2015 – ANUL DARURILOR SI AL SURPRIZELOR(confirmari)

plex

La inceput de an ne-a fost dat tuturor romanilor un dar celest si anume o energie benefica destinata special Romaniei si locuitorilor ei.

  Toti am luat la cunostinta ca in noaptea de 7 ianuarie un meteorit a brazdat cerul tarii noastre emitind o lumina puternica, iar apoi a explodat, adica energia condensata in el afost eliberata special deasupra romaniei.

  Poate mai putini concetateni au vazut si remarcat ca inainte sa intre in atmosfera terestra, meteoritul a fost deconectat de la o nava interplanetara care s-a indepartat de el si s-a reintors la baza de unde a fost trimis meteoritul.

  Rolul navei a fost sa directioneze meteoritul ca el sa-si reverse energia stocata in el, intr-un loc anume de pe Terra, si anume deasupra tarii noastre Romania.

  Energia eliberata va fi asimilata si va ajuta Lucratorii in Lumina pentru a-si indeplini menirea pe Pamant. Totul este benefic omenirii.

  Cine crede altceva si mai ales cei care dau o conotatie  negativa acestui eveniment, gresesc profund.

 

                                                                         Melfior Ra 

Sursa: http://melfiorra.ro/?p=1203

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

11 gânduri despre „2015 – ANUL DARURILOR SI AL SURPRIZELOR(confirmari)”

 1. http://burebista2012.blogspot.ro/2015/01/interviu-cu-alkesh-la-finding-voices_8.html
  Atunci când se va produce, acolo unde este noapte cerul se va lumina şi va arăta foarte asemănător cu aurora boreală sau australă, depinzând în care emisferă te afli. Acolo unde este zi, cerul va deveni mai luminos decât de obicei în momentul declanşării Evenimentului. Atunci el va fi plin de minunate scintilaţii, de puncte luminoase. Putem spune că atunci un extraordinar impuls de energie vitală va fi simţit de către toţi, iar la nivel subtil oamenii for fi plini de încântare, de fericire şi de bucurie interioară fără obiect.
  [Evenimentul] se va petrece brusc şi fără o cauză aparentă sau motiv cunoscut. Va fi acţiunea directă a unui flux puternic de energie subtilă prin fiinţa noastră, foarte asemănător cu o viitură în lumea reală. Şi totuşi, trebuie să menţionez că Evenimentul se va petrece doar pentru cei care îl acceptă.

 2. Da Evenimentul mult asteptat este de fapt o Lucrare Imensa si Minunata a Tatalui Ceresc care se va infaptui nu numai pentru planeta Pamant ci si pentru celelalte planete si locuitorii lor. Toate fiintele vor evolua spiritual din ce in ce mai mult pana vor ajunge in final Acasa la Tatal de unde au plecat. Da, acest Eveniment este pentru cei ce-l accepta dar nu-i suficient doar sa-l accepti ci trebuie sa ai un suflet foarte evoluat spiritual
  ca sa faci parte dintre cei alesi . Asta inseamna credinta si iubire pentru Tatal , pentru cel de langa tine, bunatate, altruism, mult bun simt, compasiune.
  Cum ai spus si tu Daniel a mai ramas putin timp deci mergem inainte cu sufletul deschis pentru Clipa mult asteptata.

 3. Prezentati o dovada credibila,verificabila stiintific,palpabila si voi crede ce spuneti.Si eu pot afirma neavand nici-o dovada ca n-a fost meteorit,nici asteroid ci o racheta nucleara de origine pur terestra detonata in stratosfera….Puteti dovedi ca n-a fost asa?
  PS
  Cunosteti , sper ,ce categorie de oameni au numai si numai certitudini….

 4. „Poate mai putini concetateni au vazut si remarcat ca inainte sa intre in atmosfera terestra, meteoritul a fost deconectat de la o nava interplanetara care s-a indepartat de el si s-a reintors la baza de unde a fost trimis meteoritul.” – Melfior-Ra
  Cu certitudine: extrem de puțini „concetățeni” ar fi putut vedea decuplarea meteoritului, tocmai datorită faptului că la ora 3 dimineață, în cazul în ești treaz, nu stai să te uiți pe fereastră, scrutând cerul după nave interplanetare.
  Acum, fie vorba între noi: o navă interplanetară nu intră în atmosfera joasă terestră și, chiar dacă ar fi așa, nu-și aprinde toate LED-urile, beculețele, becurile, farurile și proiectoarele astfel încât să o vadă cei treji! 🙂
  Sau, poate, doamna Melfior-Ra o fi vrut să se refere la „vederea astrală”, ceea ce e cu totul și cu totul o altă poveste!
  Revenind: la fel de „extrem de puțini”, dacă nu și „mai extrem de puțini” (sic!) concetățeni pot „vedea” în frecvența de vibrație a câmpului de energie pe care noi îl denumim „astral”! 🙂
  Întrebare de final (retorică, evident): cine o fi văzut acea navă interplanetară?! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s