Șuvoiul hathorian de lumină

hathori

O meditație acustică hathor, prin Tom Kenyon

Din cauza stresului foarte mare pe care multe persoane îl resimt și vor continua să-l resimtă în viața lor, hathorii m-au rugat, de săptămâni întregi, să postez această meditație acustică.

Meditația aceasta acustică e delicată și subtilă, dar beneficiile ei sunt ample, pentru că îți permite să te eliberezi cu blândețe de tensiunea rezultată din circumstanțele tale actuale și, dacă alegi să continui să lucrezi cu ea, te poate ajuta să îndepărtezi negativitatea din trecutul tău.

Meditația durează 12 minute, iar cel mai bine este să o asculți cu căști stereo. Dacă dispui de spațiul necesar, îți sugerez să te întinzi și să-ți sprijini picioarele astfel încât să fie mai sus decât capul și pieptul, întrucât această poziție te va ajuta să te relaxezi mai profund.

Respiră făcând inspirații lungi și line și expirații blânde și relaxate, lăsând fiecare expirație să fie mai relaxată decât cea precedentă.

Sunetele care alcătuiesc meditația provin de la o apă curgătoare de pe insula pe care locuiesc, fiind însoțite de sunete hathor corespondente tărâmurilor luminii, în scopul de a elibera stresul și de a activa rețele de lumină în corpul tău.

În timp ce asculți meditația, imaginează-ți că un șuvoi de lumină fluidă curge prin tine, din creștetul capului, prin spațiul din corp, și iese prin picioare și mâini, ducând cu sine stresul și încordarea, într-o manieră blândă.

Menține-ți atenția în corpul fizic, în timp ce asculți sunetele apei curgătoare și ale hathorilor. Procedând astfel, îi vei permite energiei vibratorii de vindecare și eliberare să se miște în adâncul organelor și a altor zone din corp care ar putea fi încordate și contractate.

După ce ai ascultat-o, îți sugerez să te odihnești câteva minute cu ochii închiși, în scopul de a simți energiile subtile ce au fost puse în libertate în tine. Poți repeta meditația de câte ori vrei, pentru a crea o ședință de ascultare cât de lungă dorești.

Sursa:
http://tomkenyon.com/hathorian-stream-of-light

Meditatia Audio: tomkenyon.app.box.com/s/ia1zlq48ioeyy1oe81wxhvwni3rdaopo

Nota Dan Gaucan: Meditatia este extrem de puternica si benefica.Eu am ascultat-o de 3 ori consecutiv.Dupa aceasta, am simtit cum ma umpluu de lumina.E important sa iei pauza din orice, la finalul meditatiei 🙂

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Șuvoiul hathorian de lumină”

  1. Am simtit acel suvoi de energie trecand prin corpul meu care s-a manifestat prin spasme si vibratii la nivelul creirului , a muschilor si a organelor interne.Am vizionat emisiunea realizata la Roman si am experimentat recomandarile d-voastra , mai ales aceea cu impamantarea si de 3 zile am glicemiile aproape de normal(132,122) fara sa imi mai fac insulina.Care sunt pasii pentru a intra in aceea vibratie care se raspandeste pe Pamant, se poate colabora pentru formarea unei comunitati benefice pentru tara?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s