23-25 Ianuarie 2015

bool

Ceva foarte important, urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, pentru Noi, pentru Planeta.Fiecare dintre noi stie ce are de facut. 🙂

Chiar daca acum suntem o mare parte dintre noi „calcati de tren”, totul este bine Asa cum Este…

Am mai jos un link, care-mi confirma, niste simtiri ale mele.Eu nu prea stiu engleza.Poate este cineva care face o traducere rapida.Multumesc!!!

http://www.sandrawalter.com/gateway-of-divine-choice-january-23-25/

Multumim pentru traducere Laurei Urziceanu!!! ❤

„Portalul Alegerii Divine: 23-25 ianuarie
Binecuvantari iubita familie de lumina,
23-25 ianuarie se arata ca fiind urmatorul influx de energii accelerate. Inteleg ca fiecare zi se percepe ca o accelerare in 2015; suntem binecuvantati cu o amplificare a contopirii cu aceste etape mai inalte, pozitive ale Ascensiunii. De-a lungul lui 2015 vom continua sa beneficiem de oportunitati de a ne ridica in moduri mai specifice.
Portalul Alegerii Divine
Echipa mea numeste asta un Portal al Alegerii Divine. Acest mesaj este directionat catre Oamenii Divini care deja au ales sa se angreneze in etapele Ascensiunii Superioare. Ca in totdeauna, munca noastra in cadrul acestor portaluri este aceea de a experimenta necunoscutul si de a crea cai de urmat pentru altii. Nimeni nu este abandonat; liberul arbitru domina energia fiecarei creatii, acea energie directionata de catre Creatorul sau (Tu). Sa se stie mai intai ca exista o alegere colectiva de a pasi prin aceste portaluri, pentru a servi Umanitatea.
Pe cat de puternice au fost experientele noastre chiar in ultimele cateva saptamani, urmeaza sa primim energii care sa ne fixeze in Portalurile Echinox- Eclipsa de luna insangerata. Aceste energii vor produce activari mai precise; e posibil sa aveti senzatii puternice de ridicare sau tragere care devin din ce in ce mai acute si din ce in ce mai constante.
Pazitori ai Portalurilor si Lucratori ai Retelei
Munca noastra, acum ca unirea sistemelor de grile este completa, devine cu adevarat puternica si precisa. Pe masura ce constiinta noastra se uneste cu nivelele, echipele mai Inalte si sinele noastre Christice, menirea noastra de a transmite aceste energii divine prin grila inimii umane colective in ascensiune va capata o senzatie foarte euforica. Impamantarea noastra se face la nucleul cristalin 5D/6D al Gaiei, prin propriul centru al inimii Christice, si pana sus la nucleul Luminii Solare (Soarele nostru iubit).
Intentie: Nivelele Divine de sprijin si stabilitate de la ordinele cele mai inalte ale Constiintei Divine sa ofere stabilitate, putere si o amplificare a Ascensiunii Umane Divine.
Raze Frecventa: Auriu, diamant, purpuriu, aqua- albastru.
Vizualizare: Tesand in mod constient valurile de lumina fotonica cosmica in reteaua cristalina si sistemele pamantului impamantat, in fiecare inima umana divina care alege sa ascensioneze in acest acum. Simbolul infinitului, simbolul Portalului (octaedron diamant in interiorul vesica piscis – vezi logo-ul meu, este un simbol de activare al Pazitorului Portalului).
Pregatire: Lumina-impamantare a intentiilor divine, meditatie individuala concentrata pe expresia personala, deschiderea maxima a structurii celulare (postirea este complementara), conectarea cu echipele de lumina solara, grilele de cristal pe Gaia activate inainte de val, si conectarea cu echipele binevoitoare de sprijin 5D si superioare.

Amintiti-va ca ne folosim de dinamica luminii Solare, Christul Cosmic Solar. Umpleti intentiile si activitatile voastre cu acel sablon. Binecuvantari asupra fiecarei fiinte divine aflate in serviciul Ascensiunii!

In iubire, lumina si serviciu,
Sandra „

Inainteee…!!!

Dan Gaucan

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

12 gânduri despre „23-25 Ianuarie 2015”

 1. Nu va chinuiti sa traduceti balivernele numitei Sandra Walter.”Esenta” mesajului acestei escroace se afla la final :alegeti una dintre cele 4 variante de donatii bani incepand cu 14,44$ si terminand cu 144$…..

  1. Sorine, ai gasit in acest articol, ce te-a intersat :)Altii pot gasi altceva…totul este in functie de vibratia lor.
   In rest, iti recomand, sa-ti petreci timpul liber, intr-un mod mai placut pentru tine.Nu mai urmari blogul meu, c-o faci degeaba 🙂

 2. Se simte din ce in ce mai bine aceasta energie benefica, se produc in continuare schimbări majore chiar si „călcați de tren”! We are all one! 🙂
  Mulțumiri de postari Daniel!

