Un Dar pentru Voi…

peisaj

Mai jos va prezint inregistrarea conferintei de la Brasov.Multumesc Flavian, multumesc http://armoniabrassovia.ro/festivalul-comunitatilor-autosustenabile-2014/!!!

Este prima inregistrare a unei conferinte.Va rog sa va concentrati pe energia transmisa.Nu va axati pe anumite greseli de exprimare, doar SIMTITI. 🙂

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

9 gânduri despre „Un Dar pentru Voi…”

 1. La inceput mi s-au activat toate traumele , blocajele acelea pe care am inceput sa le prelucrez. Am oftat din plin, am cascat la fel si cred ca mai am de prelucrat. Multumesc1 Pacat ca nu se aude tot discursul foarte clar. Succes!!!

 2. Noi multumim pentru energia impartasita ! A fost un moment de incheiere superb pentru festival, inclusiv meditatia care a urmat si a carei energie nu putea fi oricum cuprinsa in imagini… 🙂

 3. Domnule Gaucan, si eu simt la fel…ca o femeie va conduce Dacia noastra…deoarece prea mult a fost la conducere energia masculina…acum e vremea sa ne regasim energia feminina…pentru a aduce Raiul aici,trebuie curatat locul inainte de energiile Iadului…care sunt acei„ virusi” care intr-un fel ne dau impuls sa ne invatam lectiile de viata…sa vedem capcanele intinse de ego…sa ne recunoastem Sinele Divin…
  Dacia va renaste din unirea Sufletelor de Lumina care se trezesc aici si acum…tot ce se intampla,este pentru binele nostru…chiar si cele mai triste experiente,odata ce le-ai depasit,poti privi in urma si sa izbucnesti in hohot de ras…
  Va doresc multa sanatate si cat mai multa inspiratie divina,pentru ca a face pe altii sa rada,e un dar minunat…Divinitatea este Bucurie,Fericire,Armonie,Iubire neconditionata…toate aceste calitati le avem in noi insine!
  Multumesc

 4. Păcat că nu s-a auzit clar din cauza copiilor ( sunt foarte dură fiindcă nici acele femei care au venit cu copiii n-au putut asculta nimic , dar n-au lăsat nici pe alții să asculte ; cred că n-au venit la Orășelul Copiilor , nu ? ) și s-au pierdut multe momente prețioase din discurs . La așa gălăgie nu ai cum să te concentrezi și nici să simți energia .
  PS Mă simt frustrată , fiindcă am văzut cât de relaxată era atmosfera și câte lucruri interesanta erau spuse , dar acele femei pur și simplu n-au avut niciun pic de respect pentru ceilalți , lăsându-și copiii să se joace ca pe bulevard fără să le facă semn să tacă sau cel puțin să iasă afară cu ei.
  PS 1 Știu , sunt foarte rea , cârtitoare, pretențioasă, nemulțumită etc, dar respectul față de celălalt trebuie să primeze ( așa cum fac și eu și nu fac rabat de la așa ceva ) .

 5. Eram foarte sigură că așa o să-mi răspundeți ( și eu știam că așa e ) , dar atunci m-am cam supărat ; acum mi-a trecut și mi-am intrat din nou în matcă .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s