Ce se va întâmpla când Vălul se va ridica?

isus

În timp ce vibrația planetei continuă să crească, nouă ne este tot mai greu să facem față provocărilor din realitatea noastră. Cele întunecate vin cu disperare în atenția noastră sub formă de provocări extreme, care vor servi în cele din urmă la trezirea celor care sunt încă prinși în vraja magiei negre. Aceasta este pregătirea pentru ridicarea vălului uitării?

Pregătirea pentru ridicarea Vălului

Este posibil pentru ca acest joc particular al dualitătii extreme să ia sfârșit, să fie necesar să facem față provocărilor care ne-ar obliga să punem la îndoială realitatea noastră? În scopul de a diminua surpriza faptului că am fost sclavi pe această planetă, nu ar fi mai ușor să o luăm încet prin imaginea de ansamblu? Dacă am putea să vedem cine suntem și cine am fost vreodată într-o clipă, am fi probabil, foarte confuzi și speriați. Mulți dintre noi care sunt în căutare de răspunsuri fac așa pentru că am fost setați la întrebările realității noastre, ceea ce duce încet la ridicarea Vălului.

Mi-am dat seama la un moment dat, că am fost alimentați cu lingura cu adevăr puțin câte puțin, iar adevărul de ieri nu poate fi adevăr astăzi. Acest lucru se datorează faptului că realitatea noastră se schimba clipă de clipă, iar noi de fapt schimbăm trecutul prin alegerile noastre în „acum”. Când vălul se va ridica complet, blocajele care au încercat să înnăbușe legătura noastră cu Sursa vor fi dizolvate.

Manifestarea instantanee

Când vălul se va ridica, vom experimenta manifestarea instantanee. Pentru o perioadă de timp, vom fi insruiți înainte de a putea fi cu adevărat gata pentru un corp de lumină. Dacă o persoană nu s-a trezit la ceea ce se întâmplă cu planeta și umanitatea, ea poate fi cu adevărat cufundată în frică. Cele mai negre cosmaruri ale lor se pot manifesta, dar vor fi cei care sunt pregătiți pentru asta si vor fi gata să-i ajute.

Aceia dintre noi care se pregătesc pentru această mare dezvăluire vor fi capabili de a-i ajuta pe alții să se îndepărteze de toate energiile vieților trecute, la fel cum am făcut deja pentru noi. Aceasta va fi cu adevărat o cale mai rapidă si grea pentru cei care nu au lucrat până acum la toate astea. Este posibil ca aceste persoane să fi ales să aștepte până în ultimul minut pentru a se trezi, însă unii oameni pur și simplu au fost prinși în vălul înșelăciunii care a fost înfășurat în jurul planetei timp de mii de ani. Acest văl se va dizolva rapid și are în prezent mai multe găuri în el, similar cu brânza elvețiană!

Unii copii se nasc cu mai mult ADN(catene, n.t.) activat decât noi. Acești copii ajută la activarea ADN-ului nostru latent existent pe pământ la acest moment. Există, de asemenea energii din cosmos care afectează vibrația pământului, precum și vibrațiile noastre. Frecvențele vibratoare ridicate activează ADN-ul latent care deține adevărul existenței și abilităților noastre. În cele din urmă trupurile noastre vor vibra suficient de înalt pentru a emite lumină și nu vor mai fi afectate de cei care vibrează la o frecvență mai mică.

Dragostea este opusul fricii

Cea mai mare frecvență de vibrație ce vă poate transporta si asigura că vibrația este suficient de mare pentru a face trecerea intr-un corp de lumină este iubirea necondiționată. Acest lucru înseamnă iubire fără judecată pentru toate lucrurile vii de pe planetă. Da, acest lucru nu include a judeca aceste creaturi numiteArchoni care fac această planetă un iad.

În timp ce unele dintre aceste creaturi sunt complet conștiente de ceea ce fac pentru planetă, am un sentiment că foarte puțini își dau seama de fapt ce s-a întâmplat. Am întâlnit mulți oameni care lucrează în industria petrolieră și au fost spălați pe creier pentru iubirea de bani, securitate, și supraviețuire. Costul de trai pentru o familie a crescut dramatic in ultimii 40 de ani iar industria de petrol și gaze este unul dintre domeniile cele mai bine plătite din lume. Am început să realizez că mulți dintre acești oameni sunt cu adevărat sub o vrajă, dar interior sunt oameni foarte buni care sunt păcăliti în alegerea de a fi ignoranți în detrimentul mediului.

Când aceste persoane, precum și cei dragi, vor experimenta realitatea atotcunoscătoare după ridicarea vălului, vor avea o reală mare surpriză. Îmi pot imagina că mulți dintre ei vor trebui să transmută energii auto-impuse de vinovăție pentru ceea ce au contribuit sau ignorat.

