2015

infinit...

In 2014 am trecut prin multe incercari la nivel emotional, schimbari de situatie, nedumeriri, la unii parca ni s-a luat Pamantul de sub picioare.

A fost un an intens, de vibratie 7. Un an in care am fost ca oile ratacite aduse de Creator pe directia cea buna. Si cu cat am ratacit mai mult cu atat am avut mai mult de lucru cu noi. Depinde fiecare dintre noi in ce etapa suntem, majoritatea vom continua curatirile si purificarile la nivel emotional si in 2015.

Insa anul 2015 va fi un an intens, un an de vibratie 8. 8 inseamna resurse, materiale, constientizari care se concretizeaza. Asta inseamna ca dupa purificari si eliberari incepem sa gasim resursele pentru a face ceva la nivel concret, in planul acesta fizic.

Inseamna schimbari de cariera, lucratorii in lumina nu se mai pot ascunde, e nevoie de ei. Gata cu farstacelile de genul: Cine sunt eu sa fac asta?! Faci asta pentru ca e nevoie de tine. PUNCT.

Va trebui sa fim prezenti acolo unde ni se solicita ajutorul FARA ALTE COMENTARII. Un an intens prin energia puternica dar si plin de satisfactii, de recunoastere. Deja vedem schimbari, simtim cum ne asezam in noi si cumva suntem mai conecatati la sursa. Atentie suntem de fapt pregatiti pentru 2017, tot ce se intampla acum, si de fapt din 2012 acum sunt pregatiri.

2017 e PUNCTUL ZERO. O sa renastem, insa cu totii, la nivel global. Nimeni nu trebuie sa ramane in urma, toti suntem una. Asadar urmeaza anul 8 in care ne pregatim pentru a avea toate resursele necesare, degeaba vrei sa pornesti la drum dar nu ai benzina, nu? Sau degeaba vroiam sa pornim la drum, in anul 2014 de vibratie 7, cu o masina stricata.

2016 e anul dedicat MISIUNII. Asadar toti cei care au o misiune importanta aveti treaba, anul 2015 acumulati cunostinte, curaj, incredere, tot ce aveti nevoie pentru ca e nevoie mare ca toti sa fim „pe misiune”.

E nevoie sa ne sustinem si sa ne ajutam reciproc. Mda.. o sa fie multe batalii de orgolii si ego-uri in 2015 insa cea care va invinge va fi iubirea.

Asadar un an minunat, mai ales daca intelegem ca primim tot ceea ce avem nevoie, e nevoie doar sa fim deschisi.

Mai multe despre 2015 in citirea ce o vom face la finalul anului. ❤

Sursa: Delia Muresan(fb)

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

8 gânduri despre „Vibratia anului 2015”

 1. Povesti….bla-bla-uri……Singurele „previziuni” care s-au adeverit intotdeauna – in ultimii 30-35 de ani- au fost cele formulate de Domnii Henry Kissinger si Zbigniew Bzrezinski si partial cele ale lui Alvin Toffler.Restul e…can-can……

 2. Draga Dan,
  Pentru ca ne apropiem de sarbatori si pentru ca revin mereu cu placere
  pe blogul tau si in care gasesc materiale pe care le citesc si cu care rezonez vin si mai adaug si eu ceva referitor la aceasta Luna Noua in
  Capricorn pe care eu o consider ca o uvertura pentru ce va insemna
  simfonia anului 2015.
  Pornind de la aceasta Luna Noua in Capricorn la 0 grade si care are loc in aceeasi zi cu solstitiul de iarna pot spune ca este un eveniment istoric,epocal ce se repeta doar la cateva sute de ani.Prin samanta lui de Capricorn anticipeaza anul ce vine cel al Caprei de Lemn.Indica un simbolism puternic,o schimbare de paradigma, un nou timp pentru umanitate,un nou inceput ca un punct cardinal de Alpha.
  Oaia de Lemn sau capra este un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Desi provocarile razboiului se fac simtite si auzite in numeroase parti ale lumii in prezent, inclusiv in imediata noastra apropiere, se pare ca anul 2015 este rezervat pacii, compromisurilor si unei relative acalmii in conflictele armate de pe glob.
  2015 este conectat cu lemnul Yin (Oaia / Capra Yin). Elementul Yin ne vorbeste despre primavara, timpul cand noile ramuri incep sa se inalte spre cer gratie vigorii redesteptate de catre pamant. De fapt, intreaga vegetatie este simbolizata in elementul Lemnului. Lemnul sugereaza preponderenta principiului feminin, creator, si a inceputurilor de tot felul.
  Lemnul Yin reprezinta forta prin care noile mladite isi croiesc drum prin pamant, cea datorita careia pasarile abia nascute strapung cu ciocul coaja dura a oualui, forta ce ii permite copilului sa isi faca drum din pantecele mamei spre lume. Lemnul Yin intruchipeaza, de asemeni, dezvoltarea ori evolutia.
  In aceste zile de Luna Noua pe Solstitiu incepe o actiune concertata in ceruri ca un acordaj de pace asemeni unei alegeri de viata din dragoste si nu din frica,ca o aliniere intre inima fiecaruia la inima
  Pamantului si la cea a Cosmosului.E ca o chemare in care fiecare devine o piesa dintr-un mecanism de pionerat,de mare aventura si in care fluxurile energetice ne creeaza cadrul spre o noua identitate si o noua evolutie.Si atentie pentru 22 decembrie si 23 decembrie cand Uranus revine din retrogradare,poate aduce multe surprize,neasteptat
  si brusc.Iar pe 23 Saturn pleaca din Scorpion si va tasni ca un vulcan
  incandescent spre vizionarul semn al Sagetatorului aducand modificari
  si evenimente.Sa speram ca vom trece cu bine aceste zile complicate
  si cu o incarcatura energetica nefasta,chiar grava si cu accent karmic
  datorita relatiei proaste pe care o are Venus micul benefic cu Axa Dragonului.Mult calm si multa intelepciune pentru a depasi aceste zile.
  In rest Nasterea Domnului sa aduca explozie de Lumina si bucurie.
  Adevar,pace si armonie.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
  Namaste!

 3. Tot ceea ce spun acești astrologi sau interpreți ai acestui fenomen este îmbrăcat în niște haine diafane și garnisit cu fundițe, și codițe, și cosițe…este atât de poetic, atât de suav, atât de lin curgător încât te întrebi unde sunt laptele și mierea, așa după cum o spune Sorin!
  Până când fiecare ființă umană de pe planeta asta minunată nu va lucra cu propria-i minte și nu va conștientiza cu adevărat ceea ce înseamnă transformarea conștiinței, accesarea planurilor subtile supra-mentale, degeaba îmbrăcăm lumea în culori (atât de) minunate.
  Anul păcii…da! Ptr mine pace înseamnă ZERO conflicte la nivel global, înseamnă ARMONIE, ÎNȚELEGERE, ÎNȚELEPCIUNE, BUCURIE și FERICIRE ptr întreaga umanitate…asta e PACEA! Atâta timp cât conducătorii acestei lumi fizice nu doresc asta și așa după cum există de sute de ani conflicte la nivel zonal, degeaba clamăm noi PACEA!
  Să fie PACE! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s