Amulete Norocoase benefice pentru 2015

martisormartisor1martisor2

Vibrația anului 2015 este 8. Această cifră este una puternică, orientându-ne spre aspectele materiale ale vieții. Este un an în care putem culege roadele muncii noastre depuse de cel puțin șapte ani încoace și chiar mai mult. Este posibil să prospere micile afaceri, să se reorganizeze marile afaceri sau să vedem mult mai clar cum să ne materializăm visele. Sigur că vor fi urcușuri, coborâșuri, nemulțumiri, bucurie, extaz și agonie, însă toate au rolul de a ne ajuta să vedem pe ce poziții ne aflăm, atât din punct de vedere material, cât și spiritual.

Nodul Mistic – Este unul dintre simbolurile cele mai des folosite in Feng Shui. Fiind o combinatie de sase ori pentru  simbolul infinitului, acest nod feng shui simbolizează o viata lunga si fericita, plina de noroc. Nodul mistic este uneori mentionat ca nodul fara sfarsit, pentru ca se pare ca inghite propria coada. In budism, nodul mistic este unul dintre cele 8 obiecte magice de bun augur. Acest simbol implica – nu exista  inceput  fara sfarsit –  reflecta filosofia budista a rundei nesfarsite de nastere si renastere. Ca un remediu Feng Shui, nodul mistic reprezinta un flux armonios de energie de bun augur neintrerupta de nici un obstacol, accidente sau nenorociri. Astfel acest simbol  Feng Shui este adesea utilizat in amulete feng shui pentru dragoste, abundenta,  protectie, cariera.

Aripile sunt, în primul rând, simbo­lul avântului, adică al despovărării, al dematerializării, al eliberării sufletu­lui sau spiritului, al descătuşării de sub povara terestră. În orice tradiţie, aripile se cuceresc, cu preţul unei educaţii iniţiatice şi purificatoare, adeseori lungă şi primejdioasă. Avântul în zbor se referă întotdeauna la aspiraţia sufletului către o stare supraindividuală. Aripile mai indică şi facultatea cunoaşterii: acela care înţelege are aripi („Inteligenţa este cea mai iute pasăre”). În Biblie, ele sunt un simbol constant al spiritualizării făptu­rilor care le deţin. Sufletul are aripi de porumbel. Dacă Dumnezeu, ca arhetip, are aripi, sufletul creat după chipul sau are propriile sale aripi. Dacă omul se îndepărtează de Dumnezeu, îşi pierde aripile; dacă se apropie, le recapătă. Ase­meni roţii, aripa este simbolul deplasării, al eliberării de condiţia de loc şi spaţiu, în general, aripile vor exprima elevaţia pentru sublim, elanul de a depăşi con­diţia umană.

Mana lui Fatima reprezinta un simbol al puterii spirituale, al dominarii si al protectiei. Mana lui Fatima (fata lui Mohamed) este purtata ca un simbol aducator de noroc in Islam, fiecare deget reprezentand un atribut: credinta, rugaciune, pelerinaj, filantropie, post. In Europa Antica se credea despre Mana ca protejeaza impotriva deochiului.

Margelele Rudraksha sunt eficiente în controlul stresului , ajuta astfel la eradicarea grijilor și binecuvânteaza purtatorul cu o mare pace a mintii. În peste 6.500 de ani de utilizare Rudraksha s-a dovedit ca nu produc efecte secundare.

Rudraksha aduce claritate, ascute mintea și crește puterea de intuiție, creează „cercuri de protecție”și elimina obstacolele din calea succesului tau.

Pretul unei amulete este de 10 ron.

Comenzile se preiau la tel 0747330009 sau pe email gaucan.simona@yahoo.ro

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s