Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (3)

far

Oryen: Bine va regăsesc, prieteni!

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Așteptam cu nerăbdare un semn de la tine. Urma să-mi spui mai multe amănunte despre următoarele transmisii colective. Știu că ele au în vedere triada trezire-conștientizare-creație!

Oryen: Da, v-am spus că este cazul să reluați transmisiile colective iar temele următoare vor avea ca scop această triadă. În luna februarie veți lucra cu prima dintre ele – trezirea! Programul va fi la fel ca la transmisiile anterioare, adică marțea între 20:20 și 20:40, și vinerea între 22:10 și 22:30.

Remer Ra: Iar temele vor avea în vedere doar trezirea?

Oryen:Trezirea implică nu doar a fi prezent – aici și acum, dar și trezirea Omului, adică a adevăratelor potențialități, atât a celor obținute în viețile anterioare cât și a celor care acum sunt în stare latentă!

Trezirea implică atât trupul, mintea și sufletul cât și gândul, cuvântul și fapta!

Trezirea are în vedere ruperea de iluzia creată de propria minte precum și de cea creată de societate.

Trezirea implică eliberarea de blocajele și tiparele mentale duale, agresive și rigide!

Trezirea implică funcționarea la parametri optimi pe trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă.

Trezirea implică eliberarea din crucea suferinței umane (se referă la pendularea cu mintea și sufletul între trecut și viitor și plăcere-durere).

Trezirea implică potențarea verbelor divine: sunt, știu, vreau, cred, pot!

Remer Ra: Am înțeles! În spatele acestui banal cuvânt, se ascunde un mic univers!

Oryen: Mai exact, este vorba trezirea corpului cauzal, care este primul strat al corpului spiritual! Aici se află potențialul vostru, zestrea voastră spirituală, obținută cu trudă, suferință și multe sacrificii în viețile anterioare! Aici veți descoperi și programul evolutiv, adică misiunea voastră din această viață!

Remer Ra. Știam asta, dar mai știam și faptul că nu poți accesa corpul cauzal dacă nu ai atins armonia pe corpurile subtile. Or asta implică neapărat să fi obținut pacea minții și a sufletului!

Oryen: Transmisiile din luna februarie vă pot ajuta să creați o conexiune cu corpul cauzal, chiar dacă mai aveți de lucru cu mintea și sufletul.

Remer Ra: Fără a exista riscul unor tulburări sau devieri ale informației cauzale? Știam că se poate ajunge în corpul cauzal și fără a găsi pacea minții și a sufletului dar că informația de acolo ar fi distorsionată de mintea și sufletul tulburat. Acestea pot corupe informația primită din cauzal, dându-i accente egotice, sau o poate ”îmbrăca” cu iluzii, speranțe deșarte etc.

Oryen: Dacă ați încerca să accesați singuri stratul cauzal fără să fi atins pacea minții și a sufletului, cu siguranță că informația și energia ar fi distorsionată, dar acum este vorba de altceva. Se lucrează în grup, deci contează avansul spiritual al fiecăruia dintre cei care participă la transmisie, precum și aportul energetic și informațional al rețelei. Va fi făcut un schimb de informații, energii și vibrații care va avea rol reglator între toți participanții!

Remer Ra: În cazul acesta, presupun că protocolul de acces ar fi obligatoriu! Trebuie să ne ridicăm neapărat vibrația, înainte de a ne conecta la fluxul rețelei.

Oryen: Da! Puteți aloca doar 10 minute protocolului (20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20) iar restul de 10 minute rămase (20:30 – 20:40 și 22:30 – 22:40) să fiți sub flux!

După ce ați parcurs protocolul, veți coborî mintea în inimă și apoi veți spune cu glasul inimii următoarele idei forță:

Am încrede în mine! Exprim lumina, iubirea și armonia în orice împrejurare!

Mă deschid din plin spre viață! Mă deschid din plin spre infinit!

Trupul mintea și sufletul meu sunt în armonie deplină!

Totul îmi este cu putință! Potențialul meu creator e infinit!

Oryen: Acestea vor fi repetate timp de cel puțin zece minute. Voi reveni cu alte amănunte.

Remer Ra: Îți mulțumesc.

La fiecare transmisie, veți avea în vedere următorul protocol de accesare:

  1. Vă veți așeza într-o poziție cât mai confortabilă, pe un scaun, fotoliu sau în șezut, având coloana vertebrală în poziție verticală. Pentru început, vă veți relaxa fiecare membru și fiecare parte a corpului, astfel încât să nu aveți niciun fel de deviere a atenției către propriul corp.
  2. Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur. Nu contează personajele, poate fi față de partenerul de viață, față de anumite persoane din tinerețe, față de frați, părinți etc.
  3. Aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină – când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul. Adesea, aceste momente apar în timpul meditațiilor, în natură, în rugăciuni, sau pur și simplu…
  4. Vizualizați că ați atins deja cel mai mare potenţial al vostru, adică ați materializat sinele înalt. După cum se știe, sinele înalt este potențialul cel mai mare pe care îl putem realiza în această viață, din toate punctele de vedere (trup, minte și suflet).
  5. Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.
  6. Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.
  7. Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.

Alocați 1 minut pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești șapte pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (tulburările minții și ale sufletului)!

Rămâneți apoi în această stare de înaltă vibrație câteva zeci de secunde, după care vă întoarceți atenția spre zona Anahatei (plexul cardiac). “Priviți” lumina din inima voastră. Lăsați-o să vă inunde toată ființa. În continuare, tot ce aveți de făcut este să cereți sinelui vostru divin (cu vocea caldă a inimii) o sferă cristalină, pentru a vă conecta la rețea! Ea vă este oferită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va avea un diametru de circa 6-8 cm (cam cât o minge de tenis de câmp)! Apoi veți relua tehnica sferei-probă, adică o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centri energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara), în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa în mijlocul creierului, ”îmbrățișând” glanda pineală. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Urmează apoi să o programați, adică să ”informați” sfera” pentru a se deplasa la rețea și să-i determinați clar care va fi scopul acelei transmisii! În cazul lunii februarie: trezirea potențialului interior! După programare veți expulza sfera afară, prin Sahasrara, printr-un simplu act de voință interioară. Ea va ajunge la rețea în foarte scurt timp și vă va trimite informații și energie pentru a vă ajuta în legătură cu scopul propus. Veți vizualiza o lumină aurie care pătrunde prin coroană în ființa voastră.

Zilele de transmisii: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 februarie.

Orele: 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30

(va urma)

Sursa: http://remerra.blogspot.ro/2015/01/portalul-pleiadian-2015-noile_27.html

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (3)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s