LEGENDELE SACRE ALE DACILOR

flacara

Marele Lup Alb si astazi mai vegheaza si asteapta indurarea Zeului intru iertarea Dacilor Liberi, in randul carora el insusi se nascuse. Inca mai spera sa vina clipa in care Zamolxis ii va cere sa stranga iarasi haitele pentru a alunga dusmanii, pentru a recladi vechiul regat Dac, pentru a bucura urechile credinciosilor si a inspaimanta pe tradatori prin urletu-i de lupta, cantul atat de dulce al Marelui Lup Alb.
In codrii batrani ai muntilor, sub bolta instelata, in bataia calda a vantului de libertate, cei cu inima pura pot auzi si acum chemarea la lupta a Marelui Lup Alb. Pamantul, frunzele si il cunosc prea bine. Voi il auziti?”

Nota Dan Gaucan: In fotografia de mai sus sunt Eu.Fiti atenti la flacara si vedeti cu ce seamana 🙂

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

15 gânduri despre „LEGENDELE SACRE ALE DACILOR”

 1. Sfinxul…ne inspira…ne vegheaza…:)
  Lumina Focului vesnic Viu
  Inainteee…domnule Gaucan…si toti cei care se simt Daci D*Acia.
  Sa-si aminteasca Dacii cine sunt ei cu adevarat si cum pot onora pe Dumnezeu Mama/Tata din spatiul sacru al inimii…de unde vine adevarata putere…nu cea care te face stapan peste altii,ci aceea care te uneste cu intreaga Creatie divina…acel spatiu sacru unde nu exista granite intre oameni,ci doar Prezenta Divina care este in tot si in toate…

 2. Desi pare crud sa gandesc asa,cred ca numai Marele lup alb ne mai poate salva de caracatita care ne-a vandut totul(numai sufletul nu ni-l pot vinde).Tine stindardul Lupului sus Daniel,caci nu suntem putini cei ce te sprijinim.Felicitari

 3. Pentru stabilirea adevărului, ambele mele răspunsuri, referitoare la steagul dacic, au fost unul după altul, timp de o jumătate de zi. Pe seară a apărut, ca și cum i-aș fi răspuns lui Carmen și asta nu este adevărat. Este o greșală de poziționare a comentariilor. Comentariul lui Carmen este după cele 2 comentarii ale mele.

 4. NAMASTE !!! Subscriu la ce a zis Maria in prima ei interventie ,doar ca am o adenda : MARELE LUP ALB este intalnit in mitologia indienilor syukshi si a altor triburi din nordul Americii anilor 1840-1920,dar fara a fi si STEAG DE LUPTA .CA STEAG si CAP DE LUP si ADUCATOR DE MOARTE IN LUPTA IL INTALNIM la sciti,traci,geti si mai tarziu la daci.IL mai intalnim si in literatura de fictiune cu tema patriotica a lui Pavel Corut-din care s-a si FRUMOS inspirat in „seria OCTOGONULUI-romantios de patriotic-dar si in sigle ale unor branduri comerciale.Dar sa nu banalizam .Se prea poate ca odata CU EXODUL EUROPENILOR SPRE „ELDORADO” aceasta minunata poveste sa-si gaseasca „omologul” si in folclorul tribal asa cum este si UNICORNUL sau LICONUL,PEGASUS cel care era hranit de catre FATFRUMOS cu JARATEC Deci sa fie o legenda universal ancestrala a legaturii omului cu animalele mitice,tors pe urzeala de adevar din care n-au mai ramas decat SAPTE PURICI POTCOVITI CU POTCOAVE DE ARGINT PE CAND FACEA PLOPU’PERE SI RACHITA MICSUNELE. De altfel in LEGEA CREATIEI,nu se spune oare ? -UNU IN TOT SI TOT IN UNU ? asa cum si santem in esenta.Doar omul DIVIDE si vrea sa IMPARAteasca-adica sa fie imparat pe ceea ce NU ESTE AL LUI. Pentru ca tot santem in postul SFINTELOR SARBATORI ALE PASTELUI,DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOSUL ,bine a spus „ECCE HOMO”………………..

