CONVERSATIE CU FIINTE DIN PLEIADE(confirmari)

piramid
*Locuitori ai pământului, suntem frații vostri din Pleiade și azi, vă salutăm. Orbita Pământului acum, isi continua recalibrarea. Ea revine la axa sa inițială, cea pe care a avut-o de eoni, inainte de aceasta.

Pentru aceasta, numeroase flote de nave sunt poziționate pe orbită în jurul planetei voastre. Unii dintre voi pot sa le vada, dar cea mai mare parte dintre noi ramanem invizibili pentru ochii vostri, datorita frecvenței de vibrație foarte mare. Cu toate acestea, prezența noastră este reală și însoțim terra în marile sale schimbari. Ni s-a cerut de către Consiliul Superior al Federației de Lumină sa facilitam aceste schimbări, astfel încât buna voastra stare, să nu fie prea afectata.

Fără această intervenție, a fraților vostri stelari, din toate neamurile, o astfel de desprindere ar genera perturbări pe suprafata planetei voastre. Deoarece aceasta suferă tulburări/tensiuni mari. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor noastre de a inabusi aceste zguduiri/convulsii interne și climatice a terrei, corpul vostru va resimti efectele, în special, la nivelul campului vostru magnetic. Nu fiti panicati de resimtirea marii schimbari în voi. Aceste fenomene apasa asupra voastra, dar sunt conectate total la ceea ce va vorbim, printre alte lucruri. Ați intrat intr-o nouă eră, iar pământul trebuie să se adapteze, la fel ca și voi.

Puteți cere ajutorul nostru, dacă dificultățile persistă asupra voastra cat si dacă aveți probleme de gestionare a emotiilor pe care aceste schimbări le induc. Planurile invizibile sunt, de asemenea, in transformare și le resimtiti, deoarece sunteti din ce in ce mai aproape de frecvențele noastre.

Acceptati aceasta, știind că lumile noastre se suprapun din ce in ce mai mult, astfel încât nu veti mai fi separati de noi, de acum incolo. Continuati ascensiunea voastra vibrațională în bucurie și certitudinea că totul este perfect pentru evolutia voastra. Facand aceasta, ne usurati mult sarcina și veți contribui la mentinerea bunelor frecvențe din voi.

Sunteți curajosi, frați ai terrei, iar noi vom continua să vă susținem.*

Am ridicat atunci alte probleme legate de faptul că lumile noastre se suprapun, iar ei mi-au aratat mecanismul prin care noi suntem supusi în permanenta schimbărilor. Potrivit pragului de constiinta pe care il putem atinge și capacitatea noastră de a adera, noi trecem regulat de la conștiință 3-4D la planurile 5D și 6D sau chiar mai sus pentru unii. Ceea ce provoaca in cursul zilei diferente majore în viziunea noastra asupra lucrurilor cat si in cea de interpretare. Va puteți trezi in 6D cu o noua sensibilitate și sa aveti acces timp de 20 minute la acel nivel de conștiință de acolo.

Va vor parveni indicii pe care le veti recunoaste in totalitate, fara chiar a va utiliza mentalul. Apoi, pe masura ce ziua trece și va confruntati cu situații profesionale sau personale dificile, veti recădea in 4D, uneori chiar și în 3D, intr-o dualitate, care va testeaza noua sensibilitate.

Mulți dintre noi nu mai sunt capabili să suporte 3D dar, din păcate, uneori, mintea noastră refuză să renunțe la anumite temeri și plonjam apoi în acea sferă de densitate joasa. Cu cat mai mult vom abandona mentalul și argumentarile noastre invechite, cu atat mai mult timp vom petrece în 4D si 6D. Aceste niveluri de conștiință sunt disponibile în prezent. Meditati mult si cu regularitate, dacă  simțiți că nu mai puteți gestiona acest dute-vino dintr-un plan intr-altul. De asemenea, fiti convinsi de faptul că nu va pierdeti ratiunea, ci sunteti pur si simplu pe punctul de a va schimba modul de functionare.

Veți constata că, cu cat sunteti mai evoluati și cu cat veti fi dispusi sa renunțati la obiceiurile voastre, cu atat mai multe persoane, care sunt în acelasi plan cu voi, veti descoperi. Iar ceilalti se vor indeparta de voi, ne mai intelegandu-va comportamentul.

Nu fiti tristi dacă unii dintre prietenii sau membrii familiei voastre nu va pot urma inca, ei vi se vor alătura mai târziu, când va veni timpul. Timpul nu contează, se poate face saltul rapid, e suficient sa lase drumul liber. (Un membru al familiei mele a fost blocat pana nu demult în 3D-4D, ne dorind să renunte la slujba si de cand a decis să schimbe locul de munca, a trecut complet la 4D-5D, deoarece în acest nou mediu motivant a fost de acord să-si urmeze intuiția și ceea ce i-a dictat inima).

Nu tine decat de voi sa va eliberati de ceea ce va retine inca in 3D … Și nu plângeti pe cei care ne parasesc, lăsându-si corpurile fizice în acest plan. Cand veți trece in conștiința 5-6D, veți constata că nimeni nu v-a parasit, ei parasesc doar câmpul vostru vizual, dar le puteți simți prezența, auzi gândurile și uneori chiar ii vedeti.

Traducere: Light Writer

Sursa: http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2015/01/conversatie-cu-fiinte-din-pleiade.html

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „CONVERSATIE CU FIINTE DIN PLEIADE(confirmari)”

  1. fara suparare, insa imaginea din video clip nu este una care sa se alinieze cu mesajul dvs. Recomandare, fiti mai atent la ceea ce postati, imagini sau cuvinte! O zi frumoasa!

    1. Multumesc pentru recomandare, draga Ana!Eu asa am simtit pe moment si chiar daca accea imagine este mai suspecta, eu simt ca transmite multe, coloana sonora 🙂
      Daca nu simtiti sa ascultati, n-o faceti, va rog luati de pe acest blog, doar informatia cu care rezonati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s