Iubire necondiționată si iertare

Când vălul va fi ridicat nu mai pot exista secrete. Vom avea din nou acces la înregistrările Akashice din ADN-ul nostru si vom fi în măsură să verificăm ordinea de zi a celor ce se luptă pentru controlul asupra planetei.

La fel ca în filmul „They Live„( http://vimeo.com/27092403 ), vom avea posibilitatea de a identifica hibrizii ADN, care au 50% sau mai mult ADN reptilian. Cei care au lucrat pentru ,,serviciul de sine” vor fi prinși cu pantalonii jos și nu va fi o priveliște frumoasă.

Marea întrebare este, vom putea să iertăm pe cei care înțeleg că au fost pur și simplu pioni într-un joc, iar memoria le-a fost ștearsă la fel ca nouă? Acesta este adevăratul test al iubirii neconditionate si este singura modalitate ca acele ființe să fie în măsură să facă o schimbare în corpul de lumină. Puterea iubirii neconditionate poate da cu adevărat darul iertării indiferent de infractiune, dacă o persoană cu adevărat si-a dat seama că a fost păcălită, programată, și, uneori, chiar implantată pentru a acționa ca roboți criminali.

Singurul mod în care putem construi iubirea necondiționată pentru a putea ajuta pe cei care doresc sincer să se schimbe, este de a construi iubirea necondiționată în noi înșine. Modul de a face acest lucru este sa te iubesti neconditionat. Acest lucru poate fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care le putem face în acest moment.

Așa cum am privi într-o oglindă, vedem o reflectare a turbulențelor noastre interioare și bagajul emoțional al vieților trecute. Acest lucru este reportat din multe vieti, de a fi păcălit si a uita cine suntem. Toate acestea pot fi transmutate prin iubire, indiferent de ceea ce vezi sau simți despre existența ta ca ființă umană. Autoiertarea este necesară în scopul de a finaliza această sarcină. Cu toții am avut vieti unde am ucis pe alții sau am îndeplinit sarcini întunecate pentru că am fost sclavi sub o vrajă.

Iertarea pentru tine și pentru alții cu iubire neconditionată este, de asemenea, un cadou deghizat, deoarece este cea mai mare frecvență care vă va ajuta să treceți într-un corp de lumină. Dacă nu ați făcut nimic altceva decât de a vă crește frecvența cu iubire neconditionată constant, șansele de a aprinde corpul vostru de lumină repede sunt foarte mari. Așa cum am menționat mai înainte, este unul dintre cele mai grele lucruri de făcut, din cauza programării noastre.

Veți putea pierde pe cei dragi și prietenii

Dacă aveți în jur oameni care te provoacă în mod constant în testarea abilitătilor tale de a iubi neconditionat, este probabil, cel mai bine să te îndepărtezi de la această provocare. Iubirea neconditionată poate fi emisă din interior și trimisă la cineva, alături, în cartierul dumneavoastră, țării și chiar întregii planete. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să le spuneți acestor oameni sau persoane, deși acesta este un lucru puternic si oportun.

Robinetul iubirii necondiționate de la supra-sufletul nostru nu se termină niciodată; cu toate acestea, această dăruire de iubire poate permite să ne fie călcată în picioare de cei care nu-și dau seama cine sunt. În scopul de a menține cea mai înaltă stare de vibrație a conștiintei, uneori este mai bine dacă ne-am aduna cu ființe cu viziuni similare, vibratii superioare până la ridicarea vălului și vor avea marea lor surpriză.

Separarea de persoanele toxice poate fi temporară. Imaginați-vă ce va fi atunci când adevărul iese la suprafață și acești oameni vin înapoi la tine să-și ceară iertare în modul în care au râs de tine sau te-au numit nebun? Probabil că nu vei spune „Ți-am spus eu?”. În schimb, amândoi, probabil, vă veti aminti că acesta este modul în care setați jocul în sus. Într-o zi vom râde de tot acest joc din holograma înșelăciunii.

În două zile două surse spun termen de doi ani

Doi oameni au spus sufletului meu pereche Gregg, că vălul se va risipi în cele din urmă în termen de doi ani. Aceasta a avut loc în două zile, iar eu priveam în  același timp cu Gregg un interviu video cu Alfred Lambremont Webre si Simon Parkes. Potrivit lui Simon, „Marea Schimbare”, va avea loc în 2017. În opinia mea, dizolvarea continuă a vălului în următorii doi ani este pregătirea pentru trecerea la care face el referire.