 5. Ce am facut ? L-am ucis ca apoi sa IL plangem……tare ravasiti sant si E.T ,dar si uluiti de natura noastra contradictorie……Ne-am cait noi ,apoi,daaar…. APETITUL DE SANGE A FOST S.A.T.I.S.F.A.C.U.T. ! S-ar zice ca fusese prevenit de catre TATAL SAU si isi asumase acest risc stiindu-ne TRESTII UNDUITOARE usor manipulabile in calea VANTULUI fie el si ADIERE in PLIN SOARE de vara !!! Cum ne mai ascund MASTILE CAINTEI,OBRAZUL…dar EL-EL ARCTURIANUL YESHUA ben JOSEPH ni le cunoaste si NE TOOOT IARTA…de cate ori ? Si ne spune intro pilda „DE 70 X 77 DE ORI”- Fata de EL este CINSTIT SA NE PURTAM ASA-pentru ce s-A coborat si A ZGUDUIT STALPII IADULUI INTRU RASCUMPARAREA SUFLETULUI NOSTRU ? ? si ACUM,CAND ne-A PREGATIT CALEA CATRE PERPETUUM „ACUM” sa nu ne resetam si sa-L PRIMIM IN DEPLINA NOASTRA FAPTURA,CEA A PROFUNZIMILOR INIMAMINTETRUP, a ceea ce MELKHIMSEDEK NE SPUNE CA ESTE MER-KA-BA ? Mult pomenitul SECERIS-IATA ,A VENIT…..pe vechiul ogor al MAMEI PAMANT AU INTRAT SECERATORII-SE ALEGE GRAUL CURAT DE NEGHINA SI BURUIENI !!! CASA SUFLETULUI INMIITA IN MINTE SI TRUP FIE-VA L.U.M.I.N.A. IMPARTASITA IN IUBIREA DE SEMEN FARA DE JUDECATA -CA CINE SAU CE SANTEM NOI A NE JUDECA APROAPELE SI CU CE AM FI MAI DEOASEBITI FATA DE PIZMAS ? FIE CA IN FECUNDUL OU SA NE RECUNOASTEM CO-CREATORI PURTATI IN ETERNITATILE „ACUM” PRIN VESNICIILE A 5-6-7-8-9-10-11-12 D. DE LUMINA IN IUBIRE
  SI DIN IUBIRE SPRE DESTELENIREA
  FIINTELOR LA INTALNIRE
  A CELOR CU NOI DE-O FIRE
  DIN MII SI MII DE ALTE LUMI
  IN ALINAREA CELOR BUNI
  DUP-ATATEA MII DE ANI
  IATA FRATII MEI VEGANI
  DIN ARCTURUS SI PLEIADE
  DIN SIRIUS ,DIN CICLADE
  DIN EONI DE ANI NETIMP
  VOI MI-ATI PUS PE FRUNTE NIMB
  SI SA UIT CA DIN NEMOARTE
  DE VOI NIMIC NU MA DESPARTE
  CA-S ETERN CA GALAXIA
  UNIVERSU-MI ESTE GLIA
  CACI PUTEREA-MI E CONSTIINTA
  FIREA PRECUM UMILINTA
  SI-ASA PUTERNIC DE UMIL
  NICI LUI SANAT NU MA-NCHIN
  DIN INVATATURA LUI
  SA NU M-APLEC NIMANUI
  SI EU SANT SFANT CA INGERII
  RAZBOINIC,CA ARHANGHELII,
  CACI ASA M-A INTRUPAT
  DUMNEZEU ADEVARAT !!!

  Din tot ce am mai sfant in mine in aste sarbatori binecuvantate in LUMEA ETERICA dar si cea pamanteasca -BINECUVANTATI FITI IN LUMINA -si atat’ cat m-am priceput VA BINECUVANTEZ SI VA IUBESC OAMENI MINUNATI !!!GeorgedeDrobeta a scris cu CREDINTA IN SUFLET TOT CE GANDESTE DESPRE VOI aici pe blogul lui Daniel- pentru EL si TOTI CITITORII LUI !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s