2015-Anul Adevarului

scara
Anul acesta multi oameni vor alege sa renunte la statutul de victima neajutorata si isi vor lua viata in propriile maini.
Anul acesta multi oameni vor decide ca nu mai permit trecutului sa-i defineasca si isi vor construi un alt prezent si un viitor pe masura visurilor lor.
Anul acesta multi oameni vor iesi din conditionarea data de gandurile si credintele lor limitative, isi vor elibera mintea si vor alege sa traiasca asa cum simt si cum isi doresc.
Anul acesta multi oameni vor iesi din relatii toxice – de cuplu, de prietenie sau de familie – si se vor inconjura de oameni cu care rezoneaza, care-i respecta si ii pretuiesc pentru ceea ce sunt.
Anul acesta multi oameni vor avea grija de sanatatea lor si de felul in care arata corpul lor: vor invata despre nutritie, stil de viata sanatos si vor face sport.
Anul acesta multi oameni vor inceta sa mai dea vina pe ceilalti, pe circumstantele exterioare, pe parinti sau pe orice altceva din afara lor si isi vor asuma responsabilitatea 100% pentru viata lor.
Anul acesta multi oameni vor inlocui in mintea lor gandurile bazate pe frica cu credinte in care curajul si increderea dau tonul.
Anul acesta multi oameni vor invata sa ignore vocea interioara care-i critica si care le spune „nu poti”, „nu ai cum sa reusesti”, „nu meriti”, „nu esti suficient de bun”, „imposibil”, etc. si vor asculta de vocea care izvoreste din puterea lor interioara.
Anul acesta multi oameni vor renunta la joburi stresante si plictisitoare si isi vor face o afacere proprie.
Anul acest multi oameni vor renunta la blazare, plictiseala, la resemnarea fatalista in fata vietii si vor face din viata lor un prilej de sarbatoare continua.
Anul acesta multi oameni vor depasi gandurile si emotiile negative (tristete, furie, frica, disperare, ura, frustrare, resentimente, invidie, s.a.m.d.) si le vor inlocui cu ganduri si emotii pozitive – prietenie, incredere, acceptare, curaj, iubire, bucurie.
Anul acesta multi oameni vor depasi dependenta de altii sau de anumite situatii si vor deveni fiinte umane autonome, de sine-statatoare din toate punctele de vedere: emotional, financiar, relational, etc.
Anul acesta multi oameni vor inceta sa mai faca compromisuri cu ei insisi si cu viata lor pentru ca stiu ca un compromis duce la altul si rezultatul este unul profund nefast.
Anul acesta multi oameni vor constientiza ca viata nu este o povara ci poate fi privita ca o calatorie cu peisaje care se schimba in permanenta sau ca un joc de strategie.
Anul acesta multi oameni isi vor descoperi puterea interioara, se vor elibera de tot ceea ce nu le mai foloseste sau ii trage in jos si vor deveni arhitectii unei vieti croite pe masura visurilor lor.
Sursa: mail

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „2015-Anul Adevarului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s