ANUNT URGENT – CU ADANCA RECUNOSTINTA(acum se vede cat de uniti suntem)

alina

Dragi Lucratori in Lumina,

In ruptul capului nu ne-am fi dorit cei ce am cunoscut pe omul minunat care ne-a impartasit tuturor din experientele sale, din tainele sale si din cunoasterea pe care o avea din plin, persoana pe care o stim sub numele de „Sfatuitoarea”, sa va anuntam ca astazi, 29.01.2015, ea a parasit acest taram. A plecat oricum intr-o lume a Luminii desavarsite, dar a lasat in spate pe cele doua fete ale sale, in varsta de aproximativ 12 si 4 ani, care cu cativa ani in urma si-au pierdut si tatal. Nu cred ca s-ar putea pune cineva in pielea lor.

Familia sa are mare nevoie in acest moment de ajutor si de aceea va rugam din tot sufletul, sa va notati datele unui cont bancar si daca puteti sa participati cu o donatie, cat de mica, sa fiti binecuvantati. Orice sustinere este binevenita. Multumim cu recunostinta pentru aceasta!!!

Contul este al colegei noastre Mihaela Lupascu, care se va ocupa de redirectionarea catre familie a sumelor adunate. Acesta este:

RO77PIRB4216649764001000, deschis la PIRAEUS BANK – SUCURSALA TEI, BUCURESTI, pe numele de titular LUPASCU MIHAELA

Draga noastra Alina, sfatuitoare si sustinatoare a sufletelor, sa iti fie drumul pe care l-ai ales acum, plin de lumina! Iti promitem ca vom face tot ce ne sta in putere sa ajutam si sa fim alaturi si in continuare de familia ta, pentru ca stim ca aceasta era cea mai mare grija pe care o aveai in situatia in care s-ar fi ajuns in punctul in care ne aflam in prezent. Mergi in pace!

Nota Dan Gaucan: Am cunoscut-o personal pe Alina(Sfatuitoarea).Primul meu seminar sustinut la Bucuresti, s-a infaptuit si cu ajutorul ei.

La inceputul lunii martie, voi sustine un seminar la Bucuresti.Am vorbit cu Ashtara si se va alatura si ea.Lista ramane deschisa…Toate incasarile de la Seminar, se vor dona fetitelor ei.

Mai mult de atat, nu am cuvinte…

Multumesc Alina si Drum Drept in Lumina(stiu ca citesti acum aceste randuri)!!!

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „ANUNT URGENT – CU ADANCA RECUNOSTINTA(acum se vede cat de uniti suntem)”

  1. Oamenii de lumina se intorc Acasa si de acolo ne vor trimite in continuare multe petale de iubire. Alina este si va ramane in continuare Sfatuitoarea noastra !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s