 3. Nu prea am inteles ce urmeaza sa se intample, dar abia astept sa vad! Interesant ca la nivel personal am cateva evenimente (noi pentru mine) programate exact in zilele 23-25. Multumesc pentru postari! E asa de bine sa se confirme unele lucruri si de catre alte persoane.

 4. Multumim ,Dan.Acest mesaj are aproape aceeasi esenta cu un altul primit de Lauren(nu conteaza daca sti cine este).Iti alatur un fragment care se refera la Corpul Christic:

  Corpul Christic auriu

  De curând, am fost informată că exact pe la începutul anului, a avut loc o întrunire extraordinară a consiliilor stelare, în cinstea celor care și-au activat corpul Christic auriu.

  Se pare că această întrunire a apărut datorită rapidității cu care mulți încep să dobândească radianța naturii noastre christificate, fapt care, deocamdată, încă mai produce unele simptome oarecum neplăcute.

  Mi se spune că la această întrevedere au fost dezbătute multe lucruri… și anume că, pe măsură ce ne obișnuim cu aceste frecvențe ale creatorului, corpul fizic trece printr-o perioadă de ajustare radicală și aflu că, drept rezultat, unii dintre voi au alunecat pe panta fricii și îndoielii cu privire la anul care vine (nu pot spune cu adevărat că eu sunt imună la asta). Consiliul dorește să liniștească acele frici și să ajute la înțelegerea faptului că intensitatea la care ați putea simți disconfort se datorează faptului că în prezent noi suntem, de fapt, cufundați în aceste frecvențe diamantii-aurii (Christice).

  Strat cu strat, chakră cu chakră, celulă cu celulă, ne luminăm… fuzionând și aliniindu-ne cu corpul Christic auriu… ceea ce înseamnă că, pentru a ne alchimiza corpul, e necesară o perioadă de ajustare celulară. Acestea fiind spuse, mai e posibil să observați, chiar în mijlocul unor simptome oarecum dificile, că simțiți unele semne de schimbare (pozitivă), în mod simultan. De fapt, o aflu de la unii dintre voi, care acum încep să se bucure mai mult de partea pozitivă, decât de cea negativă!

  Consiliul spune că în primele etape, pe măsură ce începem să ne lăfăim în razele aurii ale Soarelui nostru interior (soular), corpul se poate simți extrem de greoi, incapabil să „țină pasul” ca să spun așa, cu lumina noastră crescândă. Acest lucru e normal și de așteptat, deoarece corpul e saturat în frecvențe care nu au mai fost vreodată întâlnite în forma fizică și la care se adaptează. În final, acest lucru se va echilibra.

  De asemenea, e posibil să observați – sau să fi observat – perioade de foame excesivă, deoarece metabolismul corpului fizic se schimbă, pentru a se adapta la vibrația noastră mai înaltă (a corpului Christic). Este important să respectăm nevoile corpului (în special de proteine), în această transformare intensă și complexă… este nevoie de o cantitate enormă de combustibil (și odihnă), pentru procesele chimice necesare transformării unui corp pe bază de carbon, într-un conductor cristalin și pur, al luminii. Știu cât de frustrant poate fi și cât de obosiți suntem de faptul de a fi obosiți, dar trebuie să ne menținem perspectiva amplorii și magnitudinii schimbării care are loc de fapt și să ne lăsăm în voia nevoilor corpului nostru, în mod constant.”……………….
  „Pe măsură ce corpul începe să dobândească radianța voastră adevărată… și da, aceasta este lumina voastră proprie, VOI sunteți lumina a o mie de sori… veți trece printr-o serie de upgradări succesive… ceea ce noi am numi perioade de ameliorare crescândă, în care corpul începe să dea semne despre adevărata voastră natură total întrupată.

  Mi se spune că, odată ce încep aceste stadii ale fuziunii corpului Christic… iar la mulți dintre voi ele deja au început … vom ajunge să ne cunoaștem corpul într-un mod cu totul nou, la fel cum vom ajunge să deprindem modalități cu totul noi de FIInțare într-un corp.

  Pe măsură ce corpul Christic se activează, se trezește, renaște, cei care adaugă frumusețe veșmântului auriu, robei regale a înălțării, încep să dobândească o nouă rezonanță… rezonanța de avatar, cea a „celor unși”.

  Mi se spune că acest proces ne desăvârșește și ne aliniază toate corpurile energetice, via o „mantie aurie de lumină”… care mi-a fost descrisă ca un strat de lumină diamantiu-auriu, în formă de tor. Presupun că acest câmp de energie este ceea ce maeștrii și ființele stelare au numit de multe ori, „robele de onoare” ale noastre.”………
  Sper ca nu te-am plictisit…..
  O VIATA DIVINA TUTUROR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s