Există unele informații interesante în acest film, și atunci când apar sincronicități în viețile noastre, avem tendința sa luăm notă. Ca și orice altceva ce se petrece în afara ta, foloseste ceea ce îti este folositor si lasă restul să treacă. Pentru mine, dacă toate informațiile din diverse clipuri video și articole sunt complet adevărate sau aplicabile mie, nu este nici o problema. Componente și piese de informații pot fi utilizate pentru a confirma calea mea, atunci când multe lucruri încep să se alinieze și corobora cu fiecare altă sincronicitate din viața mea.

Desigur s-ar putea întâmpla mai devreme! Totul este dependent de posibilitatea astrologică, războiul cosmic sau când ajungem la numărul necesar de persoane care au început să se trezească (masa critică, n.t.). Trebuie să fie suficient de mulți oameni gata să-i ajute pe ceilalți, care nu au putut rupe vraja. În fiecare zi mă întreb cât de multe lucruri rele am mai putea primi înainte ca toți să o luăm razna?

Ambele surse au declarat că următorii doi ani vor fi duri, dificili. Pentru că avem un avertisment în față, ar fi cel mai bine să ne pregătim de acum pentru unele tulburări politice și economice. Cu toate acestea, deoarece gândurile noastre creează realitatea, lucrul inteligent ce l-am putea face ar fi să ne plasăm într-o poziție de neutralitate mentală, spirituală, și fizică. În această poziție, vom fi în lume, dar nu al lumii. Alegerea de a elimina energia din această realitate este un lucru mare, să ne concentrăm asupra acestui timp, pentru că acest lucru va schimba lumea dinafară.

Noi suntem pionierii

Ciclul întunericului trebuie să se încheie și deja privim cum acest lucru se desfășoară. Deși nu este ușor să simți durerea modului în care lumea este distrusă în timp ce trăiești în ea, doar cei care au avut cea mai bună șansă de lungă durată s-au oferit voluntar să fie aici pentru alții.

Stați împământați și centrați în spațiul interior din inima voastră, indiferent de ceea ce se întamplă în jur. Dacă lucrurile se desfășoară așa cum ni s-a spus, nu vom avea nici o problemă de control al gândurilor noastre când vălul se va ridica. Trăiți permițând inimii să conducă creierul si nu invers. Acest lucru va face tranziția fără sudură și vă va permite să obțineți dreptul de a lucra în a-i ajuta pe alții care pot lupta cu adevărul.

Sursa : Michelle Walling/in5d.com via http://burebista2012.blogspot.ro/2015/01/ce-se-va-intampla-cand-valul-se-va.html?spref=fb

video : ,,Ce este sistemul de control al Matricei”

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

33 de gânduri despre „Ce se va întâmpla când Vălul se va ridica?”

 1. …..NIMIC….pentru ca valul nu se va ridica niciodata,dimpotriva…….e muuuult prea multa prostie pe lumea asta…..si mai e si incurabila…..Saracia,analfabetismul si prostia,iata cei mai mari si mai puternici dusmani ai lumii noastre…..Daca nu ma credeti consultati Raportul Institutului National de Statistica pentru perioada 2012-2014 doar,privind evolutiile a 3 parametrii:
  1.Puterea de cumparare a populatiei(evolutie,de fapt,involutie).
  2. Procentul de analfabeti raportat la mia de locuitori.
  3. Nivelul abandonului scolar.(ca sa nu mai comentam „calitatea” pregatirii scolare).
  Ceilalti parametrii (si mai sunt cateva zeci) pe care-i analizeaza si Eurostat-ul va rog sa nu-i mai consultati,nu de altceva,dar nu veti mai dormi bine la noapte…..

 2. „Cei care au lucrat pentru ,,serviciul de sine” vor fi prinși cu pantalonii jos și nu va fi o priveliște frumoasă.”

  -Au fost cativa ametiti fara fuste ori pantaloni prin statiile de metrou!

 3. Multumesc,Dan…chiar vroiam sa vad un film interesant care sa fie si de actualitate.Iti doresc o viata plina de reusite spirituale…sa poti ajuta cat mai multa lume….Pupici,Marinela….

