Curcubeul Undelor Galactice și noile expresii ale ADN-ului Universal

galactic

Traducere si adaptare administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/

Suprimarea ideilor incomode pot fi comune în religie și politică, dar aceasta nu este calea cunoașterii, și nu-și are locul în efortul științei.”

Carl Sagan

Acest an va fi unul foarte bun, Unde Galactice masive vor trece pe aici, începând cu intervalul de timp februarie-martie. Noua realitate va fi în cele din urmă dezvăluită, deoarece Undele Galactice vor crea creșteri în constiintă, împreună cu schimbări în legile fizicii, atunci când toate sub-valurile Undelor Galactice, vor trece. Astrofizicienii au observat și cuantificat schimbarea în roșu care a apărut în cercuri concentrice din miezurile tuturor galaxiilor.

Videoconferinta argumentează cele spuse mai sus https://www.youtube.com/watch?v=eyREfCOr-Y0#t=2179

Ideea este că tot volumul Universului Infinit este în mare parte fluid, între stele.

Gânditi-vă făcând valuri regulate în cada de baie până când se revarsă apa prin partea de sus, la fel se repetă valuri de energie rezonantă care poate „pompa” materie galactică și intergalactică în stare de plasmă.

Rezultă „scurgerile” care produc diverse fenomene de ejecție galactice, cum ar fi quasarii și jeturi polare galactice (Jeturile Galactice sunt în mod normal scoase perpendicular pe planul galaxiei date, vezi foto).

Aceste Unde Galactice se propagă cu o viteză de 72,5 Km/sec. în valuri, dar au fost observate si valuri secundare cu viteze de 36,6 Km/s si altele cu 18,3 Km/s (după cum observati si viteza lor este proportional exactă, n.t.).

Atunci când aceste unde concentrice tip „inel” trec prin zona planetei noastre, legile fizicii se schimbă complet, volumul efectului manifestându-se până când inelul următor trece prin zona noastră, caz în care legile fizicii se schimbă din nou.

Astfel că ecuațiile lui Maxwell sunt modificate în diferite domenii. Variațiile valorilor localizate de zonele roșii sunt specifice interiorului galaxiilor. Astfel de mișcare, zona roșie care a fost efectiv observată în galaxia noastră, are un vârf. Acesta va intersecta sistemul nostru solar în intervalul de timp februarie-martie. Asta înseamnă că ecuațiile lui Maxwell vor începe schimbarea în același timp. Ecuațiile lui Maxwell reprezintă un element central care descriu mecanismele interne ale realității noastre fizice. Acest lucru înseamnă că ceea ce am folosit pentru a considera ca realitate, va începe, de asemenea să se schimbe, în moduri mult mai adânci și mai profunde decât o simplă schimbare de culoare roșie.

Viața aici va începe să devină interesantă în aceste tipuri de moduri.

Arta lui Gilbert Williams se bazează pe percepțiile sale precognitive și vise și, de asemenea, pe viziunile sale directe intuitive despre Noua Realitate : http://galactic.no/rune/Gilbertwilliams/

2 sori

Împreună cu toate aceste lucruri frumoase, așa cum ilustrează Williams, acolo vor fi multe noi tipuri de forme de viață. Multe specii noi vor apărea ,,ab initio”  începând să ne întrebăm despre ele, pentru a ne face o viață fericită în noul mediu.

Mulți oameni din întreaga lume au văzut deja precursorii semi-fizici informaționali ai acestor noi forme de viață, sub formă de „ceață-umbre” maro sau gri ciudate de noi creaturi, cu comportamente neobișnuite, fugar, scurt prin capacitatea noastră de a le vedea vag, apoi dispărând înapoi în Pământ, rocă sau aer, de unde s-au ridicat, în timp ce s-a întâmplat să fie binecuvântati suficient pentru a fi la momentul potrivit și locul potrivit de a le vedea (este vorba despre noile specii de plante și animale care vor apărea fizic în Noua Realitate și cu care vibrational vor fi compatibili doar cei în rezonantă cu vibratia planetei mamă și cu care vom comunica,n.t.).

Când va veni timpul, acești ,,precursori din ceață” vor fi văzuti real, fizic, ca tipologii ale multor noi tipuri de creaturi. „Evoluția” lui Darwin este o mare minciună! Creatorul a proiectat Universul, astfel încât peste tot există un loc, unde modelul informațional (bazat tehnic pe potențialul cuantic) al ADN-ului este prezent. Acest lucru a fost dovedit de experimentele laureatului Premiului Nobel, Montagnier, un microbiolog.

