Explozia de Anul Nou – Marele Soare Central Alcyone

infinit

În ultimele câteva zile au existat numeroase rapoarte pe internet referitoare la faptul că Soarele și-a schimbat dramatic forma și aspectul exterior: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=7356

Există multe speculații cu privire la ceea ce ar putea fi cauza, și unii dintre voi m-au întrebat care este opinia mea despre acest fenomen. Știm însă că soarele nostru este pur și simplu un portal pentru Marele Soare Central Alcyone, din Pleiade, sursa de unde sosește toată energia procesului de Ascensiune. Aceasta, încă din 11.11.11, în urmă cu mai bine de trei ani, atunci când s-a deschis portalul, începând faza cea mai intensă a procesului de Ascensiune a Gaiei și a umanității.

În noaptea Anului Nou Anthony a trimis Carlei următorul mesaj, pe care l-a primit spontan. Carla a cerut permisiunea de a-l publica pe acest site…iată-l:

Dragele mele surori,

Să fie cel mai fericit, sănătos și prosper an pentru voi, pentru noi și pentru întreaga lume. Tocmai trimiteam urarea lui Julian, când am primit acest mesaj de la EA, Marele Soare Central Alcyone:

Energiile Marelui Soare Central sunt aici și se îndreaptă spre Planetă…valul tranziției care se apropie, un val de proporții uriașeEA, energia feminină a Pleiadelor, va aduce asta. EA determină acum mișcările cosmice care vor demara Procesul.

Cea mai importantă sarcină a EI în acest moment este completarea numărului Primilor Călători de la mai puțin de 1.000, la 33.000. („completarea” lui Anthony înseamnă, cel mai probabil, transfigurarea noastră, PAT (Echipa Planetară a Ascensiunii) în Primii Călători – Notă, George)

Tot ceea ce trebuie să facem în următoarele 7 zile este de la puțin la mai nimic…cu alte cuvinte, să fim într-o stare de grație interioară și să păstrăm ceea ce știm, ca fiind adevărul. Fără minuni, fără vreo intenție de a salva ceva sau pe cineva, fără energii cheltuite inutil…nimic, în afară de a fi împreună cu noi înșine. Intrați în propriile surse de energie șirămâneți acolo până pe data de 7.

Toate vor fi clare!

Anthony

Am verificat acest mesaj în această dimineață și el rezonează cu ceea ce am primesc de la Sinele meu Înalt. Suntem acum în cea mai importantă fază a ascensiunii, când această Planetă-Mamă este inundată prin Marele Soare Central Alcyone cu un tsunami de energie de la Sursă, pregătindu-se pentru destrămarea finală a vechii matrici 3D și schimbarea concomitentă a actualei linii temporale, pentru noua lume 4D. Concomitent, acesta va fi momentul ascensiunii noastre.

Așa după cum ați simțit, energiile au fost foarte mari în ultimele zile și continuă să crească în spirală odată cu începutul noului an. Anul de cel mai bun augur în istoria omenirii, când ascensiunea va avea loc. Nu veți experimenta întreg acest an în această realitate…nu trebuie să existe dubii cu privire la acest lucru. Singura întrebare este când vom ascensiona…din perspectiva mea, acest moment este foarte aproape.

De două săptămâni primesc în mod constant mesaje de la Sinele meu Înalt pentru pregătirea misiunii mele de a introduce umanității noua Teorie a Legii Universale. După cum am menționat deja, nu am nicio idee dacă va fi pe această linie temporală, înainte de începutul evenimentelor, sau după Ascensiune. Dar crearea acestui scenariu se întâmplă acum: flacăra verde a vindecării, adevărului și științei infuzează acum această linie temporală, în toate modurile posibile, și o pregătește pentru schimbarea de paradigmă.

Sursa articolului, aici.

Postată  de Cristian Andrei

Sursa: http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2015/01/explozia-de-anul-nou-marelui-soare.html

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

8 gânduri despre „Explozia de Anul Nou – Marele Soare Central Alcyone”

 1. ALCYONE,cea mai luminoasa stea din Constelatia PLEIADELOR,de 2400 de ori mai luminoasa decat Soarele nostru, aflata la aprox. 370 ani lumina departare de Terra.Cu o stralucire albastra,de diamant,este cea mai frumoasa stea cunoscuta,dupa parerea multor astronomi…Pacat ca este atat de departe…..Sau noi cu Terra noastra suntem atat de departe de EA…..

 2. Daniel, înainte de a-i preciza lui sorin un amănunt, îți mulțumesc pentru că ai preluat articolul! 🙂
  sorin, la nivel cuantic, distanțele cosmice (așa după cum le „percepem” noi în 3D) nici nu există! 🙂 Drept urmare, să nu fim „necăjiți” de acest aspect nerelevant!
  Aș mai face încă o precizare pe care nu am făcut-o pe blog: a existat acum un an și ceva pe net (între timp a fost „ștearsă”) o „Carte a civilizațiilor ET” provenită din arhivele (ultra)secrete ale KGB care prezenta cca 50 de rase ET care au avut sau/și au încă contact cu Terra…în finalul cărții, Civilizația Originară făcea referire la Sursă, dezvăluindu-i „numele”: EA (SHE)! Interesant, nu-i așa?! 🙂

  1. Andrei,pentru marea majoritate a oamenilor fizica cuantica este o mare necunoscuta si-ndraznesc sa afirm ca nici macar savantii care-o cerceteaza de zor nu prea stiu cu ce se mananca…Si mai mult decat atat,noi toti traim si simtim deocamdata in 3D….Departe de mine gandul de-a te supara cu ceva,pur si simplu imi pare rau ca PLEIADEENII,creatorii Ramanilor,Pelasgilor din care se trag DACII si poporul roman sunt atat de departe ….Dar traiesc cu speranta ca,odata si-odata se vor intoarce,asa cum face orice parinte,la copii lui….
   PS
   Am citit cu ani in urma foarte multe carti aparute la Editura Obiectiv-Craiova(de fapt pe toate care-au aparut,aprox. 125 de volume) iar printre ele o carte scrisa de Eugen Delcea(proprietarul editurii) numita IISUS Fiul Daciei.In aceasta carte(aparuta in urma cu peste 3 ani) se arata foarte clar cine sunt creatorii omului modern: ENKI si EA……Pe blogul „Clinica Extraterestra” au fost publicate in ultimile zile cateva articole care arata si ele extrem de precis si clar cine sunt creatorii nostrii si,mai mult decat atat ,cine sunt „aparatorii”,”protectorii” si „atacatorii” oamenilor…….
   Respect.

   1. De acord, sorin! Cu o precizare: Anunakki sunt creatorii tiparului „omului modificat genetic”, nicidecum Creatorii noștri Originari! 🙂
    PS: o să traduc și o să postez în curând pe http://lumeacarnavalului.wordpress.com/ câteva articole în care se demonstrează cum am fost „alterați” dpdv genetic și cum a fost „creată” realitatea în care trăim acum…sunt informați uimitoare, vă asigur! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s