 4. „O, nu ne cunosc oamenii, Fiule prunc, Doamne al meu scump. O, ce dulce eşti şi cât aş vrea să Te simtă omul, dar oamenii nu ne cunosc, Doamne scump! Dacă am DESCHIDE CERURILE, dacă am da la o parte PEREAUA ce ne desparte de lumea cea văzută de om şi Ţi-ar vedea oamenii dulceaţa privirii şi a mângâierii, ar fi atunci să-L vadă el pe Domnul Cel dulce, pe Cel atât de aproape de om, că ai venit pe pământ acum două mii de ani ca să fii cu oamenii, Doamne, ca să le dai mângâieri şi vindecări şi lacrimi după Tine, şi le-ai dat, Doamne, la toţi, câţi Te-au cunoscut de Fiu al lui Dumnezeu venit pe pământ prin pântecele meu cel fecioresc şi îngrijit de mine pentru creşterea Ta apoi, până ce ai aşezat pe pământ dovada dumnezeirii Tale când ai înviat prin cruce şi ai lăsat credinţă în oameni şi căutare după Tine şi mulţi Te-au căutat apoi şi s-au dorit cu Tine, şi au luptat pe pământ ca să rămână ai Tăi în cer, şi iată câtă ceată cerească, o, câtă, Doamne!”
  (fragment)
  http://www.noul-ierusalim.ro/index2.htm

 5. Frumos articol. Realist, analitic, cu multe conexiuni despre care nu s-a vorbit nimic pana acum. Felicitari !
  Fie sa ajungem cat mai multi alaturi de Spiritele Bune ale Planetei pentru zorii unei lumi noi, plina de lumina si iubire – asa cum a fost canva, demult, Planeta Albastra.

 6. Este pentru prima oara cand cineva imi confirma marea transformare din 2017. Eu ma ocup de astrologie si urmarind destinele mai multor cunoscuti pentru urmatorii ani, am constatat ca in 2017 multe destine vor fi tulburate mai ales la nivel social. Am incercat sa vorbesc si cu alti astrologi despre asta si nimeni nu mi-a confirmat ceva. E prima oara cand aflu o confirmare…iar eu am constatat aceasta transformare in primavara lui 2013, facand calcule astrologice in destinele mai multor cunoscuti.

  1. Probabil ca incepand din 2017 vor „porni” exploatarile(nu explorarile) gazelor de sist+Rosia Montana si-atunci sa vezi cum arata marea „transformare” si „destine tulburate”….Nu trebuie sa fi astrolog ca sa anticipezi asa ceva…Este suficient sa gandesti singur si sa te informezi corect….Asta daca esti capabil….

   1. Da poate ai dreptate, îmi fac mia culpa ca nu sunt capabila, dar mă întreb cu ce i-ar putea afecta pe prietenii mei din Germania de exemplu aceste exploatari …ținând cont ca am calculat pentru destine din mai multe tari….

   2. Dar nu v-a acuzat nimeni c-ati fi incapabila si n-aveti de ce sa va faceti „mea culpa”….Eu sunt convins ca destinul unui om nu poate fi calculat de catre alt om.La fel cum nu poate fi schimbat nicicum de catre alt om….Sa fiti sanatoasa!

   3. ..ai dreptate Sorin „este suficient sa gandesti singur” la o Lume mai buna, la o Paneta Albastra cu adevarat (adica luminoasa,curata /curatata precum o camasa alba luata de pe sarma.. 🙂 ) ; si daca doi oameni gandesc despre al treilea ca e bun atunci iar sa fii sigur ca acesta va deveni bun ..deci : s-a schimbat !!! Hai ca se poate dak e vointa ! Pace si iubire !

  2. D-na Carmen – confirmarea o veti avea ( daca o veti avea ) in 2017 – pana una alta aveti pe cineva cu aceleasi idei ca ale dvs

 7. „Demiurgul este o inteligenta artificiala non-fizica „. Despre ce fel de spiritualitate vorbim pornind de la acest enunt?
  Acest tip de fantezii se numesc uneori SF ( prea putin stiintifico – mai mult fantezie) alteori RELIGIE . Deci, iarta-ma ca nu lesin, pic pe spate sau alte asemenea cand se trezeste cate un guru sa bata campii

 8. extraordinar articol.
  Dar cred ca pana ce sfintenia si dumnezeirea nu ne va cuprinde in totalitate,adica sa devenim apti pt a calatori cu planeta mama, vie Terra, nimicirile vor continua . Ca si cum am cerne graul de neghina. Ascensionarea este prima data spirituala si apoi vom intelege totul. Acum nu putem accesa informatii care ar produce instantaneu accidente vasculare sau comotii cerebrale.
  Deci sa ne dea Dumnezeu tuturor mintea romanului cea de pe urma.Amin.

 9. Suntem un experiment, sper sa nu mai avem limitari, si ascensiunea se poate realiza si uneori intr-o clipita, totul tine de nivelul vibrational la care reusim sa ne ridicam .Ma bucur ca acest articol apare si in limba romana, multumim!!!!

 10. Mare tie minunea Doamne ! Rugati va sa fim buni sa ne iertam si sa nu ne mai certam pe opinii …. fiecare vede lumea in felul lui de ce sa l conving ? Oricum frumos , cine vrea sa asculte o pare bine , cine nu lasa l in apa lui ))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s