Montagnier a plasat un mic eșantion de ADN într-un tub steril de testare, care conținea doar apă dezionizată pură, sigilând ermetic eprubeta. Apoi a pus al doilea tub de testare steril sigilat care conținea numai apă curată la câțiva centimetri distanță de prima eprubetă. Apoi a generat o radiație electromagnetică de 7 Hertz, în intervalul a câtiva microwatti de putere, peste tuburile de testare peste noapte. A doua zi, el si echipa sa de cercetatori au descoperit secvențe de testare ADN standard și în cea de-a doua eprubetă!

Acest experiment a fost realizat foarte riguros, iar rezultatele sunt dincolo de orice reproș științific. ADN-ul nu „evoluează”, dar manifestă viața în armonie perfectă cu mediul, la momentul și locul dat. Deoarece factorii de mediu se schimbă, formele de viată se schimbă, pentru a trăi în armonie cu acel mediu (în acest context putem întelege de ce foarte multe specii de animale si plante dispar, ele nu mai pot supravietui mediului 4D si 5D pentru ca nu mai corespund vibrational, n.t.).

Deci, acum, legile fizicii sunt pe cale să se schimbe în această parte specială din galaxie. Evident, în cazul în care legile fizicii se schimbă, viața se va schimba pentru a se potrivi noului mediu energetic. Deja, noi specii apar ,,ab initio” (ce nu implică „evoluția”), pe întreaga planetă. Vorbind Galactic, acest lucru se întâmplă într-un ciclu regulat ca schimbări energetice ale mediului din vecinătatea locală. Există extincții în masă care au loc în exact același timp cu un număr masiv de noi tipuri de viață care sunt exprimate prin modelul de ADN universal prezent, astfel încât Noua Viață înflorește, în circumstanțe noi și diferite.

Din nou, ADN-ul își exprimă viața (nu „evolueaza”), în conformitate cu mediul local. „Evolutia” este o minciună murdară și o ficțiune, care a fost complet distrusă de experimente științifice efectuate în ultimii 20 de ani. Pentru mai multe aspecte mai recente despre aceste tipuri de probe, a se vedea aceste link-uri :

http://www.emergentmind.org/gariaevI3.htmhttp://worldwithinworlds.yolasite.com/resources/GarFried06-01.doc

În fiecare an, în ultimul deceniu, aproximativ 300 de cu totul noi specii de plante, animale și insecte au fost descoperite doar în limitele Great Smokey Mountains din Parcul Național. Împreună cu toate aceste noi tipuri de forme de viață, diverse ființe etherice înțelepte și armonioase vor deveni mai vizibile, până când în cele din urmă lumea va deveni văzută ca cea imaginată de Gilbert Williams, în arta sa.

Acest set de evenimente și dezvăluiri fac parte din :,,de ce am ales să mă încarnez în acest moment special de timp”.

Am venit aici pentru a trăi apariția tuturor acestor frumuseți uimitoare în lume, să ajutăm oamenii și să participăm prin diverse moduri la acest proces, deoarece unii vor fi doar complet speriati de toate aceste „noi” transformări. Am venit aici în aceste vremuri, pentru a-i ajuta pe alții să înțeleagă cum să se transforme pentru a se integra în Noua Realitate Armonioasă.

În cele din urmă, nu vor mai fi oameni răi în lume. Armonia Naturală și Armonia Cosmică va fi restaurată de-a lungul întregii planete. Acesta va fi Paradisul! „Grădina Edenului” va fi restaurată.

În cele din urmă, Magia Adevărată va fi restaurată și invizibilul va deveni vizibil. Devas (zei si zeite în sanskrită, n.t) și Spiritele Naturii vor fi văzute peste tot. Aceste evenimente, și evenimente conexe, vor schimba societatea globală, fără greș, după ce inerția socială existentă va fi pulverizată.

Sursa : http://humansarefree.com/ via http://burebista2012.blogspot.ro/2015/01/curcubeul-undelor-galactice-si-noi.html

Drum drept spre Lumină !

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

10 gânduri despre „Curcubeul Undelor Galactice și noile expresii ale ADN-ului Universal”

  1. -Ce frumos este imbracat aici totul, numai lapte si miere!
    -Ce-o sa vina…o sa vina…dar lapte si miere nu prea, mai curand…razboiul, vorba lui Dragunov, asta a spus multe care au prins viata!
    -De unde le stie…

      1. Daca va fi un razboi nuclear generalizat,dupa el nu va mai fi nimic.Nimicul absolut……Restlos vernichtet,vorba neamtului…..

  2. Și eu am semnale că, în CURÂND, totul va fi din ce în ce mai bine. Cui nu-i place pacea, să-și caute altă planetă. Pacea și Lumina va triumfa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s