Raport privind energiile pe luna ianuarie

Jennifer Hoffman (ii multumim Alexandrei)

aripi

De putinele ori in care am fost intr-un montagne russe (nu prea imi plac, ma sperie si de fiecare data, la inceputul cursei, regret ca m-am urcat), am observat ca procedurile de pregatire si asigurare a sigurantei dureaza destul de mult. Mai intai se verifica inaltimea participantilor, pentru a nu exista pericolul ca acestia sa cada sau sa fie aruncati din scaun, apoi se verifica fiecare centura de siguranta in parte si sunt prezentate instructiuni, astfel incat toata lumea sa stie ce are de facut pe durata cursei. Cursa incepe foarte lent, cu urcarea primei denivelari. Apoi, dupa cateva minute de groaza, cursa se incheie. Preambulul lunii ianuarie a fost si el foarte lent si energia poate parea ca se misca foarte incet, cursa insa a inceput si vom ramane in ea pana la sfarsit.

Incepand cu luna plina din 5 ianuarie, care activeaza cuadratura Uranus/Pluto ne va fi reamintita „puterea intentiei comune” si „puterea maselor”. Avand o intentie si un scop comun, suntem capabili sa obtinem orice, atat timp cat tinem minte ca suntem puternici si ca avem cu totii aceeasi sursa de putere. Activarea puterii noastre se face pe mai multe cai, catodata din frica, alte dati din durere, privatiune, singuratate si disperare sau in momentul in care ne dam seama ca ne-am saturat si ca paharul s-a umplut. Nu conteaza cum ajungem la momentul respectiv, important este ca atunci cand ajungem, suntem pregatiti de schimbare si nu mai exista cale de intoarcere. Ianuarie poate fi o astfel de luna.

Luna plina este la 14 grade pe axa Cancer/Capricorn si asta sporeste puterea lunii, care constituie barometrul nostru emotional, la fel ca si cuadratura Uranus/Pluto. Luna controleaza mareele si vremea – acestea fiind controlate de un flux invizibil de umiditate, de deasupra suprafetei pamantului, numit râu atmosferic. Foarte multa energie emotionala va fi activata si mai exista si un alt aspect al semnului zodiacal al Cancerului, a carui reprezentare este racul si anume tema caminului. Ce poarta in spate anumite specii de raci? Casa. Tema acestei luni pline este „caminul ca loc in care ne aflam” sau ideea ca suntem acasa acolo unde este energia noastra. Acesta e un lucru care da de gandit, nu-i asa? Oriunde ne-am duce, „casa” noastra este cu noi.

Am scris, incepand cu previziunile pentru 2012, ca impulsul dezvaluirii secretelor va creste si acum lucrurile chiar sunt in plina desfasurare. Daca pare sa dureze prea mult, mai asteptati putin, cateva dintre aceste secrete au fost ascunse foarte multa vreme si s-au facut eforturi foarte mari, pentru a le pastra ascunse. Lumina scoate insa totul la vedere, fara exceptie.

In acesta luna, toate planetele, cu exceptia lui Uranus aflat in Berbec si a lui Jupiter aflat in Leu, se gasesc in ultimele patru semne ale zodiacului, concentrandu-se in aceasta luna, in Varsator. Aceste semne reprezinta lumea, omenirea si calatoria noastra comuna de la uman la divin, de la vindecare la intregire, de la vindecatori martiri, la constiinta si grija de sine, de la victima la invingator. Corporatiile si vechile structuri de control sunt reprezentate de Capricorn, miscarile sociale sau comunitatea de catre Varsator si spiritualitatea de catre Pesti. Chiar acum, singura planeta din Capricorn este Pluto, cea care aduce transformare prin distrugere totala si anihilare. Pana in luna martie, planetele vor ajunge in Berbec si va trebui sa intregim cercul, intorcandu-ne de unde am plecat, cu o luna noua, la 29 de grade in Pesti, ultimul grad al ultimului semn zodiacal.

Mi se pare interesant ca, beneficiind de atata atentie in Varsator, Uranus, cel care guverneaza acest semn, se afla in aceasta luna, ferm pozitionat in Berbec, semnul pionieratului. In Berbec, Uranus da putere fluxurilor de energie, cu indarjirea specifica unui deschizător de drumuri – ganditi-va la hotararea cu care face un copil primii sai pasi si la faptul ca nu inceteaza sa incerce, pana cand nu reuseste. Asteptati-va la multe miscari sociale si cereri de schimbare, cat si la dezvaluiri ale aranjamentelor din culise, ale manevrelor corporatiste, ale favoritismelor si abuzurilor care ii mentin pe bogati, bogati si pe saraci, saraci. Lupele functioneaza si, la nivelul de detaliu pe care acestea il ofera, lucrurile nu arata prea bine.

Mai avem inca o luna noua la 0 grade, pe 20 ianuarie – de aceasta data, in Varsator – ce va aseza si mai bine bazele evolutiei sociale. Impulsul pentru schimbare este in crestere, intrebarea care se pune este ce vom alege sa facem – vom sta sa asteptam, pentru a vedea ce se intampla sau ne vom initia propriile mini-revolutii? Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi si se extinde, pornind de la noi. Putem astepta ca lumea sa se schimbe, sau putem fi un exemplu de schimbare pentru lume – una din ele se va intampla mult mai repede decat cealalta. Aceasta este a patra luna noua dintr-un total de cinci la 0 grade – si 0 reprezinta punctul de origine. El reprezinta vidul, recipientul tuturor lucrurilor, punctul posibilitatilor infinite si al potentialului pur. Este punctul materializarii, cel in care energia devine materie. Noi avem acum puterea de a crea orice, tot ce avem de facut este sa alegem ceva. Din luna octombrie 2014, am avut trei astfel de ocazii, de luna noua la 0 grade si fiecare dintre ele dezvolta potentialul unor noi inceputuri si al unei transformari de durata.

In aceasta luna, golurile devin si mai evidente, ele reprezentand deconectarea dintre locul in care ne aflam si locul in care am vrea sa fim, dintre realitatea noastra curenta si noua noastra intentie, dintre limitare si expansiunea noastra, dintre haos si pace, dintre iubire si frica. Cu cat este golul mai mare, cu atat avem mai multa claritate in legatura cu problema respectiva, ce contine si ce reprezinta ea pentru noi. Golul nu poate fi inchis, atunci cand ne temem sau cand ne aprindem lumina de victima. Se inchide doar atunci cand lasam fluxul vindecarii, al intregirii, al incheierii si finalizarii sa ne indrume catre constiinta de sine si victorie. Trebuie sa o luam de la capat, pentru a porni intr-o noua calatorie. Una dintre deciziile pe care le avem de luat este aceea de a alege intre intoarcerea in trecut si evolutia catre o noua paradigma a omenirii.

In ianuarie, vom continua sa avansam in forta, indepartand limitarile si blocajele, unul cate unul, pe masura ce ne stabilim intentiile ce vor inlocui ceea ce acum se destrama sau este eliberat. Incheierea pe care o primiti in aceasta luna este permanenta, dar voi sunteti pregatiti pentru asta. Bucurati-va de calatorie si fie ca ea sa va ajute sa ramaneti concentrati asupra a ceea ce urmeaza, sa fiti statornici in intentia voastra si sa nu peteceti prea mult timp, privind in oglinda retrovizoare. Sa aveti o luna minunata.

Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman.

January 2015 Energy Report

http://enlighteninglife.com

Sursa: editura foryou

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s