Mesajul Zilei-1 feb 2015

oana pelea

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Mesajul Zilei-1 feb 2015”

 1. Exact,scumpa Oana,totul e in noi,pe linga noi – parintii,buneii,copiii,nepotii -care,parerea mea,sunt aripile noastre.Pina si catelusii,pisicile,cred ca nu sunt intimplator anume la noi.Nici pomii din gradina – anume mar ,cires sau persic,tufe de trandafir portocaliu sau alb…In fine – ne trezim,draga Oana,intelegem si vedem mai multe.Si – Slava Domnului – e un lucru imbucurator. Multumesc Mesager Daniel p.Lumina pe care ne-o aduci.Urmaresc articolele tale si invat din ele.Evoluezi cu pasi giganti.Domnul sa te binecuvinteze.Va iubesc.Victoria e aproape.

 2. -Mda… aceasi treaba se spune si aici:
  http://www.scribd.com/doc/186055279/Marea-Evanghelie-a-lui-Ioan-Vol-8-Dicteu-Divin-prin-Jakob-Lorber
  Capitolul 33
  Unde se află lumea spiritelor
  1. Agripa:
  „Doamne şi Învăţătorule, totul este acum clar pentru mine şi cu siguranţă şi pentru ceilalţi. Îţi mulţumesc pentru lumina pe care mi-ai adus-o în suflet. Totuşi, mai am o mică rugăminte: ai vrea să ne arăţi şi
  în ce loc, în raport cu acest pământ, se află de fapt lumea
  spiritelor? Este adevărat că ai amintit ceva despre un astfel de loc, dar nu am reuşit să înţeleg foarte bine. Dacă este şi Voia Ta, Te-aş ruga să ne vorbeşti mai mult despre aceasta.”
  2. Eu:
  „Aşa cum am spus de mai multe ori, lumea spiritelor nu are
  absolut nimic de-a face cu spaţiul şi timpul acestei lumi materiale, limitate şi deci lipsite de libertate. Dar spaţiul, ca înveliş exterior, este în cele din urmă purtătorul tuturor cerurilor şi al tuturor lumilor spiri-telor, pentru că acestea nu se pot afla nicăieri în afara spaţiului infinit al Creaţiei. Ca să puteţi să înţelegeţi, vă spun că există totuşi anumite locuri în care se găsesc lumile spirituale, cu toa-te că, pentru un spirit desăvârşit, locul în care se află el în spaţiu nu are nicio importanţă, la fel cum nici pentru tine nu are acest Munte al Măslinilor, atunci când te gândeşti la Roma sau la Atena, căci pentru spirit nu există nici un spaţiu clar definit şi nici o măsură a timpului.
  3.
  Dar fiinţa individuală a unui spirit nu poate să se situeze în totalitate în afara spaţiului şi a timpului, aşa cum fac Eu; sufletele care au părăsit lumea materială se situează aşadar şi ele într -un anumit loc, chiar dacă, cele mai puţin evoluate mai ales, nu sunt conştiente de aceasta mai mult decât eşti tu însuţi în vis, atunci când te deplasezi în voie dintr
  -un loc în altul, şi chiar acţionezi în locurile respective, fără ca pentru aceasta să părăseşti câtuşi de puţin spaţiul fizic în care se găseşte trupul tău.

  4. Dar tu vrei să ştii în ce loc, ca să spunem aşa, fix, se găsesc sufletele, mai ales cele imperfecte, după moartea trupului, şi o să-ţi spun negreşit aceasta. Ascultă-mă şi ia aminte la ceea ce-ţi voi spune.

  5. Atunci când un om, în timpul vieţii sale încarnate, a fost ataşat în mod deosebit de un anumit loc al lumii materiale, sufletul său, chiar şi după trecerea în lumea de dincolo, ră-mâne în locul respectiv adeseori timp de sute de ani. El îşi dă uneori seama de aceasta, deşi într -o măsură limitată, prin intermediul corespondenţelor spirituale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s